• Luontokuvaajan joululahjaideat

  Joululahjaideoita luontokuvista

  Hyvä vinkki luontokuvien ystäville: Anna tänä jouluna lahjaksi kauneutta ja hyvää mieltä jalostamalla kameraasi kertyneet upeat luontokuvat persoonallisiksi joululahjoiksi läheisille.

  Viime aikojen poikkeusolot ovat saaneet meidät lähtemään ulos luontoon ja ottamaan hienoja kuvia näkemästämme. Nämä toinen toistaan upeammat ja ehkä yhteisistä luontoretkistä muistuttavat kuvat ansaitsevat tulla esille muuallakin kuin somessa! Katso tästä parhaat joululahjaideat, miten teet luontokuvistasi ihania, läheisiäsi ilahduttavia joululahjoja.

  Oma luontokuva joka kuukaudelle

  Suosikkilahja vuodesta toiseen

  Hienoilla luontokuvilla varustettu kuvakalenteri on aina yhtä haluttu joululahja isovanhemmille, kummeille ja muille tärkeille ihmisille. Kuvakalenterissa yhdistyvät käytännöllisyys ja kauneus, kun ottamaasi hyvää luontokuvaa saa ihastella aina kuukauden kerrallaan. Ajattele kuinka kivaa on selata omia luontokuvia ja valita niistä ne 12 upeinta kuvaa kalenteriin!

  Luontoaiheinen kuvakirja

  Luontokuvat heräävät eloon kuvakirjassa

  Vaikka kuvat näyttävätkin hyvältä kännykältä ja tietokoneelta katsottuna, vielä paremmilta ne näyttävät laadukkaassa kuvakirjassa. Kuvakirja on helppo tehdä Designer-ohjelmalla, ja kun kirjoitat lisäksi mukavat tekstit, annat lahjan, johon ihastellen palataan yhä uudelleen ja uudelleen. Katso vinkkejä vuoden 2020 kuvakirjakilpailun voittaneesta luontokirjasta.

  Luontokuva canvas-taulussa

  Tuo luonto olohuoneeseen

  Kaikkein onnistunein luontokuva on parhaimmillaan näyttävänä canvas-tauluna. Korkeatasoinen taidekangas toistaa kuvasi värit ja yksityiskohdat juuri sellaisina, kuin olet ne valokuvannutkin. Canvas-taulu on katseenvangitsija oman kodin sisustuksessa ja mitä mainioin lahja läheiselle. Ehkä teetät taulun yhteiseltä luontoretkeltänne?

  Tarrajulisteessa on kaunis mattapinta

  Kiva tarrajuliste on helppo laittaa seinälle

  Näppärä tarrajuliste on helppo kiinnittää ilman työkaluja lähes mille tahansa seinäpinnalle. Valitse tarrajulisteisiin upeita luontokuvia vaikka vuodenajan mukaan ja anna lahjaksi läheisellesi vaihtuva luontokuvanäyttely.

  Minitaulu - tee vaikka kollaasi!

  Minitaulu on pieni ihana joululahjaidea

  Pieni on nyt trendikästä! Minitauluun saat kauniisti esille yhden tärkeän hetken, mahtavan luontokuvan tai onnistuneen selfien. Oikeasti näitä minitauluja kannattaa tilata useampi kerralla ja luoda niistä persoonallinen kollaasi seinälle. Kiinnittäminen tapahtuu magneetilla, joten kuvien paikkaa on helppo vaihtaa. Joko keksit, ketä läheistäsi haluat tänä jouluna ilahduttaa minitaulussa hehkuvalla luontokuvallasi?

  Kauniit lasinaluset

  Arjen käyttöesineet ovat haluttuja joululahjoja

  Hyvistä luontokuvista saa joululahjoja, jotka ilahduttavat arjessa joka päivä. Esimerkiksi lasinaluset tuovat persoonallisuutta kattaukseen, kun jokaisessa alusessa on lahjan saajaa varten valittuja luontokuvia. Lahjasi avulla pöydän ääressä vietetystä kahvihetkestä tuleekin pieni virkistävä luontohetki.

  Puhelimen suojakuoret luontoaiheisella kuvalla

  Käytännöllisyys ja luonto samassa paketissa

  Puhelimen suojakuoret ovat toivottuja ja huippujärkeviä lahjoja. Itse suunniteltuja suojakuoria saa nyt suosituimpiin Applen ja Samsungin malleihin. Ajattele: Upealla luontokuvallasi pystyt luomaan haluamaasi tunnelmaa kymmeniä kertoja päivässä, kun puhelimeen tartutaan.

  Kuvatarra - luonnollinen loppusilaus

  Kuvatarralla viimeistelet lahjapaketin

  Persoonallinen kuvatarra on lahjapaketissa tai joulukortissa kuin kirsikka kakun päällä. Kuvatarroilla on kiva tuunata paketit ja joulutervehdykset ja valita juuri vastaanottajalle sopiva kuva. Kuvatarroja saat 12 tai 16 kappaleen sarjoina. Katso tästä vinkkejä jouluaskarteluun kuvatarroilla.

  Lue lisää