Lemmikin muistolle taulut ja mukit

Lemmikin kuolema tuo suuren surun
– näin vaalit lemmikin muistoa

Lemmikin poismeno jättää jälkeensä tyhjyyden ja ikävän. Kaipuuta voi helpottaa muutamalla keinolla.

Rakkaan lemmikin menettäminen aiheuttaa suurta surua. Yhteisistä hetkistä toteutettu muistoesine on lohdullinen keino käsitellä ikävää ja pitää rakkaat muistot elävinä. Koostimme kolme vinkkiä, kuinka vaalia lemmikin muistoa tämän poismenon jälkeen.

Lemmikin muistolle kuvakirja ja muki

Kuvakirja lemmikistä tuo lohtua

Kuvakirja rakkaasta lemmikistä toimii lohdun lähteenä vaikeina hetkinä. Kuvakirjan luominen voi toimia myös terapeuttisena prosessina, joka antaa mahdollisuuden käsitellä tunteita ja muistella lemmikin läsnäoloa elämässämme. Valitse kuvakirjaan otoksia lemmikin eri elämänvaiheista aina ensikohtaamisestanne viimeisiin seikkailuihin. Tallenna myös niitä hetkiä, jotka tekivät lemmikistäsi erityisen – olivatpa ne sitten tämän hurmaavia tapoja, hupaisia tempauksia tai sydäntälämmittäviä rakkaudenosoituksia.

Lemmikin muistolle kuvamuki

Kuvamuki muistuttaa yhteisistä hetkistä

Mukiin painettu kuva rakkaasta lemmikistä on kaunis ja koskettava muisto. Joka kerta kun otat mukin käteesi, voit palata ajassa taaksepäin ja muistella yhteisiä seikkailujanne.

Voit valita mukin kylkeen yhden tai useampia kuvia. Toteuta esimerkiksi kaunis kuvakollaasi tassukaveristasi eri vuodenaikoina: keväällä nuuhkimassa ensimmäisiä kukkia, kesällä leikkimässä kotipihassa, syksyllä poseeraamassa lehtikasojen keskellä ja talvella kirmaamassa lumihangilla.

Kuvamukiin voi lisätä myös lemmikin nimen tai muun tekstin, joka tekee siitä entistäkin merkityksellisemmän.

Taulu tassunjäljestä

Toteuta tassunjäljestä muisto seinälle

Tassunjälki on monelle omistajalle rakas muisto lemmikistään. Teettämällä tassunjäljestä minitaulun kotisi seinälle muisto rakkaasta lemmikistä on läsnä joka päivä. Ehkä kuva-arkistoista löytyy kuva tassunjäljestä lumihangella? Tällaisesta kuvasta voi teettää suloisen pienen taulun.

Tassunjäljet kannattaa ikuistaa jo hyvissä ajoin ennen lemmikin kuolemaa. Ideaa varten tarvitset akvarellipaperia tai pahvia sekä väriainetta. On tärkeää varmistaa, että käytät turvallisia ja myrkyttömiä aineita, joista ei aiheudu haittaa lemmikillesi. Levitä väriä tassuun ja paina jälki paperille. Lopuksi nappaa kuva paperille painetusta tassunjäljestä ja toteuta siitä ihana muisto.

Korkealaatuinen minitaulu lemmikin tassunjäljestä on helppo kiinnittää tuotteen mukana tulevalla magneetilla lähes mihin tahansa seinäpintaan.

Lue lisää