Kutsu ristiäisiin

Vauvakortti – mikä ihana tapa kertoa raskaudesta ja kutsua ristiäisiin

Vauvakortit on niin ihania! Ensin paljastetaan iso uutinen: Meille tulee vauva! Seuraavaksi vastasyntyneestä ja onnellisista vanhemmista tehty vauvakortti näyttää, että tällainen pieni ihme sieltä tuli. Ristiäiskutsussa pikkuruisen vauvan kuva saa odottamaan juhlia ja arvailemaan nimeä. Katso tästä vinkkejä, miten teet vauvan kuvista ihania vauvakortteja ja ilahdutat läheisiäsi!

Vauvakuvat ovat tärkeitä muistutuksia siitä, miten pieni ja hento elämän alku onkaan. Vauvakortit, joissa on kuvia odotusajalta, vauvan ensimmäisistä viikoista ja nimenantojuhlista säilyttävät nämä ohikiitävät hetket kauniisti. Korttien ansiosta läheisesi saavat vauvastasi konkreettisia kuvamuistoja, joita katsellaan, pidetään esillä ja säilytetään pitkään.

Vauvakortit

Miten kertoa vauvauutiset kortilla?

Vauvauutisten kertominen on jännittävää. Soittaako heti läheisille vai kutsua kaikki kylään? Tai postaisiko someen vihjailevia viestejä tulevasta perheenjäsenestä?

Jätä ilouutisten kertomisesta pysyvä muisto: tee vauvakortti! Kortin voi antaa sopivassa tilaisuudessa henkilökohtaisesti tai lähettää postissa. Kortissa on lupa hassutella. Ota vaikka kuva teistä ja vauvabodysta tai pikkuriikkisistä sukista. Kutsukaa itseänne kortissa äideiksi ja isiksi ensimmäistä kertaa tai lisätkää nimmareihin myös masuasukki. Tai kutsukaa kortin vastaanottajia mummuiksi, vaareiksi, tuleviksi kummeiksi… Kuvatkaa perheen lapsia ja laittakaa puhekuplaan: Minusta tulee isoveli!

Vauvakortti on helppo tehdä netissä ja valmiita mallipohjia löytyy runsaasti. Kerro uutiset suloisella postikortilla, kivalla kuvakortilla tai klassisella taitekortilla. Tai kun uutinen on niin valtava, niin paljasta se A4-kokoisella jättikortilla!

Vauvakortit

Ikuista vauvan ensi hetket suloiseen korttiin

Vauva onnellisten vanhempien sylissä synnytyssairaalassa, vauva nukkumassa korissaan, vauveli puettuna hauskaan nuttuun – pienokaisen elämä on ihmeellistä seurattavaa. Anna läheistenkin osallistua näihin onnenhetkiin ja teetä heille kortteja vauvakuvista. Ajattele miten he ilahtuvat, kun postin mukana tuleekin kuvakortti teidän pikkuisesta ihanasta!

Kännykällä napatusta kuvasta saa oikein hyvän vauvakortin. Tilauksen voi helposti hoitaa kännykällä joko ifolor-sovellusta käyttäen tai suoraan netissä.

Kutsukortti ristiäisiin tai nimiäisiin luo vieraissa odotusta

Ilo uudesta perheenjäsenestä on monen mielestä tärkeää jakaa sukulaisten, läheisten ja ystävien kanssa. Parin kolmen kuukauden ikäisen vauvan ristiäiset tai nimiäiset ovat merkittävä hetki perheen elämässä, ja painettu kutsu auttaa korostamaan tapahtuman tärkeyttä.

Mikähän lapselle tulee nimeksi? Vauvakortti lisää vieraiden odotusta ja jännitystä. Vauvakuva ristiäis- tai nimiäiskutsussa on loistava paikka esitellä pienokainen kaikille. Kutsussa tärkeät tiedot ajasta, ajo-ohjeista ja lahjatoiveista saa kerralla kaikkien tietoon.

Kiitoskortti ristiäisiin osallistuneille

Kiitoskortti ristiäisiin osallistuneille viimeistelee juhlan

Nimenantojuhlassa pienokaista kuvataan kuin Hollywood-tähteä konsanaan. Valitkaa mielestänne onnistunein vauvakuva kiitoskorttiin. Ristiäisten kiitoskortti on läheisille arvokas muisto kauniista juhlasta. Vanhemmat ja muut läheiset haluavat säilyttää kiitoskortin ja vauvakuvan voidakseen palata siihen myöhemmin ja muistella juhlaa. Ristiäiskuvat voivat olla tapa jakaa juhlan tunnelmia myös niiden kanssa, jotka asuvat kaukana tai jotka eivät voineet osallistua juhlaan.

Ristiäisten sijaan saatetaan järjestää pienimuotoiset nimiäiset ihan vain kotioloissa ilman kirkkoseremonioita. Tällainen nimijuhla on ihan yhtä arvokas kuin kirkossa pidetty kastejuhla! Millainen perhe, sellainen juhla – vauvan syntymä on juhlan aiheista suurimpia.

Mitä tekstiä vauvakorttiin?

Tämän runon voit kirjoittaa tekstiksi vauvakorttiin. Lisää vauvarunoja löydät ifolorin värssypankista.

Sylistä kuuluu tuhinaa
Pehmoisen sylin suhinaa
Tulkaa katsomaan vauvaa
Ihmettämme hurmaavaa

Lue lisää