• Uniikit lahjaideat omalle rakkaalle

  Mitä lahjaksi tänä vuonna?

  Katso uniikit lahjaideat omalle rakkaalle – miehelle tai naiselle

  Näitä lahjoja et ehkä ole vielä kokeillut? Lahja miehelle: t-paita uniikilla painatuksella! Lahja naiselle: tyylikäs kuvakirja täynnä kuvia teistä kahdesta! Nämä superihanat lahjat poikaystävälle ja tyttöystävälle menevät takuuvarmasti suoraan tunteisiin ja saavat vastaanottajan sydämen läikähtämään rakkaudesta.

  Uniikki lahja poikaystävälle: rakkautta rinnassa

  Kenties se kinkkisin mietittävä, lahja puolisolle. Mitä jos yllättäisit puolisosi lahjalla, joka on yhtä erityinen kuin suhteenne? Anna lahjaksi jotain pehmeää ja käytännöllistä, ja kääräise pakettiin omasta kuvasta suunniteltu T-paita. Selaa puhelimesi kuvagalleria ja valitse otos, jonka tiedät ilahduttavan eniten. Se voi olla hetki perheen silmäterän kanssa tai rakkaan harrastuksen parissa. Kuva voi olla myös jotain romanttista tai hassua.

  Tarkista puolisosi vaatekoko ja tilaa omasta kuvasta suunniteltu T-paita miehelle tai naiselle.

  Rakastettava lahja tyttöystävälle: kuvakirja teistä kahdesta

  Kun haluat ilmaista syvää kiintymystäsi ja kiitollisuuttasi, kuvakirja on täydellinen tapa tehdä se. Kuvakirjan voi tehdä lähes mistä tahansa aiheesta. Voit ikuistaa kirjaan esimerkiksi parhaita paloja menneeltä vuodelta tai yhteisiltä matkoilta. Tai vielä parempaa – koosta samojen kansien väliin koko rakkaustarinanne aina ensimmäisestä tapaamisesta viimeisimpiin seikkailuihin.

  Lue lisää