Ikuista raskaus ja odotus kuvatuotteisiin

Kauniit odotuskuvat ovat täynnä lämpöä ja tunnetta

Raskaus on ainutlaatuinen vaihe elämässä. Odotusajan kuvista välittyy usko tulevaan, ja odotuskuvat kannattaakin ehdottomasti tallentaa pysyviksi muistoiksi – aidoiksi paperikuviksi, sisustustauluiksi ja odotusajasta kertovaksi kuvakirjaksi. Raskauskuvia katsellessa voi palauttaa mieleen odotusajan jännittävän tunnelman. Aika kultaa muistot.

Raskaus voi saada äidin tuntemaan olonsa itsevarmaksi ja kauniiksi, tai sitten hehkeys loistaa raskausaikana poissaolollaan – raskauksia on yhtä monenlaisia kuin äitejäkin. Vatsassa kasvaa kuitenkin uusi elämä, joka mullistaa kaiken. Odotusajan tunnelma on ihana ikuistaa ihan vain puhelimen kuviksi, mutta myös ammattivalokuvaajan ottamiin odotuskuviin, joissa kaikki on viimeisen päälle. Ammattivalokuvaajat suosivat raskauskuvauksessa odotusajan toista tai viimeistä kolmannesta, jolloin vatsa on selkeästi esillä, mutta ei vielä painunut. Aivan yhtä rakkaita odotuskuvia saa kännykällä kotona tai luonnossa – odotuskuvauksessa tärkeintä on tunne ja tilanteen ainutlaatuisuus.

Puhelimen kuvat odotusajalta

Säilytä raskausajan taika paperikuvissa

Raskausajan tärkeät 9 kuukautta kiitävät ohi nopeasti ja keho muuttuu vauhdilla. Valokuvissa muutokset näkyvät selvästi, ja juuri siksi raskausaikana onkin niin kiva ottaa paljon kuvia. Jos jännitykseltään on muistanut napata kuvia vaikkapa ensimmäiseltä ultrakäynniltä, voi kuvista teettää konkreettisia muistoja myöhemmin. Parhaimmillaan odotuskuvat ovat perinteisinä paperikuvina, joita on helppo selailla ja ihastella kaikessa rauhassa. Yhdessä läheisten kanssa kuvien katselu jakaa ilon ja odotuksen tunteita, ja ihan parhaita raskauskuvia voi teettää annettavaksi kaikkein rakkaimmille. Paperisia valokuvia on kiva kehystää ja asettaa muistoksi hyllyyn tai ikkunalaudalle.

Retrokuva vauvan ultrakuvasta

Ikuista parhaimmisto. Leikittele kuvilla, muokkaa niitä vaikka mustavalkoisiksi tai seepiaksi. Neliömalliset retrokuvat ovat trendikkäitä ja niiden alalaitaan mahtuu myös tekstiä, kuten päivämäärä tai joku muu tärkeä juttu.

Kerro odotusajan tarina kuvakirjalla

Keho muuttuu, ajatukset muuttuvat, kaikki muuttuu huikeaa vauhtia koko raskauden ajan. Muistiin ei aina ole luottamista, siksi kuvakirjan tekeminen on mahtava tapa dokumentoida tämä ainutlaatuinen elämänvaihe.

Kuvakirja raskauskuvista
Aika kuluu niin nopeasti, että odotusaika on lopulta hujauksessa ohi. Onneksi muistoista voi tehdä konkreettisempia.

Kuvakirjassa on mukavasti tilaa näyttää kuvilla ja teksteillä, miten vatsa kasvaa raskauden edetessä. Kirjoita omaan odotuskirjaan ajatuksia ja toiveita, liitä mukaan ultrakuvat, kerro omista ja läheisten reaktioista sekä tapahtumista babyshowereilla. Voit kuvata lapsen kokoa esineillä, kuten tennispallo, tai painomitoilla, kuten kahvakuula. Tee kuvakirjasta itsesi näköinen ja valitse useasta eri mallista: suursuosikki Deluxe-kuvakirja, nopeatekoinen Kuvakirjanen tai kätevä kierreselkäinen Spiral-kuvakirja.

 

Kuvakirjanen raskauskuvista
Tulevalle vauvalle kuvakirja on superarvokas muisto. Se kertoo hänelle, miten rakas hän on ollut, kuinka häntä on odotettu ja toivottu.

Anna raskausajan näkyä kodin sisustuksessa

Odotusajan haaveet ja lempeys pientä masuasukkia kohtaan näkyvät kuvissa. Raskauskuviin tallennetut hetket ovat herkkiä ja kauniita – niin upeita, että parhaista kuvista saa hienon sisustustaulun kodin seinälle. Anna lahja itsellesi ja rakkaallesi: Makuuhuoneessa raskausajan taulu on intiimi taideteos suuresta rakkaudesta, olohuoneessa merkityksellinen muisto perheen kasvusta.

Sisustustaulussa korostuu odotusaikasi erityisyys. Kuvaa vauvamasun sivuprofiili, valitse yhteiskuva kumppanisi kanssa tai tee sisustustaulu lempikuvastasi, kun olet luonnossa ja sädehdit odottamisen onnea!

Ikuista vauvan odotus kuviksi

Löydät ifolorilta varmasti sellaisen sisustustaulumallin, joka sopii täydellisesti kotiisi. Suosittuja canvas-tauluja on monta eri kokoa, vaakaa ja pystyä, kehyksillä tai ilman. Jos kaipaat ylellisyyttä, valintasi on huippulaadukas galleriataulu. Tai teetä hauskasta hetkestä kiva kuvajuliste tai kokoa seinälle kuvakollaasi minitauluista raskautesi eri vaiheista.

PS. Vinkki odottavan äidin läheisille

Odottavaa äitiä voi ilahduttaa teettämällä hänestä otetuista digikuvista konkreettisia lahjoja. Paperikuva kauniissa kehyksissä, pieni minitaulu seinälle tai helppotekoinen Kuvakirjanen on toivottu babyshower-lahja, joululahja tai syntymäpäivälahja tulevalle äidille. Myös ifolorin lahjakortti on mainio valinta. Lahjat kertovat, että tekin odotatte suurella innolla vauvelin tuloa maailmaan.

Lue lisää