• Vauvakortit

  Valloittavat vauvakortit! 8 kivaa tapaa kertoa vauvauutiset

  Kirjoittaja Ifolor,

  Vauvan tulo on aina ainutlaatuista ja tunteellista, ja jokainen perhe kertoo odotetut vauvauutiset omalla tavallaan.

  Tässä muutama idea, miten kertoa vauvan tulosta läheisille:

  1. Yllätä isovanhemmat kuvalla

  Joskus kaikista suurimmat jutut ovat niitä kaikista pienimpiä. Tällaiseen yllätyskuvaan tarvitset vain maailman söpöimmät pikku popot. Hauskinta on antaa kortti itse ja nähdä tulevien isovanhempien ilmeet, mutta kortin voin toki laittaa myös postilla.

  2. Kuvat vauvan ensi hetkistä

  Kyllä isäkin osaa! Ja vauvakorttien tilaaminen onnistuu vaikkapa puhelimella synnytyssairaalasta käsin, sillä aikaa kun pienokainen nukkuu.
  Vauvakortti vauvan ensihetkistä

  Kuvan kortit on tehty käyttäen Vapaa kuvamäärä -korttipohjaa ja vaihtamalla tekstiruudun taustaväri sekä fontti.

  Vaakakortti: klassinen kuvakortti, tilaa tästä »

  Pystykortti: klassinen taitekortti, tilaa tästä »

  3. Vauvan varvaskuva

  Vastasyntyneessä kaikki on ihmeellistä – pienenpienet sormet, varpaat, nenä, kaikki. Tämän kuvaidean toteutukseen tarvitset sisustuskirjaimet ja torkkupeiton. Lopputuloksesta syntyy niin ihana vauvakortti kuin vaikkapa rauhoittava taulu makuunhuoneen seinälle.

  4. Sisarukset samaan kuvaan

  Isommat sisarukset ovat innoissaan uudesta tulokkaasta. Kun perhe kasvaa, voi vauvakorttiin ottaa siskot ja veljet mukaan. Näin herkät hellittelyhetket jäävät mieleen ja päätyvät läheisten kirjahyllyyn tai jääkaapin oveen, jossa niitä voi ihastella vaikka joka päivä.

  5. Persoonalliset ristiäiskutsut

  Kutsu ristiäisiin kauniilla kortilla! Ristiäiskutsun kuva voi olla myös vauvan ensimmäiset kengät tai unilelu. Teksteissä voi leikitellä ja arvuutella vauvan tulevalla nimellä: Alkaako se A:lla? Säilyykö masunimenä käytetty Kaapo-Kerttuli? Pieni jännitys kuuluu asiaan.

  6. Tärkeimmät mitat muistiin

  Ifolorilta löytyy korttimalleja myös ilman kuvapaikkaa. Tästä kortista löytyy vauvan strategisten mittojen lisäksi myös Save the date –kutsu vauvan nimenantojuhlaan.

  7. Kuvaa vauva hauskalla tavalla

  Luovat ideat valloittavat vauvakuvissa! Näissä kuvissa vauva kuivattelee pyykkinarulla ja mahtuu mukiin. Kurkkaa lisää hauskoja vauvakuvausideoita täältä »

  Hauska vauvakuvausidea: vauva pyykkinarulla

  8. Suositut tähtihetkikortit

  Tulosta setti tähtihetkikortteja ilmaiseksi ja kuvaa vauva korttien kanssa. Niistä saa teetettyä lähipiirille kortteja elämän ensimmäisistä etapeista.

  Tulosta kortit täältä »

  Vauvan tähtihetkikortti: olen 1 kk vanha

  Lue lisää