Upea sisustustaulu hääpäivän kuvista

Sisustustaulu hääkuvasta valaisee koko kodin rakkaudella

Häät symboloivat suurta rakkautta. Tuosta onnellisesta hetkestä on ihana tehdä kotiin sisustustaulu, joka herättää muistoja ja tuo iloa ja voimaa jokaiseen päivään. Kauniit taulut hääkuvista tuovat lämpöä huoneen kuin huoneen tunnelmaan.

Hieno keino juhlistaa hääpäivän suuria tunteita on ikuistaa suosikkikuva häistä sisustustauluksi kodin seinälle. Upea sisustustaulu on jatkuvasti läsnä kertomassa hetkestä, jolloin sanoitte "tahdon". Se piristää, kun saavutte kotiin suoraan räntäsateesta. Se muistuttaa erimielisyyden hetkellä, miksi valitsitte juuri toisenne. Se julistaa joka päivä kauniilla tavalla teidän keskinäistä rakkautta.

Upea canvastaulu hääkuvasta

Taulu omasta hääkuvasta tekee sisustuksesta uniikin

Hääkuvista tehdyt sisustustaulut luovat kotiin rakkaudellista ilmapiiriä, jossa on hyvä olla. Hääparin valitsemat huikeat kuvat ja niistä tehdyt sisustustaulut luovat yhteiseen kotiin täysin yksilöllisen ilmeen. Taulut hääkuvista istuvat helposti kaikenlaisiin koteihin, sillä taulujen koossa on valtavasti valinnanvaraa. Esimerkiksi suosituista canvas-tauluista tai galleriatauluista pienimmät ovat 20 x 30 cm ja suurimmat peräti 75 x 100 cm. Minimalisti voi viehättyä minitauluista – pienin koko 10 x 10 cm – ja luoda niistä vaikka upean kollaasin.

Taulumalleissa on sekä kiiltävä- että mattapitaisia vaihtoehtoja.

Kerro häiden tarina yhdellä tai useammalla taululla

Hääparin rakastunut katse, sopimuksen sinetöivä suudelma, kahdenkeskinen hetki… Miten valita upein hääkuva sisustustauluksi? Joku hääpari löytää tauluun helposti yhden täydellisen mestariotoksen. Toinen haluaa kertoa tarinaa häiden kohokohdista useammalla taululla – kaikki samaa kokoa tai monta eri kokoista kuvataulua yhdessä. Kolmas haluaa leikitellä materiaaleilla ja valitsee eri huoneisiin akryylilasitauluja tai metallitauluja. Teidän häät – teidän päätös.

Sisustustaulut puhelimella otetuista hääkuvista

Laadukas, ripustusvalmis lopputulos

Omista hääkuvista tehty sisustustaulu on muistorikas taideteos ja siksi taulun korkealla laadulla on suuri merkitys. Taulun valokuvan on oltava vielä vuosien päästä yhtä upea kuin hääpäivänä. Esimerkiksi canvas-taulut tulostetaan korkeatasoiselle taidekankaalle, jossa värit säilyvät täyteläisinä. Galleriataulu puolestaan on taidokas akryylilasin ja alumiinin yhdistelmä, joka takaa kuville kirkkaat värit, syvyyttä ja loistoa.

Sisustustaulut saa nopeasti omalle paikalleen, sillä taulut toimitetaan ripustusvalmiina.

Kehystetty juliste hääkuvasta

Kehyksillä tai ilman – mikä vain sisustukseen sopii

Lisää näyttävyyttä häiden sisustustauluun saa valitsemalla taululle kehykset. Esimerkiksi korkealaatuinen kuvajuliste hääkuvasta on aivan upea ihan sellaisenaan. Halutessa kuvajulisteeseen saa tyylikästä taulumaisuutta lisäämään kuvan ympärille valkoisen passepartout-aukkopahvin sekä mustat, valkeat tai tammiset kehykset. Tällaisen kokonaisuuden toimitamme ammattilaisen valmiiksi kehystämänä, etkä maksa kehystystyöstä ekstraa.

Tyylikkäät canvastaulut hääpäivän kuvista

Helppo tehdä netissä ja jopa kännykkäkuvasta

Omasta hääkuvasta tehdyn sisustustaulun suunnittelu ja toteutus käy käden käänteessä tietokoneella ifolorin verkkosivuilla tai puhelimella. Vaikka valokuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, voit lisätä taulujen kuviin myös oman grafiikan tai tekstin. Monipuolisimmat muokkausmahdollisuudet saat käyttöösi suunnittelemalla taulut Designer-ohjelmalla.

Jos häiden paras otos on kännykällä räpsäisty, ei hätää. Myös siitä voi syntyä upea sisustustaulu kotiin. Kokeile rohkeasti, riittääkö kuvan resoluutio taulun tekemiseen.

Anna luovuutesi ja rakkautesi näkyä kodin sisustuksessa – teetä hääkuvasta upea sisustustaulu!

Lue lisää