Lemmikkikuvat ovat ilo silmälle kodin sisustuksessa

Lemmikkikuvat ovat ilo silmälle kodin sisustuksessa

Rakastatko sinäkin omaa lemmikkiäsi yli kaiken ja räpsit siitä – vai pitääkö sanoa hänestä – loputtomasti kuvia? Lemmikkikuvat ovat ihania ja erityisen edukseen ne ovat kodin sisustuksessa kertomassa hellistä tunteista. Taulu koira- tai kissakuvasta voikin olla yksi kodin rakkaimmista esineistä.

Lemmikit ovat suomalaiskodeissa hyvin tärkeitä perheenjäseniä ja suosittuja kuvauskohteita. Ifolorin parin vuoden takaisen tutkimuksen mukaan yli puolet naisista ottaa kuvia lemmikeistään ja osa pitää niitä elämänsä arvokkaimpina kuvina. Siksi parhaat otokset lemmikeistä sopivat mainiosti kodin sisustukseen niin kehystettyinä paperikuvina, tauluina, julisteina kuin kivoina käyttöesineinäkin.
Alumiinitaulu ja minitaulut

Taulu lemmikistä on lempitaulu

Lemmikki, tuo kodin keskipiste, ansaitsee tulla ikuistetuksi myös tauluksi veikeine ilmeineen tai ylpeine poseerauksineen. Yhteiskuvatkin ovat mainioita! Suloinen taulu lapsesta koiran kanssa ilahduttaa lastenhuoneessa ja kertoo eläinystävän merkityksestä.

Minitauluissa kurkkivat lemmikit ovat ilo silmälle. Helposti magneetilla kiinnitettäviä minitauluja voi vaihtaa vaikka vuodenajan mukaan ja niitä voi ripotella seinälle, hyllyille ja pöydille. Moderni vaihtoehto on kevyt ja tyylikäs alumiinitaulu, joita löytyy peräti 13 eri kokoa. Koirakuvista tai kissan poseerauksista tehtyjä taulujahan ei voi koskaan olla liikaa, eihän?

Tarrajuliste koirakuvasta

Tarrajuliste lemmikistä on helppo siirtää paikasta toiseen

Tarrajuliste on kuin perheen kissa tai koira: se siirtyy huoneesta toiseen. Lemmikkikuvalla varustettu tarrajuliste voi olla vaikka vuorotellen eri lasten huoneissa, eteisessä tervehtimässä tulijoita tai tuomassa iloa keittiöön. Tarrajuliste kiinnittyy helposti ilman työkaluja, eikä siitä jää tahroja seinään. Eli tarrajuliste on takuulla siistimpi kuin siinä poseeraava lemmikki.

Kollaasitaulu lemmikin kuvista Designer-ohjelmalla

Kuvakollaasi esittelee lemmikin parhaat puolet

Minkä kuvan valitsisi tauluun tai kehystettäväksi, kun kamera on täynnä loistavia kuvia mainioista ilmeistä, hassuista asennoista tai hellyttävistä rapsutushetkistä? Kannattaa suunnitella useamman kuvan kollaasitaulu ifolorin Designer-ohjelmaa hyödyntäen. Mukaan voi lisätä lemmikin nimen tai jonkun niistä kymmenistä eri hellittelynimistä, joilla rakastasi kutsut. Näyttävän sisustustaulun saat esimerkiksi teettämällä sisustuskankaalle tulostettavan canvas-taulun, joka tuo kuvien värit ja tunnelman hyvin esille.

Arvostus omaa koiraa tai kissaa kohtaan näkyy, kun sen kuva on kehystettynä esillä. Teetä eläinystävästäsi kuvasta aito paperikuva ja valitse siihen sopivat kehykset, niin lemmikkisi on aina läsnä ja kunniapaikalla kodissa.

Tarrajuliste - aika söpö!

”Täällä määrään minä, vuh”

Jo ovessa voi olla vihje siitä, kuka kodissa asuu. Lemmikkikuva helposti kiinnitettävässä tarrajulisteessa saa tulijan ymmärtämään, kenen pillin mukaan tässä kodissa tanssitaan.

Lasinaluset lemmikkikuvista

Persoonalliset lasinaluset lemmikkikuvista

Viiru, Musti, Nöpö, Bella ja kaikki muut ihanuudet tuovat kuvillaan persoonallisen säväyksen käytännöllisiin lasinalusiin. Settiin kuuluu 4 tai 8 alusta ja jokaisessa voi olla eri kuva lemmikistä ilahduttamassa kahvi- ja mehuhetkiä.

Lemmikkikuvat seinäkalenterissa

Kalenterissa lemmikki on mukana jokaisessa päivässä

Lemmikille voi oikeutetusti hyräillä, että ”Sä kuulut päivään jokaiseen, sä kuulut aamuun ja iltaan”. Niinpä lemmikki sopii loistavasti itse suunniteltuun seinäkalenteriin. Lemmikki ulkoilemassa eri säässä, juhlien keskipisteenä, perhepotretissa – joka kuukaudelle löytyy hyviä kuvia. Eläinystävillä kuvitettu seinäkalenteri onkin kaunis sisustuselementti, jonka katselu saa aina hymyn huulille.

Lue lisää