⭐ Tutustumistarjous: pöytäkalenteri puutelineellä -40 % ⭐

 • 7 lahjavinkkiä omalle kullalle

  Tykkään! 7 lahjavinkkiä omalle kullalle

  Kirjoittaja ifolor,

  Kokosimme sydämelliset suosikkilahjat, joilla taiot kuvayllätyksen rakkaallesi ystävänpäivänä, vuosipäivänä tai minä tahansa muuna hetkenä, kun haluat tehdä jotain romanttista. Sillä yhteiset muistot jos mitkä ovat superromanttisia!

  1. Meidän tarina -kuvakirja

  Voiko romanttisempaa lahjaa olla kuin kuvakirja teistä? Kirjan sivuilla kuljetaan muistoissa suhteenne alkuaikoihin. Mistä kaikki alkoi? Mitä kaikkea olette yhdessä kokeneet? Kirja yhdistää teidät vielä tiiviimmin yhteen – pariksi, jolla on yhteinen tarina.

  2. Illallinen kahdelle

  Illallinen rakkaalle: hyvää ruokaa ja juomaa, ruusut maljakossa ja pöydällä kuvakortti. Jotta yllätykset eivät siihen loppuisi, kirjoita korttiin joku romanttinen runo, yhteisen biisinne sanat tai lupaus lomasta, jonka olet ostanut hänelle lahjaksi.

  Lahjavinkki omalle kullalle: illallinen kahdellle

  3. Valokuvakoriste

  Sisusta yhteisen kotinne seinä teidän kahden valokuvilla. Voit kiinnittää kuvat juuttinarulla ja pienillä pyykkipojilla. Lisäkoristeeksi käyvät punaiset askarrellut sydänkoristeet. Valokuvilla sisustaminen onnistuu myös ilman rekvisiittaa, kun valokuvat asettelee seinälle sydämen muotoon.

  Lahja omalle kullalle: valokuvakoriste

  4. Mukit molemmille

  Yhteiset aamukahvi ja teehetket ovat parasta piristystä arjessa. ”Matching mugs” -villitys on tullut meille Amerikasta, ja internetin kuvahausta löytyykin monta hauskaa kuvaideaa mukipariin. Kun kuvat on valittu, mukien tilaaminen onnistuu kätevästi vaikka bussissa.

  Lahja omalle kullalle: yhteensopivat mukit

  5. LOVE-taulu valokuvista

  Kaupoissa on myytävänä erilaisia kehyksiä, joihin lisätään vain kuvat. Mustavalkoiset valokuvat sopivat valkoisiin kehyksiin. Sisustuselementti on omiaan makuuhuoneen seinällä, lipaston päällä tai eteisessä, jolloin muutkin pääsevät fiilistelemään hymyenergiaa.

  Lahja omalle kullalle: LOVE-taulu valokuvista

  6. Juliste

  Kuvajulisteeseen ei aina tarvita omaa kuvaa. Designer-ohjelmalla voit suunnitella juuri sellainen julisteen kuin itse haluat. Tämän julisteen juju on rakkauden määritelmä, fonttileikittely ja yksinkertainen kuva punaisesta sydämestä. Laita luovuutesi kukkimaan! Julisteen vieressä on kiva idea valokuvan laittamisesta kehyksiin. Kuvan ei välttämättä pidä täyttää koko kehystä, vaan leveät valkeat reunat ja teippikiinnitys tuovat rutkasti lisää persoonallisuutta lopputulokseen.

  Lahja omalle kullalle: juliste

  7. I LOVE -muki

  Valmiita sydänpohjia mukeihin löytyy useita. I LOVE YOU kertoo, kenestä tykkäät. Mutta aivan hyvin mukiin voi kirjoittaa itse, mistä lahjansaaja tykkää I LOVE… Barcelona, coffee tai bad jokes. Tällainen muki aloittaa letkeän kahvikeskustelun jäykemmässäkin seurassa.

  Lahja omalle kullalle: I LOVE -muki

  Lue lisää