Kuvatuoteideoita häihin

Hääparin tarina kuvina

- ihania kuvaideoita häihin

Kukapa ei haluaisi omannäköisiä häitä. Tähän artikkeliin olemme koonneet inspiroivia ideoita, miten tuotte tarinanne esille häissä ja hääpaikan koristelussa.

Yhteinen polku esille

Hääparin tarina esille

Rakkaustarina koostuu tärkeistä hetkistä, jotka kiinnostavat myös häävieraita. Milloin muutitte yhteen? Milloin tapahtui kosinta? Tärkeistä vuosiluvuista tai päivämääristä koottu juliste on superihana ja persoonallinen idea! Julisteen edessä muistellaan hetkiä vuosien takaa: Milloin tapasin morsiamen tai sulhasen ensimmäisen kerran?

Milloin ja miten kuulin kihlautumisesta? Kokoa merkitykselliset hetket ja mieleenpainuneet tapahtumat julisteeseen kuvamuistojen kera. Halutessasi voit vielä viimeistellä teoksen hääteemaanne sopivilla kehyksillä.

Juhlava valokuvaseinä

Valokuvaseina neliökuvista

Hääpaikan koristelun saa omannäköiseksi pienillä nikseillä. Lahjapöydän yläpuolelle tai muuhun avoimeen tilaan sopii mainiosti neliökuvista tai retrokuvista tehty kuvaseinä seurusteluajalta. Muotoile neliökuvat vaikka sydämenmuotoon tai tee kuvista koko seinän mittainen aikajana. Tyylikkäät, mustavalkoiset neliökuvat sopivat minne vain, kun taas värikkäät valokuvat piristävät neutraalin väristä tilaa.

Hääkyltit

Hääkyltti kehyskuvasta

Hääkyltit ja opasteet ovat parhaimmillaan kaunis lisä hääpaikan koristeluun. Opasteissa voidaan esimerkiksi ohjeistaa mistä löytyy WC, mahdollinen karkkibuffet ja ruokailu. Lahjapöydän paikka on syytä merkitä selvästi. Myös hääparin omassa pöydässä voi olla kaunis kyltti, jossa lukee ”Just married” tai ”Mr & Mrs”.

Jotta vieraat löytävät juhlapaikalle tulee opasteet miettiä huolella. Leveä, vaakamallinen kehyskuva toimii mainiosti opaskylttinä esimerkiksi niin, että päätyihin tai kyltin taustapuolelle kiinnittää narun tai satiininauhaa ripustustamista varten. Kehyskuvan mukana tulee kuitenkin myös tukijalka, jonka avulla kyltti pysyy pystyssä pöydällä ja muilla tasoilla. Valittavana on kolme eri kokoa, pystynä ja vaakana.

Kuvakortit ja tarrat häärekvisiitan koristeluun

Kuvakortit ja tarrat häärekvisiitan koristeluun

Itse tehdyt kuvakortit ja kustomoidut kuvatarrat ovat superkäteviä ja voit käyttää niitä melkeinpä mihin vain! Menukortit, kirkko-ohjelmat ja plaseerauskortit voit toteuttaa ifolorin kuvakortteina ja pöytänumeroinnin hoidat helposti kuvatarroilla. Nimikirjaintarroilla koristelet myös kutsu- ja kiitoskorttien kirjekuoret. Myös kiitoslahjaan voi kiinnittää kuvatarroja.

Menu- ja plaseerauskortit

Menu- ja plaseerauskortti

Sujuvan hääjuhlan avain on vieraiden selkeä ohjeistus: Missä kukakin istuu? Mitä on ohjelmassa? Mitä syödään? Tee ohjeistukset ja paikkakortit samalla teemalla, niin tyyli säilyy yhtenäiseltä. Pienet plaseerauskortit syntyvät leikkaamalla isommasta kortista, esimerkiksi ifolorin jättikortista.

Parhaan lopputuloksen saat, kun suunnittelet kortit kaikessa rauhassa ilmaisella Designer-ohjelmallamme.

Meidän tarina -kuvakirja

Meidän tarina -kuvakirja

Yhteisen tarinan ja tärkeiden muistojen tallentaminen yksiin kansiin on tärkeää sekä romanttista. Tuleva hääjuhla on hyvä ajankohta ikuistaa seurustelun alkuajat kuvakirjaan. Kirja käy viihdykkeeksi häävieraille, ja häiden jälkeen se jää muistoksi itselle.

Polttarikirja morsiamelle ja sulhaselle

Polttarikirja

Polttareista saa monet hyvät naurut vielä hääjuhlassakin. Hyvällä maulla tehdyistä polttarikirjoista ilahtuvat niin hääpari kuin vieraatkin. Kokosimme vinkit polttarikirjan tekoon kaasoille ja bestmaneille. Käy kurkkaamassa!

Lahja häävieraille

Photo booth -kuvat vieraslahjana

Ihana ele on muistaa vieraita antamalla jotain myös heille. Photo booth -kuvat toimivat vieraslahjana mainiosti, ja voit valita kaikkiin liuskoihin samat kuvat tai personoida vieraille omat liuskat vaikkapa kaveriporukoittain. Yhteen liuskaan mahtuu 1-4 kuvaa. Tyylikäs ja yhtenäinen vieraslahja on photo booth -kuva hääparista, esimerkiksi kihlajais- tai matkakuvien värittämänä. Kivaliuska on kaunis lisä kattaukseen.

Koristele hääpaikka kuvilla

Lisävinkit juhlapaikan personointiin – tässä tulee! Juliste kihlajaiskuvallanne juhlapaikan ovessa voi toivottaa vieraat tervetulleiksi. Valokuvia hääparin elämän varrelta kannattaa koota sellaisiin paikkoihin, missä vieraat viihtyvät. Pidä huoli pikkuisimmista vieraista ja teetä palapelit tai muistipelit lapsille ajanvietteeksi. Suunnittele lasinaluset juhlapöytään tai humoristiset mukit ensimmäiseen yhteiseen kahvihetkeen hääparina. Vaihtoehtoja on monia, valitkaa teidän tärkeään päiväänne parhaiten sopivat.

Lue lisää