• Monta hyvää syytä tehdä kuvakirja

  Monta hyvää syytä tehdä kuvakirja

  Kuvamäärä sen kuin kasvaa. Kännykät, tietokoneen kuvakansiot ja sometilit ovat kuvia pullollaan. Meillä on kuvamuistojen ikuistamiseen kompakti ratkaisu: kuvakirja! Kerromme 8 syytä miksi.

  Kuvakirja on tallennusvarma.

  Digitaaliset kuvat eivät aina säily. Kovalevyt hajoavat, niitä varastetaan, puhelimet hukkuvat tai häviävät tai kuvat pyyhkiytyvät vahingossa pois. Kaikki on kuultu ennen. Tallennusformaatit ja rajapinnat vanhentuvat. Tai sitten kuvia on kerta kaikkiaan niin paljon, ettei niitä kaikkia voi tai pysty siirtää paikasta toiseen. Digitaaliset kuvat siis häviävät matkan varrella. Herää kysymys: onko sinulla pitkän tähtäimen suunnitelma varmasta tallennuksesta? Onko kuvistasi iloa siellä missä nyt lojuvat? Jos ei, harkitse kuvakirjoja. Paperi on pysyvin tallennusmedia!

  Lue tarina, miten Annan kuvat saatiin pelastettua ulkoisen kovalevyn rikkouduttua » 

  Kuvakirja auttaa sinua valitsemaan.

  Otamme reilusti kuvia nykyään. Paljon enemmän kuin mitä olisi tarpeen ja usein samasta kohteesta. Jos emme siivoa tiedostoja säännöllisesti, kuvamäärä vain kasvaa ja kohta emme enää saa mitään yleiskatsausta siitä, mitä kuvia meillä on. Kun teet kuvakirjan, joudut miettimään, mitkä kuvat ovat oikeasti tärkeitä. Kirjan tekeminen siis kannattaa aina / tekee hyvää!

  Kuvakirjan voi monistaa.

  Vastakohtana kuva-albumiin, kuvakirjasta on helppo tehdä lisäkappaleita. Hyödynnä lahjaksi tai lapsille! Ei lisätyötä vaan lisäiloa!

  Kuvakirjat on helppo kaivaa esiin.

  Kuvakirjat on helppo kaivaa esiin.

  Kuvakirjat ovat ehkä kirjahyllyssä ja ovat näin ollen helposti käsillä. Niitä on myös helppo selata ja niistä on mukavampi katsella kuvia verrattuna tietokoneeseen. Kuvakirjat tuntuvat vähemmän henkilökohtaisilta ja kaverit avaavat mieluummin kirjan kuin koneen luonasi. Sehän on mukavaa!

  Kuvakirjat ovat edukkaita.

  Ennen vanhaan filmirullan kuvista tehtiin kopiot, sitten ostimme albumeita ja laitoimme kuvat sinne. Kuvakirjassa otat käyttöön vain ne kuvat, joita haluat käyttää. Voit rajata kuvia yksilöidysti, lisätä tekstiä ja kuvia mielin määrin ja muokkailla oman maun mukaan. Laskitpa miten tahansa, niin kuvakirja on edukkaampi. Rahansa arvoiset!

  Kuvakirjat ovat tyylikkäitä.

  Hyvin tehty kuvakirja on kuin taideteos. Se kaunistaa kotia kirjahyllyssä ja toimii ylpeyden lähteenä tekijälle ja – kuvakirjassa seikkaileville. Vähänkös on siistiä!

  Kuvakirjat ikuistavat.

  Kuvat kirjassa säilyvät sukupolvelta toiselle. Ne ovat pysyviä. Ne siirtyvät sukupolvelta sukupolvelle ja niistä tulee kertomuksia seuraavalle sukupolvelle. Mitä kuvakirjoihin pannaan, se muistetaan, ja meidät tullaan muistamaan ikuisiksi ajoiksi.

  Tee oma kuvakirja!

  alk. alk. per-item
  Ensimmäistä kertaa kuvakirjan teossa? Lue vinkkimme.

  Lue lisää