Parhaat kiitoslahjat

Parhaat kiitoslahjat – 4 tapaa osoittaa arvostusta

Kuinka osoittaa kiitollisuutta lemmikkiäsi hoitaneelle ystävälle? Entä kummille tai läheiselle, joka on tukenut elämän ylä- ja alamäissä? Katso ideat ikimuistoisiin kiitoslahjoihin.

Kun joku on tehnyt elämästäsi hieman parempaa, pieni kiitoslahja on paikallaan. Koostimme neljä mieltä lämmittävää lahjaideaa, joilla osoitat arvostusta ja kiitollisuutta elämän eri tilanteissa.

Kiitoslahja kummille läsnäolosta

Kummit ovat usein tärkeitä tukihenkilöitä elämän matkalla. Mikä olisikaan parempi tapa osoittaa kiitollisuutta kummille kuin kuvakirja täynnä rakkaita muistoja. Kuvakirja voi sisältää kuvia kummilapsen eri ikävuosilta, suurista merkkipaaluista tai kummin kanssa yhdessä vietetyistä hetkistä. Mukaan voi sisällyttää myös henkilökohtaisia viestejä ja kiitoksia, jotka kertovat, kuinka paljon kummin läsnäolo ja tuki ovat merkinneet.

Parhaat kiitoslahjat: kuvamuki

Kiitoslahja lemmikinhoitajalle huolenpidosta

Luotettava lemmikinhoitaja tuo omistajalle mielenrauhaa lomamatkan tai muun poissaolon aikana. Kun joku ottaa vastuulleen lemmikkisi hoidon ja hyvinvoinnin, se on ele, jota ei voi olla arvostamatta. Onhan lemmikki monelle kuin rakas perheenjäsen.

Kuvamuki on käytännöllinen ja henkilökohtainen tapa osoittaa kiitosta lemmikinhoitajalle. Mukiin voit painattaa esimerkiksi kuvan lemmikistäsi yksin tai yhdessä hoitajan kanssa. Voit lisätä mukiin myös tekstin, jolla välität lemmikkisi rakkaat terveiset hoitajalleen.

Parhaat kiitoslahjat: kuvakortti

Kiitoslahja kannustavista sanoista

Erilaisten saavutusten hetkillä on tärkeää pysähtyä kiittämään niitä, jotka ovat tukeneet ja kannustaneet meitä matkan varrella. Olipa kyseessä sitten peruskoulun päättyminen, valmistuminen, ripille pääsy, uranvaihto tai mikä tahansa muu merkittävä saavutus, kuvalla varustettu kiitoskortti on kaunis ja helppo tapa ilmaista arvostusta niille, jotka ovat auttaneet meitä kehittymään opintiellämme tai urallamme.

Kiitoskortin tekeminen ei vaadi suuria ponnisteluja, mutta sen vaikutus voi olla saajalleen merkittävä. Valitsemalla korttiin tilanteeseen sopivan kuvan ja tekstin, voimme osoittaa syvimmät tunteemme henkilökohtaisella tavalla.

Parhaat kiitoslahjat: magneetit

Kiitoslahja vaikeina hetkinä saadusta tuesta

Elämässä ei voi välttyä suruilta ja vastoinkäymisiltä. Kun joku on ollut vierelläsi vaikeina hetkinä, henkilökohtainen kiitoslahja on kaunis ele. Voit kiittää saamastasi tuesta esimerkiksi suunnittelemalla vastaanottajalle omat magneetit.

Kuvamagneeteilla on erityinen kyky välittää tunnetta ja merkitystä. Ne ovat myös käytännöllisiä ja ilahduttavat jääkaapin ovessa päivästä toiseen – erityisesti silloin, kun valitset magneetteihin tukihenkilöllesi merkityksellisiä kuvia. Myös magneetteihin painetut kiitossanat, aforismit ja mietelauseet jättävät saajalleen syvän muistijäljen.

Lue lisää