Itse tehty vauvajuliste tammikehyksissä

Itse tehty vauvajuliste on täydellisen ihana!

Onko mitään suloisempaa kuin kuva pienestä rakkaasta vauvasta? Anna parhaan vauvakuvan säteillä iloa ja lämpöä ympäristöön kauniina julisteena. Katso vinkit ja hyödynnä valmiit työkalut, joilla teet helposti ihanan vauvajulisteen seinälle!

Vauvajuliste ei ole vain kuva, se on taideteos kaikkein rakkaimmasta. Vauvan syntymä on niin merkittävä tapahtuma, että sitä voi juhlistaa sisustamalla kotia vauvajulisteella. Kaunis lopputulos syntyy käden käänteessä ja ilman stressiä: valitse vain paras kuva ja käytä ifolorin valmiita työkaluja.

ifolor Designerilla tehty vauvajuliste

Vauvajuliste sopii täydellisesti sisustukseen

Pikkuinen vauveli hymyilee, nukkuu rauhallisesti tai tutkii uteliaasti ympäröivää maailmaa – vaikeinta on varmaan valita se ihanin kuva vauvajulisteeksi! Vauvajuliste omasta kuvasta sopii kotisi sisustukseen kuin se olisi ollut siinä aina, koska juliste on täsmälleen oikean kokoinen. Valitse julisteelle paikka ja siihen sopiva koko, pienin on 20 x 30 cm ja suurin 70 x 100 cm. Jos itse haluaa isomman, voi samalla teettää pienemmän lahjaksi isovanhemmille tai kummeille. Julisteen muotokin on täydellinen: vaaka, neliö, pysty tai panoraama.

Leikittele tekstin koolla, asettelulla ja värillä

Syntymäjulisteeseen saat myös tekstiä, nimen ja muita tärkeitä tietoja. Siinäkin voi leikitellä ja kirjottaa lapsen syntymätiedot vauvajulisteeseen eri tavoilla, esimerkiksi:

  • 26.8.2023
  • 26-08-2023
  • 2 6 / 0 8 / 2 0 2 3
  • Milla
  • M I L L A

Tekstin sommittelussa voit käyttää myös alaviivoja ________, eri fontteja ja kokoja. Tekstin voi myös kirjoittaa eri väreillä.

Laadukkaan kuvajulisteen luot helppokäyttöisellä Designer-ohjelmalla tietokoneen isommalla ruudulla. Toki vauvajulisteen voi tilata kännykälläkin, mutta kun on kyse näin ainutlaatuisesta ja tärkeästä sisustustaulusta kuin vauvajuliste, suosittelemme lämpimästi Designer-ohjelman käyttämistä. Sen etuna on sekin, että jos vauva vaikka vaatii huomiotasi kesken julisteen tekemisen, puolivalmis juliste pysyy tallessa ohjelmassa.

Itse tehty vauvajuliste ladattavilla ruudukoilla

Varmista upea lopputulos valmiilla työkaluilla

Vauva-arjen helpottamiseksi teimme valmiita työkaluja, joilla säästät aikaa ja saat persoonallisen sisustustaulun vaivatta valmiiksi. Työkalut sopivat mainiosti käytettäväksi myös muissa vauvatuotteissa, vaikka vauvan ensimmäisestä vuodesta kertovassa kuvakirjassa. Saat parhaan lopputuloksen käyttämällä Designer-ohjelmaa, jolla voit asetella elementtejä päällekäin.

Vinkki! Toteutat helposti samantyyliset julisteet kuin tämän artikkelin esimerkeissä! Lataa taustattomat png-kuvat mustana ja valkoisena, ja sinulla on käytössäsi kätevä työkalupakki omannäköisten julisteidesi suunnitteluun. Lataa png-kuvat tästä ja asettele ruudukkoon haluamasi tekstit Designerilla.

Vauvakirja ladattavilla ruudukoilla

Miten ripustaa vauvajuliste seinälle?

Kun vauvajulisteesta haluaa vieläkin tyylikkäämmän ja pitkäikäisemmän ilonaiheen kotiin, se kannattaa tilata valmiiksi kehystettynä. Puisen kehyksen väreinä ovat valkoinen, musta tai tammi. Kehys nostaa ihastuttavan vauvakuvan entistä paremmin esille ja antaa kuvajulisteelle arvokkuutta.

Toinen hyvä vaihtoehto on julisteripustin, johon julisteen saa ryhdikkäästi paikoilleen. Ripustimeen on vaivatonta vaihtaa uusi juliste vauvan kasvun myötä. Kolmas ja kaikkein helpoin vaihtoehto on tarrajuliste, jonka voi kiinnittää uudelleen ja uudelleen ilman työkaluja ja ilman seinään jääviä jälkiä.

Itse tehty vauvajuliste ripustimessa

Lue lisää