• Valokuvakirja muistoksi häistä

  Valokuvakirja muistoksi häistä

  Hääpäivänä otetaan jopa enemmän kuvia kuin minään muuna päivänä. Kokoamalla kuvat yksin kansiin hääpäivän tunnelmiin pääsee sukeltamaan yhä uudestaan. Lue vinkit tyylikkääseen hääkuvakirjaan.

  Häiden valokuvaukseen panostetaan paljon. Kuvat voi ottaa joku häävieraista tai tilattu ammattikuvaaja. Päivän mittaan otetut kuvat kertovat hääpäivän tarinan, ja siitä syntyy luontevasti myös juoni hääkirjaan.

  Hääkirjassa laadukkaimmille valokuville kannattaa antaa tilaa. Vähemmän on enemmän. Yhdestä neljään kuvaa sivua kohti riittää hyvin. Yhdellä näyttävällä kuvalla voi peittää kokonaisen sivun. Premium-kuvakirjoissa kuvan voi vetää myös koko aukeamalle, sillä kirjan erikoistaitto ei katkaise kuvaa.

  Häiden teema ja tyyli saa näkyä myös kuvakirjassa. Säilytä sama tyyli läpi kirjan. Toista samaa asettelua, jolloin kirjan yleisilme säilyy rauhallisena.

  7 vinkkiä tyylikkääseen hääkirjaan

  1. Valitse tunnelmaltaan paras kuva kanteen ja tyylittele fonteilla. Kanteen valittu fontti Perpetua Titling ja alaotsikossa käytetty Palace Script tukevat hyvin kirjan klassista tyyliä. Kuvan voi myös muuttaa mustavalkokuvaksi Designer-ohjelmassa, eikä erillistä kuvankäsittelyohjelmaa välttämättä tarvita.

  2. Aloita kirja erillisellä johdantosivulla. Johdantoon sopii hyvin vaikkapa hääkutsussa ollut runo rakkaudesta tai kuva hääkutsusta.

  Hääkuvakirjan johdantosivu

  3. Muista lähikuvat! Ne tasapainottavat kokonaisuutta. Rauhallinen aukeama syntyy, kun valitsee eri etäisyyksiltä otettuja kuvia.

  Hääkirjan lähikuvia

  4. Leikittele mustavalkokuvilla. Laita aukeaman toiselle sivulle yksikuva värikuvana ja täytä toinen sivu samasta tilanteesta otetuilla tunnelmakuvilla – mustavalkoisena.

  Mustavalkokuvia hääkirjassa

  5. Upeat koko aukeaman kuvat! Premium-kuvakirjassa aukeamat avautuvat kokonaan, ja se antaa yhtenäisen tilan esimerkiksi juhlaväen ryhmäkuvalle.

  Hääkirjan aukeama

  6. Ryhmittele päivän kulku. Tässä kirjassa ryhmittely on tehty näin:

  • morsiamen valmistautuminen
  • The first look – kun sulhanen näkee morsiamen ensimmäistä kertaa hääpäivänä
  • kirkossa
  • seremoniat kirkon pihalla + ryhmäkuva
  • juhlapaikka ja tarjoilut
  • hääjuhlan ohjelma
  • loppuun menoa ja meininkiä

  7. Mikä kuva takakanteen? Mieti, mikä kuvastaa iloa yhteisen avioelämän alusta tai uuden seikkailun alkamista. Noin! Täydellinen lopetus hääkirjalle.

  Hääkirjan takakansi

  Premium-kuvakirja parhaimmille kuvillesi

  Hääkuvakirjaksi suosittelemme Premium-mallejamme. Niissä tärkeimmän päivän kuvat pääsevät todella oikeuksiin.

  Perinteinen hääkirja kertoo hääpäivän kulun. Muita hääteemaan liittyviä kuvakirjan aiheita:

  • Morsiamen matka alttarille – suunnittelusta h-hetkeen: Tähän kirjaan saa tallennettua behind the scenes -tunnelman hääpuvun sovituksesta hääpäivän aamuun, jolloin kuvista välittyy odotuksen tuntu, ehkä jännityskin. Kirja on ihana muisto myös apuna häärineille kaasoille.
  • Polttarikirja on lahja kaasoilta morsiamelle tai bestmaneilta sulhaselle.
  • Meidän tarina -kuvakirja kertoo sen, mistä kaikki sai alkunsa. Hääjuhlassa se viihdyttää vieraita ruokailun ja ohjelman väliajoilla.
  • Häiden vieraskirja saa persoonallisen sipaisun, kun sen kanteen ja sisäsivuille lisää kuvia hääparista.
  • Elämänohjekirja lahjaksi hääparille. Tällaisen lahjakirjan voi tehdä joku hääparin vanhemmista, kummi tai ystävät yhdessä.
  • Häämatka. Ehkä maailman romanttisin matkakirja, jonka parissa voi fiilistellä ja haaveilla uusista yhteisistä matkoista.

  Tutustu kaikkiin kuvakirjamalleihimme:

  Lue lisää