Herkullinen uutuus: suklaarasia omalla kuvalla »

Kuvatuoteideoita häihin

Hääparin tarina kuvina - kuvatuoteideoita häihin

Kukapa ei haluaisi omannäköisiä häitä. Tähän artikkeliin olemme koonneet ideoita, miten tuot hääparin tarinan esille häissä ja hääpaikan koristelussa.

Juliste tärkeistä päivämääristä

Juliste hääparin tärkeistä päivämääristä

Rakkaustarina koostuu päivämääristä, jotka kiinnostavat myös häävieraita. Milloin muutitte yhteen? Milloin tapahtui kosinta? Tärkeistä päivämääristä koottu juliste on superihana idea! Julisteen edessä muistellaan hetkiä vuosien takaa: Milloin poika esitteli tyttöystävänsä ensimmäisen kerran? Milloin kuulin kihlautumisesta?

Valokuvaseinä

Valokuvaseina neiökuvista

Hääpaikan koristelun saa omannäköiseksi pienillä nikseillä. Lahjapöydän yllä olevalle seinälle sopii neliökuvia seurusteluajalta. Muotoile neliökuvat sydämenmuotoon. 

Hääkyltit

Hääkyltti kehyskuvasta

Kehyskuva on tuttu tuote, mutta käyttötapa on uusi: tee kehyskuvista opastuskyltit, jotka johdattavat hääpaikalle ja häätilan tärkeisiin. Kuvan kyltin ruusugrafiikan voit ladata käyttöösi täältä.

Kuvatarrat häärekvisiitan koristeluun

Kuvatarrat hääparin kuvalla ja nimikirjaimilla

Kuvatarrat on superkätevät! Voit periaatteessa käyttää niitä mihin vain - menut, kirkko-ohjelmat ja plaseerauskortit. Nimikirjaintarroilla koristelet myös kutsu- ja kiitoskorttien kirjekuoret.

Menu- ja plaseerauskortit

Menu- ja plaseerauskortti

Sujuvan juhlan avain on vieraiden selkeä ohjeistus: Missä kukakin istuu? Mitä ohjelmassa? Mitä syödään? Tee ohjeistukset samalla teemalla, niin tyyli säilyy yhtenäiseltä. Pienet plaseerauskortit syntyvät leikkaamalla isommasta kortista. Lue myös: Upeat hääkortit – viisi erityylistä teemaa

Meidän tarina -kuvakirja

Meidän tarina -kuvakirja

Yhteisen tarinan tallentaminen yksiin kansiin on romanttista. Tuleva hääjuhla on hyvä ajankohta ikuistaa seurustelun alkuajat kuvakirjaan. Kirja käy viihdykkeeksi häävieraille, ja häiden jälkeen se jää muistoksi itselle.

Polttarikirja morsiamelle ja sulhaselle

Morsiamen ja sulhasen polttarikirjat

Polttareissa sattuu ja tapahtuu, ja siitä saa monet hyvät naurut vielä hääjuhlassakin. Hyvällä maulla tehdyistä polttarikirjoista ilahtuvat niin hääpari kuin vieraatkin. Kokosimme vinkit polttarikirjan tekoon kaasoille ja bestmaneille. 

Koristele hääpaikka kuvilla

Koristele hääpaikka kuvilla

Juliste hääparista juhlapaikan oveen. Palapelit lapsille ajanvietteeksi. Humoristiset mukit ensimmäiseen yhteiseen kahvihetkeen hääparina – mukit Mr. Right & Mrs. Always Right -teksteillä. Pyykkinaruun ripustettavia kuvia yhteiseltä taipaleelta.

Lue, miten Sanna Marttinen sai luotua helposti hauskuutta hääjuhlaansa »

Tutustu ifolorin kuvatuotevalikoimaan ja tilaa!

Lue lisää