Häälahjaidea

Saitko kutsun häihin?
Tässä parhaat häälahjaideat rakastavaisille

Miltä kuulostaisi rasiallinen yhteistä aikaa tai mätsäävät mukit kahvihetkiin? Katso tästä kolme uniikkia lahjaideaa hääparille – nämä lahjat tuovat taatusti hyvän mielen.


Kun kaksi rakastavaista on saanut toisensa, on aika ojentaa onnentoivotukset. Nykyään yhä useampi hääpari toivoo lahjaksi rahaa häämatkakassaa varten. Moni vieras haluaa rahan lisäksi tai sijaan ilahduttaa hääparia myös pienellä lahjalla, josta jää pysyvä muisto. Jos sopivan lahjan keksiminen tuntuu hankalalta, katso alla oleva video ja nappaa parhaat häälahjaideat kyyhkyläisille.

1. Anna lahjaksi rakkauspakkaus täynnä treffi-ideoita

Yhteinen aika puolison kanssa on tärkeää, mutta yhteisen tekemisen keksiminen saattaa toisinaan tuottaa päänvaivaa. Mitä jos antaisit hääparille lahjaksi heidän kuvallaan varustetun rasian, jonka sisällä on ideoita yhteisiä treffi-iltoja varten? Hääpari voi nostaa treffi-ideoita rasiasta yksi kerrallaan ja toteuttaa niitä aina sopivan paikan tullen. Tämä hauska häälahja on todellinen rakkauspakkaus!

Rakastavaisten kuvalla personoitu metallirasia on kaunis yksityiskohta myös lahjapöydässä. Saatavilla on neljä eri muotoista rasiaa: sydämenmuotoinen, suorakulmainen, pyöreä ja neliö. Metallirasiaa voi käyttää myöhemmin esimerkiksi eväsrasiana romanttisella piknikillä tai sen sisään voi tallettaa yhteisiä muistoja.

Treffi-ideoita miettiessä on lupa käyttää mielikuvista. Ideat yllättävät kerta toisensa jälkeen, kun lapuista paljastuu jotain uutta ja poikkeavaa. Voit tarvittaessa pyytää apua ideointiin hääparin lähipiiriltä tai hyödyntää seuraavia ehdotuksia:

  • Leikkikää turisteja omassa kotikaupungissanne
  • Teettäkää hääkuvasta palapeli ja kootkaa se yhdessä
  • Katselkaa yhdessä vanhoja valokuvia
  • Kirjoittakaa toisillenne rakkauskirje
  • Opetelkaa uusi taito
  • Lukekaa toisillenne
  • Osallistukaa kokkauskurssille
  • Viettäkää romanttinen elokuvailta kotona
  • Järjestäkää romanttinen illallinen terassilla tai rannalla
Mukit lahjaksi hääparille

2. Mätsäävät mukit ovat hauska häälahja

Persoonalliset häälahjat jäävät mieleen ja ilahduttavat pitkään vielä juhlien jälkeen. Toteuta rakastavaisille lahjaksi yhteneväiset mukit hauskalla tekstipainatuksella. Samanlaisista mukeista pari voi nauttia aamukahvinsa yhdessä hääpäiväänsä muistellen.

Mukiin voi painattaa tekstiksi esimerkiksi “The perfect blend”, "Just Married" tai "Happily Ever After". Tekstin lisääminen onnistuu näppärästi tietokoneelle ladattavalla maksuttomalla Designer-ohjelmalla.

Jos haluat tehdä lahjasta vieläkin uniikimman, voit personoida mukit hääparin nimillä ja yhteiskuvalla. Mukeihin voi laittaa myös pieniä yllätyksiä, kuten teepusseja, suklaakonvehteja, konserttiliput tai lahjakortin ifolorille. Lahjakortilla hääpari voi toteuttaa esimerkiksi kuvakirjan tai taulun muistoksi tärkeästä päivästään.

Ikuista rakastavaisten onni T-paitaan

3. Ikuista rakastavaisten onni T-paitaan

Mätsäävät T-paidat ovat hauska ja persoonallinen tapa juhlistaa kahden ihmisen yhteistä taivalta. Uniikkiin paitaan on ihana sonnustautua esimerkiksi häämatkalla tai vuosipäivinä. Tämä lahja pitää rakkautta yllä myös arjen keskellä.

Voit painattaa T-paitojen etupuolelle tai taakse hääparin kuvan, nimet, hääpäivämäärän tai esimerkiksi “You will forever be my always”-rakkauslauseen. Valitse erilaisista painatusmalleista mieluisin ja toteuta rakastavaisille uniikki ja takuulla erilainen häälahja.

Yhteneväisistä T-paidoista saat näyttävän paketin, kun viikkaat molemmat paidat keskeltä puoliksi ja asettelet ne vieretysten, jolloin molempien paitojen kuvista muodostuu yksi kokonainen kuva. Katso video-ohje hauskaan paitapakettiin tämän artikkelin alusta.

Lue lisää