Kuvatuoteideoita häihin

Kuvatuoteideoita häihin

Kukapa ei haluaisi omannäköisiä häitä. Katso ideoitamme persoonallisiin hääkortteihin ja miten suunnittelet hääkuvista kauniin taulun ja kuvakirjan muistoksi tärkeästä päivästä.

Kutsukortteja häihin

Hääkutsut

Inhoatko askartelua? Jos kutsujen näpertely ei ole sinun juttusi, kannattaa kurkata ifolorin korttivalikoima. Tyylikkäitä, kutsukorttiin sopivia valmiita korttipohjia on paljon kaikissa ifolorin korttimalleissa.

Kuvassa käytetty malli on tyylikäs beigensävyinen malli Raidat, beige. Kortin kannessa lukee "KUTSU" ja sisäsivuilla on morsiusparin varjokuva sekä kutsuteksti. Samalla idea voi toteuttaa myös Save the date -kortit.

Häämenut ja ohjelmakortit ifoloriltaHäämenut ja ohjelmakortit

Häämenut ja ohjelmakortit

Pystymalliset taitekortit toimivat mainiosti hääpöytien koristeluna. Menu- ja ohjelmakortteihin voi laittaa pelkän tekstin. Kuvan korttipohja on nimeltään Valkoinen ruusu ja kultainen kehys.

VINKKI: Sydämillä voit kuvittaa tekstiä, sydämen saat painamalla ALT + 3.

Hääkuvakirja

Hääkuvakirja

Ystävien tekemä polttarikirja toimii häissä vieraiden viihdyttäjänä. Hääpäivän jälkeen on aika koota tärkeän päivän kuvat yksiin kansiin. Upean, tänä päivänä usein ammattilaisten ottamista hääkuvista tehtyyn kuvakirjaan sopii sääntö – yksinkertainen on kaunista.

Hääkuvat seinälle

Hääkuvat seinälle

Mikä olisikaan parempi aihe sisustustauluun kuin oma hääkuva! Rakkaimmasta kuvasta tehdystä taulusta tulee kodin sydän. Tutustu tauluvalikoimaamme. Onko valintanne taidekankaalle painettu canvas-taulu tai mattapintainen alumiinitaulu? Moderniin sisustukseen sopivat kiiltäväpintaiset akryylilasi- ja galleriataulut. Korinna-blogia kirjoittava Korinna Saarinen teki hääkuvasta canvas-taulusarjan, jossa yksi upea kuva on painettu kolmeen eri tauluun.

Hääkimppu on monelle morsiamelle unelmien täyttymys, jonka haluaisi säilyttää. Jos kimppua ei halua säilyttää kuivattuna, voi kimpun kuvata tuoreena ja teettää hääkimppukuvasta taulu seinälle.

Kiitoskortit ja muut häiden kiitostuotteet

Kiitoskortit ja muut häiden kiitostuotteet

Kiitoskortti on perinteinen tapa kiittää ja muisto, jonka häävieraat säilyttävät. Kiitoskortit voi tilata 10 kappaleen seteissä tai yksittäin, jolloin perinteisen potrettikuvan lisäksi korttiin voi laittaa kuvan, jossa kiitoskortin saaja on mukana.

Tuoreen avioparin vanhemmat haluavat laittaa myös hääkuvan esille hyllyynsä. Tähän tarkoitukseen sopii hyvin kehyskuva, jolloin kuvalle ei tarvitse etsiä erikseen kehyksiä, vaan se tulostetaan valmiiseen kehyspohjaan.

Tuotteissa käytetty kuvapankkikuvia.

Tutustu ifolorin kuvatuotevalikoimaan ja tilaa!

Lue lisää