• Muistista muistoiksi - 7 inspiroivaa tapaa ikuistaa vuoden parhaat hetket

  Muistista muistoiksi - 7 tapaa ikuistaa vuoden parhaat hetket

  Uusi vuosi, uudet kuvat. Vuoden vaihtuessa on tapana käydä läpi mennyttä vuotta ja valmistautua tulevaan. Mitä vuosi pitikään sisällään? Hyvänä apuna ovat vuoden mittaan otetut kuvat.

  Kysy ensin itseltäsi nämä 4 kysymystä:

  • Mitkä asiat toivat minulle eniten iloa 
  • Mitkä asiat ennemmin unohtaisi kokonaan 
  • Mitä opin ja oivalsin 
  • Mitä asioita toivon tulevalta vuodelta 

  Mieti sen jälkeen, miten haluat vuoden tärkeät hetket tallentaa. Tässä avuksesi 7 inspiroivaa ideaa:

  1. Best of -kuvakirja (Deluxe)

  Onko kuvia kertynyt paljon? Haluatko kirjoittaa kuvien yhteyteen myös tekstiä ja tarinoita? Kuvakirjaan mahtuu kaikki ne, sillä maksimisivumäärä on 132! Ja kun tekee kuvakirjan ifolor Designer -ohjelmalla, voi vuosikirjaa rakentaa rauhassa.

  2. Best of -kuvakirjanen

  Jos etsit nopeaa tapaa tehdä kuvakirja kännykällä, ota käyttöösi ifolor-sovellus. Sovelluksen saat ladattua puhelimesi sovelluskaupasta. Kuvakirjanen on simppeli: lisää vain kuvat ja tilaa. Se valmistetaan aidolle valokuvapaperille ja mukana saat kivan säilytysrasian.

  3. Kalenteri vuodelle 2021

  Muistoista on moneksi, myös arkikäyttöön. Kokoa viime vuoden kuvat kalenteriin siten, että jokaisen kuukauden kohdalta paljastuu muisto samalta kuukaudelta tasan vuosi sitten. Iloa koko perheelle koko vuodeksi!

  4. Minitaulukollaasi seinälle

  Minitaulut on kaunis tapa asetella kuvat seinälle. Minitauluissa on kätevä magneettikiinnitys. Jos joku kuva alkaa kyllästyttää, voit vaihtaa sen uuteen muitta mutkitta. Myös kuvien järjestystä on helppo vaihtaa.

  5. Neliökuvat seinälle nauhakiinnityksellä

  Valkoreunaiset neliökuvat ovat supersuosittuja. Kiinnittämällä ne narulle, saat vuoden parhaat muistot kauniina nauhana esille. Myös retrokuvien polaroid-tyyli ihastuttaa monia.

  6. Kollaasitarrajuliste

  Itseliimautuva ja uudelleen kiinnittyvä tarrajuliste on vaihtelunhaluisen sisustajan unelma! Tämä kollaasijuliste on tehty Designer-ohjelmalla, jossa on monipuoliset työkalut julisteen asetteluun haluamallasi tavalla.

  7. Aloita elämäsi taulusarja

  Entäpä jos tauluryhmän aloittaisikin yhdestä kuvasta ja täydentäisi sitä uusilla tauluilla ajan mittaan? Ifolorin eri kokoisia sisustustauluja voi yhdistellä mielensä mukaan. Lopputuloksena elämäntarina.

  Katso kaksi kivaa taulukollaasi-ideaa »

  Näin asettelet taulut seinällesi » 

  Lue lisää