Kuvakollaasi seinällesi: taulujen asettelumallit

Kuvakollaasi seinällesi

Näin teet tauluistasi näyttäviä kokonaisuuksia erilaisilla asettelumalleilla.

Yleinen ja harmoninen asettelumalli on tasata taulujen alareunat samalle viivalle.

Yleinen ja harmoninen asettelumalli on tasata taulujen alareunat samalle viivalle. Tämä onnistuu myös helposti ja vaivattomasti ilman ripustamista kapeilla tauluhyllyillä, joiden päälle taulut laitetaan nojaamaan seinää vasten. Vaihtoehtoisesti taulujen yläreunat voi tasata keskenään samalle viivalle.

Taidenäyttelyistä tuttu tapa on ripustaa taulujen keskikohdat samalle tasolle.

Taidenäyttelyistä tuttu tapa on ripustaa taulujen keskikohdat samalle tasolle. Kuvittele seinän keskelle vaakasuora viiva, jonka kohdalle jokaisen taulun keskikohta pystysuunnassa asettuu.

Kuvakollaasin voi rakentaa kuvitteellisen ristin ympärille niin, että asettelun runkona on yksi pystyviiva ja yksi vaakaviiva.

Kuvakollaasin voi rakentaa kuvitteellisen ristin ympärille niin, että asettelun runkona on yksi pystyviiva ja yksi vaakaviiva. Kaikkien taulujen reunat tasataan näiden viivojen mukaisesti mahdollisimman lähelle risteyskohtaa.

Suurelle seinäalalle voi kuvitella suorakulmaisen laatikon, jonka sisälle kaikki taulut asettuvat.

Suurelle seinäalalle voi kuvitella suorakulmaisen laatikon, jonka sisälle kaikki taulut asettuvat. Taulut myötäilevät laatikon ulkoreunoja täyttäen koko pinta-alan. Tähän asetteluun sopii runsas valikoima erikokoisia tauluja. Kuvan asettelussa on käytetty canvas-taulujen laajaa kokovalikoimaa.

Neliönmuotoisista Instagram-kuvista saa näyttävän gallerian seinälle.

Neliönmuotoisista Instagram-kuvista saa näyttävän gallerian seinälle. Kuvat voi valita sävymaailman mukaan esim. kuvista, joissa on käytetty samaa retro-filtteriä. Instagram-kuvat voi tilata valokuviksi suoraan puhelimesta ifolorin ilmaisten sovellusten kautta. Valokuvista tulee juuri sen muotoisia, kuin kuvat itsessään ovat.  

Tutustu ifolorin sisustustaulujen valikoimaan, ja rakenna oma taidenäyttely seinällesi!

alk.   per-item alk.  

Lue lisää