• Kuvatuoteideoita häihin

  Hääparin tarina kuvina

  - ihania kuvaideoita häihin

  Kukapa ei haluaisi omannäköisiä häitä. Tähän artikkeliin olemme koonneet ideoita, miten tuotte tarinanne esille häissä ja hääpaikan koristelussa.

  Yhteinen polku esille

  Juliste hääparin tärkeistä päivämääristä

  Rakkaustarina koostuu tärkeistä hetkistä, jotka kiinnostavat myös häävieraita. Milloin muutitte yhteen? Milloin tapahtui kosinta? Tärkeistä päivämääristä koottu juliste on superihana ja persoonallinen idea! Julisteen edessä muistellaan hetkiä vuosien takaa: Milloin tapasin morsiamen tai sulhasen ensimmäisen kerran? Milloin kuulin kihlautumisesta?

  Kokoa merkitykselliset hetket ja mieleenpainuneet tapahtumat julisteeseen muutamien kuvamuistojen kera. Halutessasi voit vielä viimeistellä teoksen hääteemaanne sopivilla kehyksillä. 

  Valokuvaseinä

  Valokuvaseina neiökuvista

  Hääpaikan koristelun saa omannäköiseksi pienillä nikseillä. Lahjapöydän yläpuolelle tai muuhun avoimeen tilaan sopii mainiosti neliökuvista tai retrokuvista tehty kuvaseinä seurusteluajalta. Muotoile neliökuvat sydämenmuotoon. 

  Hääkyltit

  Hääkyltti kehyskuvasta

  Jotta vieraat löytävät juhlapaikalle juhlimaan tulee opasteet miettiä huolella. Kehyskuva toimii mainiosti opaskylttinä esimerkiksi niin, että yläkulmiin poraa pienet reiät ja lisää narut ripustustamista varten. Kehyskuvan mukana tulee kuitenkin myös tukijalka, jonka avulla kyltti pysyy pystyssä pöydällä ja muilla tasoilla.

  Erilaiset kuvat ja opasteet ovat kaunis lisä hääpaikan koristukseen. Opasteissa voidaan esimerkiksi ohjeistaa mistä löytyy WC, mahdollinen karkkibuffet ja ruokailu. Lahjapöydän paikka on syytä merkitä selvästi, jotta ensimmäisten vieraiden on helppo suunnistaa oikeaan paikkaan häälahjan kanssa.

  Kuvatarrat häärekvisiitan koristeluun

  Kuvatarrat hääparin kuvalla ja nimikirjaimilla

  Kuvatarrat on superkätevät! Voit periaatteessa käyttää niitä mihin vain - menut, kirkko-ohjelmat ja plaseerauskortit. Nimikirjaintarroilla koristelet myös kutsu- ja kiitoskorttien kirjekuoret.

  Menu- ja plaseerauskortit

  Menu- ja plaseerauskortti

  Sujuvan juhlan avain on vieraiden selkeä ohjeistus: Missä kukakin istuu? Mitä ohjelmassa? Mitä syödään? Tee ohjeistukset samalla teemalla, niin tyyli säilyy yhtenäiseltä. Pienet plaseerauskortit syntyvät leikkaamalla isommasta kortista.

  Lue myös: 👉 Upeat hääkortit – viisi erityylistä teemaa

  Meidän tarina -kuvakirja

  Meidän tarina -kuvakirja

  Yhteisen tarinan ja tärkeiden muistojen tallentaminen yksiin kansiin on tärkeää sekä romanttista. Tuleva hääjuhla on hyvä ajankohta ikuistaa seurustelun alkuajat kuvakirjaan. Kirja käy viihdykkeeksi häävieraille, ja häiden jälkeen se jää muistoksi itselle.

  Polttarikirja morsiamelle ja sulhaselle

  Polttarikirja

  Polttareissa sattuu ja tapahtuu, ja siitä saa monet hyvät naurut vielä hääjuhlassakin. Hyvällä maulla tehdyistä polttarikirjoista ilahtuvat niin hääpari kuin vieraatkin. Kokosimme vinkit polttarikirjan tekoon kaasoille ja bestmaneille. Käy kurkkaamassa ja tee omasi!

  Koristele hääpaikka kuvilla

  Koristele hääpaikka kuvilla

  Juliste hääparista juhlapaikan oveen. Palapelit tai muistipelit lapsille ajanvietteeksi. Lasinaluset juhlapöytään tai humoristiset mukit ensimmäiseen yhteiseen kahvihetkeen hääparina. Vaihtoehtoja on monia, valitse teidän tärkeään päivään sopivimmat. 

  Katso myös:

  👉 Kattausvinkki: 4 tapaa hyödyntää omia kuvia

  Lahja häävieraille

  Photo booth -kuvat vieraslahjana

  Ihana ele on muistaa vieraita antamalla jotain myös heille. Photo booth -kuvat toimivat vieraslahjana mainiosti, ja voit valita kaikkiin liuskoihin samat kuvat tai personoida vieraille omat liuskat vaikkapa kaveriporukoittain. Yhteen liuskaan mahtuu 1-4 kuvaa. Tyylikäs ja yhtenäinen vieraslahja on photo booth -kuva hääparista, esimerkiksi kihlajais- tai matkakuvien värittämänä.

  Lue lisää