Toimituskulut 0 euroa kaikkiin tilauksiin 8.12. klo 24 saakka. Katso joulun viimeiset tilauspäivät » 

 • Save the date -kutsu häihin

  3+1 vinkkiä persoonallisiin Save the date -kortteihin

  Häät on odotettu uutinen myös lähipiirille. Häävieraat arvostavat etukäteisinfoa häiden ajankohdasta, etenkin jos häitä juhlitaan vilkkaimman lomakauden aikaan. Näin varmistat myös, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle.

  Vinkit Save the date –korttien tekoon:

  1. Aloita korttien teko ajoissa. Digitaaliset versiot syntyvät huomattavasti nopeammin, mutta niidenkin vaihtoehdoissa voi pää mennä pyörälle.

  2. Mitä kortin ilmeeseen tulee, niin usein vähempi on aina parempi. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se voi olla pelkkä Save the date -teksti, häiden päivämäärä ja hääparin nimi. Arvoituksellisuus kuuluu asiaan.

  3. Tee virallinen hääkutsu samalla tyylillä kuin Save the date -kortti. Voit vaikkapa tehdä Save the Date -kortin postikorttina tai klassisena kuvakorttina, ja valita hääkutsuihin jonkun kaksipuolisen korttimallin. Esimerkiksi helmiäispintainen neliötaitekortti sopii hääkutsuihin täydellisesti!

  +1 Paras ja monipuolisin työkalu kuvakorttien suunnitteluun on ifolorin Designer-ohjelma, jonka voit ladata tietokoneellesi. Designer-ohjelmalla voit suunnitella kuvistasi juuri hääjuhlienne tyyliin sopivat Save the date -kortit. 

  Milloin hääkutsut pitää lähettää?

  • Save the date -kortit on hyvä lähettää vieraille viimeistään puoli vuotta etukäteen. Jotkut suosittelevat aikajanaksi 4-12 kuukautta, etenkin kesäloma-aikana vieraat arvostavat, jos tieto tulevista häistä tulee hyvissä ajoin. 
  • Sopiva aika hääkutsujen lähettämiseen on n. 2 kuukautta ennen h-hetkeä.

  5 ideaa Save the date -kortteihin

  1) Läheisyyskuva luo tunnelman

  Läheisyyskuva on Save the date -korttien trendi juuri nyt. Kaikessa yksinkertaisuudessaan muuta ei tarvita kuin romanttinen kuva rauhallisella taustalla ja tulevien häiden päivä. 

  Korttimalli: Neliötaitekortti, 10 kortin setti sis. kirjekuoret
   

  2) Intiimi lähikuva sitoutumisesta

  Herkän tunnelman voi luoda myös ilman kasvokuvaa. Lähikuva käsistänne kihlasormukset näkyvillä kertoo suuresta päätöksestä. Koristeellinen teksti "Save the date" kruunaa kortin. Kuvaa rajatessa on hyvä jättää tasaista väriä kuvaan, jotta teksti erottuu hyvin. 

  Korttimalli: Panoraamapostikortti, 10 kortin setti
   

  3) Korosta päivämäärää

  Tässä Save the date -ideassa korostuu tärkein: päivämäärä. Taustakuvana toimii mustavalkoiseksi muokattu läheisyyskuva. 

  Korttimalli: Klassinen kuvakortti, 10 kortin setti sis. kirjekuoret
   

  4) Kuvakollaasi yhteisistä muistoistanne

  Myös useamman kuvan kollaasi toimii Save the date -kortissa, kertoohan se yhteistä tarinaanne. Valitse korttiin sävyiltään yhteensopivia kuvia ja vaihtele lähikuvia ja etäämmältä otettuja kuvia, niin tasapaino säilyy. Päivämäärän numerot voi asetella tyylikkäästi päällekkäin ilman pisteitä. 

  Korttimalli: Neliötaitekortti, 10 kortin setti sis. kirjekuoret
   

  5) Save the date -kortit suoraan puhelimesta

  Nopein tapa lähettää Save the date -kortit lienee tämä: 

  1. Ota kuva kännykällä.
  2. Lataa ilmainen ifolor-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.
  3. Tee ja tilaa Save the date -kortit ifolor-sovelluksella. Kun valitset korttimalliksi Postikortti suoraan postiin, me postitamme kortit suoraan vastaanottajille. Kätevää eikö!

   

  Save the date -kortit voit suunnitella itse tai käyttää valmista pohjaa

  Suunnittele ja tilaa omat Save the date -kortit:

  Lue lisää