Joululahja isovanhemmille: canvas-taulu

Parhaat joululahjat ovat täynnä merkitystä

– näin ilahdutat isovanhempia

Onko joululahja isovanhemmille yhä keksimättä? Meillä on monta ratkaisua tämänkin joulun lahjapulmiin – tässä niistä yksi. Paras joululahja isovanhemmille on merkityksellinen ja ajaton, ja tuottaa vilpitöntä iloa mummolle ja papalle. Katso tästä tunteikas lahjaidea isoäidille ja isoisälle.

Aika juoksee vauhdilla ja tuntuu, että joka vuosi joulu tulee eteen edellisvuotta nopeammin. Jos olet aiempina jouluina antanut isovanhemmille lahjaksi jotakin perinteistä kuten jouluherkkuja tai joulukukan, olisiko nyt aika antaa rakkaalle isovanhemmalle jotain henkilökohtaisempaa? Lahjapulmien helpottamiseksi me ifolorilla olemme koonneet yhteen parhaat lahjaideat kaikille perheenjäsenille.

Henkilökohtainen lahja isovanhemmille: rakas kuvamuisto seinälle

Isovanhemmat ovat monessa perheessä arjen tärkeitä tukipilareita. Canvas-tauluun painettu kuva isovanhemmista lastenlastensa kanssa on tunteikas tapa osoittaa heille kiitollisuutta. Taulun muodossa isovanhemmat voivat pitää rakkaat aina lähellään.

Korkeatasoisesta taidekankaasta valmistetun taulun voi tilata useassa eri koossa. Kun viimeistelet taulun puisilla kehyksillä, saat teoksesta vielä astetta näyttävämmän. Kehykset on mahdollista valita mustana tai valkoisena jokaiselle canvas-taulukoolle. Tämä henkilökohtainen lahja isovanhemmille lämmittää takuulla sydämiä ja ripustetaan parhaalle paikalle heidän kotonaan.

Tämän joululahjan tekeminen on näyttävyydestään huolimatta erittäin mutkatonta – tarvitset vain yhden kuvan.

Muista tarkistaa tuotekohtaiset toimitusajat ja joululahjojen viimeiset tilauspäivät.

Voit ratkaista joulun lahjapulmat kerralla! Koostimme avuksesi vinon pinon hyviä joululahjavinkkejä.

Lisää ideoita rakkaimpiesi muistamiseen voit katsoa
videolta.

Lue lisää