Kuvakalenteri joululahjaksi vanhemmille

Mitä lahjaksi vanhemmille?

Tämä käytännöllinen joululahja äidille ja isälle tuo iloa koko ensi vuodeksi

Joululahjat vanhemmille – joka joulun pulma. Mikä olisi hyvä joululahja äidille, entä isälle, vai olisiko lahja sittenkin molemmille yhteinen? Entäpä joululahja anopille? Omille vanhemmille voi olla ihan yhtä kinkkistä keksiä käytännöllistä joululahjaa kuin appivanhemmille. Tämä lahjaidea säästää sinut viime hetken paniikilta, kun pohdinnassa on joululahja vanhemmille!

Jos olet aiempina jouluina hankkinut äidille ja isälle jo kaikkea suklaista leffalippuihin, olisiko nyt aika antaa vanhemmille lahjaksi jotain käytännöllisempää, josta riittäisi iloa koko tulevalle vuodelle? Lahjapulmien helpottamiseksi me ifolorilla olemme koonneet yhteen joulun parhaat lahjaideat. Saat hoidettua kaikki joululahjahankinnat meillä, mukavasti omalta kotisohvalta käsin.

Persoonallinen lahja vanhemmille: kuvakalenteri yhteisistä hetkistä

Sopivan lahjan keksiminen vanhemmille voi olla melkoinen pähkinä purtavaksi. Heillä kun tuntuu jo olevan kaikkea. Pyjama ja romaani toimivat vuodesta toiseen, mutta kenties nyt olisi aika antaa lahjaksi jotain vieläkin erityisempää. Mikä olisikaan parempi lahja vanhemmille kuin kuvakalenteri täynnä rakkaita muistoja? Tämä lahja ei ainoastaan auta vanhempiasi pysymään ajan tasalla, vaan myös muistuttaa tärkeistä hetkistä vuoden jokaisena päivänä.

Valitse 12 merkityksellistä kuvaa ja luo kalenteri, joka tuo päivittäin hymyn vanhempiesi kasvoille. Valikoimistamme löydät useita erilaisia kalenterimalleja, joista osaan on mahdollista toteuttaa myös näyttäviä kuvakollaaseja. Mikä hienointa, kuvakalenteri ratkaisee lahjapulmat myös vuosiksi eteenpäin. Kokemuksesta tiedämme, että tätä lahjaa sinulta toivotaan myös tulevina jouluina.

Joululahja vanhemmille: kuvakalenteri

Muista tarkistaa tuotekohtaiset toimitusajat ja joululahjojen viimeiset tilauspäivät.

Voit ratkaista joulun lahjapulmat kerralla! Koostimme avuksesi vinon pinon hyviä joululahjavinkkejä.

Lisää ideoita rakkaimpiesi muistamiseen voit katsoa
videolta.

Lue lisää