Kehystetty 50x70 cm juliste

Luo julisteilla tunnelmaa kotiisi: Inspiraatiota ja vinkkejä kuvajulisteiden käyttöön ja kehystämiseen

Kun otat oikein hyvän kuvan, ota siitä kaikki ilo irti ja teetä siitä juliste seinällesi! Julisteet omista kuvista ovat nyt huippusuosittua. Eikä ihme, sillä julisteilla on helppoa ja edullista piristää sisustusta. Juliste voi olla kiva suurennos puhelimella otetusta tuokiokuvasta tai hieno taidejuliste, jossa on kehykset ja passepartout. Lue vinkit, miten käytät erilaisia julisteita, kehyksiä ja ripustustapoja osana persoonallista sisustusta!

Omista kuvista tehdyillä julisteilla pidät hyvät hetket ja rakkaat aina lähelläsi. Meiltä kaikilta löytyy kuvia, jotka ovat kuvasuurennoksen arvoisia: ikimuistoinen päivä, ihana matka, rakas lemmikki, hassutteluhetki ystävän kanssa. Omat kuvajulisteet tekevät sisustuksestasi täysin uniikin - vaikka kuinka selaisi Instagramia, sieltä ei löydy yhtään samanlaista kotia kuin sinun.

Valokuvilla sisustaminen tuo eloa kaikkialle kotiin. Esimerkiksi lastenhuoneeseen saa laadukkaalla kuvasuurennoksella helposti uutta väriä ja iloa. Ja kun julisteen kuva ei enää inspiroikaan, se on edullista vaihtaa uuteen.

Kiiltäväpintainen juliste

Juliste on aina oikean kokoinen, värinen ja muotoinen

Juliste omasta kuvasta on siitä hyvä, että se on satavarmasti oikeaa kokoa, oli se sitten pieni 20 x 30 cm tai suuri 75 x 100 cm. Juliste voi olla vaaka, neliö, pysty tai panoraama, ihan millainen kotiisi sopii. Entä haluatko julisteeseen myös tekstiä, vaikka päivämäärän tai henkilöiden nimiä? Sekin onnistuu! Päätät myös itse, onko lopputulos matta vai kiiltävä.

Julisteet tammikehyksissä

Lisää tyylikkyyttä saat valmiilla kehyksellä

Kuvan kehystäminen tuo kuvan tapahtuman ja intensiteetin vieläkin paremmin esille. Kehykset rajaavat ja korostavat kuvaa, antavat sille syvyyttä. Kuvien kehystäminen kotona voi kuitenkin olla vähän hankalaa, eikä lopputuloskaan välttämättä ole se kaikkein onnistunein. Siksi yhtenä vaihtoehtona on tilata kuvajuliste ifolorilta valmiiksi kehystettynä. Erityisen hienon säväyksen julisteelle antaa kuvan ja kehyksen väliin laitettava passepartout, jonka ansiosta kuvalla on tilaa hengittää. Näin kehystettynä juliste on tyylikäs, arvokkaamman näköinen taulu, jolla tuot kodin sisustukseen eleganssia.

Kuvan kehykset saat mustana, valkoisena tai tammenvärisenä. Kuvan päälle tulee vielä muovi, joka suojaa hienoa julistettasi pölyltä.

Juliste omalla kuvalla julisteripustimessa

Miten kiinnittää juliste? Kokeile kätevää julisteripustinta

Jos mietit, miten saat julisteen kivasti seinälle, niin kokeile julisteripustinta. Se on kätevä välimuoto valmiille kehyksille ja perinteiselle tavalle käyttää teippiä tai nastoja julisteen kiinnittämiseen. Ripustimen molemmissa päissä on tukipuu, ja magneettien ja ripustuslangan avulla saat julisteen helposti paikoilleen. Ripustimen väreinä on musta, valkoinen ja tammi. Mikä parasta: voit vaihtaa julistetta helposti aina kun mieli tekee vaikka vuodenajan, sesongin, päivänsankarin tai minkä tahansa teeman mukaisesti.

Tarrajulisteet kodin seinällä

Tarrajulistetta helpompaa ei ole olemassakaan!

Jos mielelläsi vaihdat julisteiden paikkoja kotona etkä halua seiniin jäävän mitään jälkiä, niin itsekiinnittyvä tarrajuliste on helppo ratkaisu. Et tarvitse vasaraa ja nauloja sen kiinnittämiseen, joten se sopii erinomaisesti vaikka opiskelijakämppään tai vuokra-asuntoon. Voit kierrättää lempijulistettasi makkarista olkkariin ja sieltä vaikka työpisteeseen. Tarrajuliste irtoaa helposti eikä jätä jälkiä seinään, ja sen voi halutessaan siirtää uuteen paikkaan. Lapsiperheille tarrajuliste on ihan parasta: kuvittele lasten ilmeet, kun he saavat itse sijoittaa tarrajulisteen yhteen paikkaan, ei kun toiselle seinälle, sittenkin tähän, ei kun keittiöön…

Lue lisää