⭐ Kampanjan tähtituote: muistipeli nyt -50 % ⭐

 • Lapsi piirtää lattialla

  Joulutervehdykset lapsen piirustuksesta

  Kirjoittaja ifolor,

  Lasten piirustuksissa toistuvat perinteiset jouluaskareet: kuusenkoristelu, lahjojen avaaminen ja tietenkin tontut ja joulupukki! Lue vinkit, miten teet piirustuksista joulukortteja ja -lahjoja läheisille.

  4 tapaa ilahduttaa joulupiirustuksella:

  Taidekalenteri seinälle

  Omista kuvista tehty seinäkalenteri on suosikkilahja isovanhemmille. Moni valitsee kalenteriin kuvat kuluneelta vuodelta. Mutta mistä kuva joulukuulle? Anna lapsen piirtää kuva, joka toivottaa Hyvää joulua hauskalla tavalla.

  Voit täyttää piirustuksilla myös koko kalenterin. Innokas piirtäjä keksii eri kuukausille sopivat aiheet: kukkia ja leppäkerttuja kesään, auringonkukkia ja värikkäitä lehtiä syksyyn ja lumitouhuja talvikuukausille.

  alk. alk. per-item

  Piirretty joulukortti

  Piirretyt joulukortit onnistuvat kätevästi ifolorin korteilla. Yhdestä piirroksesta saat tilattua ison pinon joulukortteja! Voit käyttää kokokuvan, jossa ei ole lainkaan kehyksiä tai valita jouluisen kehyksen. Jättikortti on nimensä mukaisesti isompi A4-kokoinen joulutervehdys kuin perinteinen, ja sen voi laittaa seinälle jouluista kotia koristamaan!

  alk. alk. per-item

  Joulumukit koko perheelle

  Joulun aikaan aamukahvit nautitaan tietenkin joulumukista! Jouluisista kuvista voi tehdä vaikka kokonaisen mukisarjan koko perheelle!

  alk. alk. per-item

  Taiteilijan oma kuvakirja

  Tuotteliaan pikku taitelijan piirustukset pysyvät hyvässä tallessa kuvakirjan sivuilla. Yhdistele kirjaan kuvia myös piirustushetkistä ja kirjoita taiteilijan tarina piirustuksesta viereen. Tähän kuvakirjaan on ihana palata vuosien päästä, kun lapsi on kasvanut aikuiseksi.

  alk. alk. per-item

  Näin saat piirustuksen kuvatuotteeseen:

  • Skannaa piirustus kopiokoneen skannerilla tai ota piirustuksesta kuva kameralla tai kännykällä. Varmista, että se on tallennettu .jpg-tiedostoksi.
  • Lataa kuva haluamaasi kuvatuotteeseen ifolorin nettisivuilla tai Photo Service –sovelluksessa ja tee tilaus normaaliin tapaan.

  Lue lisää