Kuvatuoteideoita häihin

Hääparin tarina kuvina - ihania kuvaideoita häihin

Kukapa ei haluaisi omannäköisiä häitä. Tähän artikkeliin olemme koonneet ideoita, miten tuotte tarinanne parina esille häissä ja hääpaikan koristelussa.

Yhteinen polku esille

Juliste hääparin tärkeistä päivämääristä

Rakkaustarina koostuu tärkeistä hetkistä, jotka kiinnostavat myös häävieraita. Milloin muutitte yhteen? Milloin tapahtui kosinta? Tärkeistä päivämääristä koottu juliste on superihana ja persoonallinen idea! Julisteen edessä muistellaan hetkiä vuosien takaa: Milloin tapasin morsiamen tai sulhasen ensimmäisen kerran? Milloin kuulin kihlautumisesta?

Kokoa merkitykselliset hetket ja mieleenpainuneet tapahtumat julisteeseen muutamien kuvamuistojen kera. Halutessasi voit vielä viimeistellä teoksen hääteemaanne sopivilla kehyksillä. 

Valokuvaseinä

Valokuvaseina neiökuvista

Hääpaikan koristelun saa omannäköiseksi pienillä nikseillä. Lahjapöydän yläpuolelle tai muuhun avoimeen tilaan sopii mainiosti neliökuvista tai retrokuvista tehty kuvaseinä seurusteluajalta. Muotoile neliökuvat sydämenmuotoon. 

Hääkyltit

Hääkyltti kehyskuvasta

Jotta vieraat löytävät juhlapaikalle juhlimaan tulee opasteet miettiä tarkasti. Kehyskuva toimii mainiosti opaskylttinä, kun sen reunoihin poraa pienet reiät ja lisää narut kiinnitystä varten. 

Erilaiset kuvat ja opasteet ovat myös kaunis lisä hääpaikan koristukseen. Opasteissa voidaan esimerkiksi ohjeistaa mistä löytyy WC:t, mahdollinen karkkibuffet ja ruokailu. Kuvan kyltin ruusugrafiikan voit ladata käyttöösi täältä.

Kuvatarrat häärekvisiitan koristeluun

Kuvatarrat hääparin kuvalla ja nimikirjaimilla

Kuvatarrat on superkätevät! Voit periaatteessa käyttää niitä mihin vain - menut, kirkko-ohjelmat ja plaseerauskortit. Nimikirjaintarroilla koristelet myös kutsu- ja kiitoskorttien kirjekuoret.

Menu- ja plaseerauskortit

Menu- ja plaseerauskortti

Sujuvan juhlan avain on vieraiden selkeä ohjeistus: Missä kukakin istuu? Mitä ohjelmassa? Mitä syödään? Tee ohjeistukset samalla teemalla, niin tyyli säilyy yhtenäiseltä. Pienet plaseerauskortit syntyvät leikkaamalla isommasta kortista. Lue myös: Upeat hääkortit – viisi erityylistä teemaa

Meidän tarina -kuvakirja

Meidän tarina -kuvakirja

Yhteisen tarinan ja tärkeiden muistojen tallentaminen yksiin kansiin on tärkeää sekä romanttista. Tuleva hääjuhla on hyvä ajankohta ikuistaa seurustelun alkuajat kuvakirjaan. Kirja käy viihdykkeeksi häävieraille, ja häiden jälkeen se jää muistoksi itselle.

Polttarikirja morsiamelle ja sulhaselle

Morsiamen ja sulhasen polttarikirjat

Polttareissa sattuu ja tapahtuu, ja siitä saa monet hyvät naurut vielä hääjuhlassakin. Hyvällä maulla tehdyistä polttarikirjoista ilahtuvat niin hääpari kuin vieraatkin. Kokosimme vinkit polttarikirjan tekoon kaasoille ja bestmaneille. Käy kurkkaamassa ja tee omasi!

Koristele hääpaikka kuvilla

Koristele hääpaikka kuvilla

Juliste hääparista juhlapaikan oveen. Palapelit tai muistipelit lapsille ajanvietteeksi. Lasinaluset juhlapöytään tai humoristiset mukit ensimmäiseen yhteiseen kahvihetkeen hääparina. Vaihtoehtoja on monia, valitse teidän tärkeään päivään sopivimmat. 

Lue, miten Sanna Marttinen sai luotua helposti hauskuutta hääjuhlaansa »

Tutustu ifolorin kuvatuotevalikoimaan ja tilaa!

Lue lisää