Vauvakirja ikuistaa vauvan kaikki ainutlaatuiset hetket

Vauvakirja ikuistaa vauvan kaikki ainutlaatuiset hetket

Vauvavuosi on ihmeitä täynnä. Ensimmäinen päivä kotona, ensimmäinen hymy, ensiaskeleet. Talleta kuvat näistä kallisarvoisista hetkistä upeaksi valokuvakirjaksi, jossa vauvakuvat ja merkitykselliset muistot säilyvät läpi aikojen. Vauvakirja on yhtä ihana upouutena kuin vuosikymmenienkin päästä.

Kunpa pienen vauvelin kaikki jännät hetket muistaisi aina! Sen miltä vauva näytti ensimmäistä kertaa vaatteet yllään, miten hän nukkui makea hymy huulilla isoäidin sylissä, puklasi ristiäismekolle tai ponnisti itsensä tomerasti istumaan. Lapsi voi olla ensimmäinen tai viides, jokaisen vauvan kohdalla hetket ovat ainutkertaisia.

Vauvavuoden muistot on syytä tallentaa valokuvakirjaksi. Vauvakirjaa selatessa sen sivuilta avautuu muistoja, naurua, hassuttelua, rakkautta – vauvavuoden kaikki ihanat kohokohdat säilyvät hienosti samoissa kansissa.

Vinkki: ifolorin lahjakortti on loistava idea, kun mietinnässä ovat babyshower-lahjat ja nimiäislahjat. Ifolorilla teetetty vauvakirja on uniikki, ihan eri juttu kuin kaupasta ostettu vauvavuosikirja.

Tallenna vauvavuosi kansiin

Valokuvakirja vauvavuodesta on todellinen bestseller

Kokoa vastasyntyneen kuvat valokuvakirjaksi: täytä se söpöillä newborn-kuvilla ja vauvaperheen arjella – ota mukaan niitäkin kommelluksia, jotka eivät juuri tapahtumahetkellä paljon naurattaneet. Kuvien asettelulla, tekstillä ja visuaalisilla elementeillä voit toteuttaa kauniin kokonaisuuden. Tärkeää on, että itse nautit kirjan tekemisestä, olethan luomassa omaa taideteosta pienokaisesi elämästä.

Ajan löytäminen kuvakirjan tekemiseen voi olla haastavaa. Silloin hyvä ratkaisu on tehdä kuvakirja tietokoneella ja Designer-ohjelmalla. Sieltä löydät paljon valmiita mallipohjia ja elementtejä. Mikä tärkeintä: voit aina keskeyttää kuvakirjan tekemisen, tallentaa keskeneräisenä ja jatkaa myöhemmin. Jos käytössäsi on vai puhelin, voit tallentaa kuvakirjaprojektin vaihtoehtoisesti ifolor-sovellukseen ja kasata kirjaa puhelimen kuvista silloin kun sinulle sopii.

Vauvavuosi kansiin muistoksi lapsuudesta

Vauvakirja on myös lahja lapselle itselleen

Valokuvakirja on upea lahja lapselle, kun tämä kasvaa isommaksi. Jo aika pienikin lapsi tunnistaa itsensä kuvista, ja oman vauvakirjan selailu on hauskaa puuhaa. Myöhemmällä iällä lapsi näkee valokuvakirjasta, millainen hän oli vauvana ja miten häntä hellittiin ja hoivattiin. Kun lapsi joskus ikuisuuksien päästä on itse perustamassa perhettä, on omista vauvakuvista tehty kuvakirja korvaamaton aarre.

Entäpä isovanhemmat, sisarukset, rakkaimmat ystävät… Myös heille teidän pikkuinen vauva voi olla todellinen tähti ja suuren kiinnostuksen kohde. Ilahduta heitäkin muistorikkaalla lahjalla ja teetä samalla kertaa useampi kappale iki-ihanaa vauvakuvakirjaa.

Tallenna vauvavuosi kansiin Deluxe-kuvakirjaksi

Vain parasta elämän tärkeimmälle henkilölle

Muistot suorastaan tulvivat mieleesi, kun avaat vauvakirjan ja näet pienen söpöliinisi elämänsä alkutaipaleella. Valokuvat ovat täynnä ainutlaatuisia hetkiä, ja siksi on upeaa säilyttää kuvat mahdollisimman värikylläisinä, terävinä ja haalistumattomina läpi vuosien. Kun haluat vain parasta vastasyntyneen kuvillesi, valintasi on ifolorin Premium-kuvakirja. Kovakantisessa kirjassa kuvasi on valotettu aidolle valokuvapaperille mattana tai kiiltävänä. Erikoissidonnan ansiosta aukeaman molemmat sivut ovat yhtenäistä pintaa, joten mikään osa kuvasta ei jää piiloon taitokseen.

Älä stressaa – tee helppo Kuvakirjanen

Onneksi valokuvakirjoissa on mistä valita. Jos pienokaisen kanssa pitää kiirettä, mutta haluat ehdottomasti vauvavuoden muistot talteen, valitse Kuvakirjanen. Sen teet helposti parilla klikkauksella! Pehmeäkantisen Kuvakirjasen 20–100 sivuun mahtuu valtava määrä ihania kuvia pikku babystä. Kuvakirjanen valmistetaan aidolle, korkealaatuiselle valokuvapaperille, jossa kuvat suorastaan heräävät eloon. Kokeile kuinka nopeaa ja helppoa!

Lue lisää