⭐ Tutustumistarjous: pöytäkalenteri puutelineellä -40 % ⭐

 • Kuvakollaasi: Näin asettelet taulut seinällesi

  Kuvakollaasi: Näin asettelet taulut seinällesi

  Kirjoittaja ifolor,

  Taulujen asettelussa kannattaa muistaa pari perussääntöä. Kiinnitä taulut aina katsekorkeudelle ja suunnittele taulujen asettelu kokonaisuutena. Hajallaan olevat taulut näyttävät rauhattomilta. Katso kuusi ideaa, miten teet tauluistasi näyttäviä kokonaisuuksia erilaisilla asettelumalleilla.

  Yleinen ja harmoninen asettelumalli on tasata taulujen alareunat samalle viivalle.

  Yleinen ja harmoninen asettelumalli on tasata taulujen alareunat samalle viivalle. Tämä onnistuu myös helposti ja vaivattomasti ilman ripustamista kapeilla tauluhyllyillä, joiden päälle taulut laitetaan nojaamaan seinää vasten. Vaihtoehtoisesti taulujen yläreunat voi tasata keskenään samalle viivalle.

  Taidenäyttelyistä tuttu tapa on ripustaa taulujen keskikohdat samalle tasolle.

  Taidenäyttelyistä tuttu tapa on ripustaa taulujen keskikohdat samalle tasolle. Kuvittele seinän keskelle vaakasuora viiva, jonka kohdalle jokaisen taulun keskikohta pystysuunnassa asettuu.

  Kuvakollaasin voi rakentaa kuvitteellisen ristin ympärille niin, että asettelun runkona on yksi pystyviiva ja yksi vaakaviiva.

  Kuvakollaasin voi rakentaa kuvitteellisen ristin ympärille niin, että asettelun runkona on yksi pystyviiva ja yksi vaakaviiva. Kaikkien taulujen reunat tasataan näiden viivojen mukaisesti mahdollisimman lähelle risteyskohtaa.

  Suurelle seinäalalle voi kuvitella suorakulmaisen laatikon, jonka sisälle kaikki taulut asettuvat.

  Suurelle seinäalalle voi kuvitella suorakulmaisen laatikon, jonka sisälle kaikki taulut asettuvat. Taulut myötäilevät laatikon ulkoreunoja täyttäen koko pinta-alan. Tähän asetteluun sopii runsas valikoima erikokoisia tauluja. Kuvan asettelussa on käytetty sisustustaulujemme laajaa kokovalikoimaa, pois lukien kuvataulu, joka kokovalikoima on suppeampi.

  Neliönmuotoisista Instagram-kuvista saa näyttävän gallerian seinälle.

  Neliönmuotoisista Instagram-kuvista saa näyttävän gallerian seinälle. Kuvat voi valita sävymaailman mukaan esim. kuvista, joissa on käytetty samaa retro-filtteriä. Neliönmuotoisia tauluja löytyy monta eri kokoa ja taulukollaasia voi laajentaa rajattomasti.

  Taulukollaasi: esimerkkiasettelu eri kokoisista sisustustauluista

  Artikkelin yläkuvan kollaasin taulujen koot on hahmoteltu tässä kuvassa. Myös eri kokoiset taulut voivat muodostaa harmonisen kokonaisuuden. Lopputulos säilyy yhtenäisenä, kun pitää taulujen välit yhtä leveinä ja tasaa sopivissa kohtaa taulujen reunat samaan linjaan. Myös tätä kollaasia voi laajentaa niin kauan kuin seinää riittää.

  Tutustu ifolorin sisustustaulujen valikoimaan, ja rakenna oma taidenäyttely seinällesi! Sisustustaulut alk.

  alk. alk. per-item

  Lue lisää