Koko perheen joululahjavinkit

Koko perheen joululahjavinkit

Haluatko hurmata koko perheen mitä omaperäisimmillä joululahjoilla? Kaiva kuvat kamerastasi ja homma on melkein hoidossa! Kokosimme 10 lahjavinkkiä perheen parhaisiin paketteihin, jotka tilaat kätevästi vaikkapa kahvitauolla tai bussia odotellessa.

1. Kuvajuliste mummin omalle kullanmurulle

Vaikka mummia en aina nää, voi kuva lievittää ikävää. Illalla peiton alla voi kertoa mummille päivän kommellukset ja salaisuudet. Mikset kokeilisi rohkeasti jotain uutta ja erilaista! Lastenhuoneen juliste voi olla hauska ja sympaattinen sekä herättää hyviä muistoja.

Kuvajuliste mummista sängyn yläpuolella

2. Kirjalahja läheisille

Turust, Stadist, Mansest. Meillä kaikilla on juuremme. Olipa hän missä vain, kotikaupunki pysyy aina sydämessä. Muista läheistäsi laadukkaalla kuvakirjalla.

Kuvakirja kotikaupungista joululahjaksi läheisille

3. Arkea helpottava lahja

Kenen vuoro hakea lapset treeneistä? Koska anoppi tulee vierailulle? Milloin se hammaslääkäri nyt olikaan? Kiireen keskelle omaan huusholliin tai tuttaville sopii näppärä keittiökalenteri. Siinä iltapiimää hakiessa on iskänkin helppo katsoa, missä pitää huomenna olla. Ja mukavaakin vielä, kun omat kullat hymyilevät kuvassa!

Keittiökalenteri sopii pieneen tilaan

4. Maisemakuva omille vanhemmille

Muista aina meidän mökkitie, sinne jouluisin koko perheen matka vie. Muistojen maisemat tai iloiset ihmiset. Voit valita julisteen kuvaksi maan ja taivaan väliltä melkeinpä mitä vaan.

Juliste kehyksissä seinällä

5. Lahjavinkki koiraihmisille: Canvas-taulu

Lemmikkisi tykkää varmasti enemmän juustosta kuin tästä taulusta, mutta puoliso ja muu perhe saattavat yllättyä positiivisesti. Korkealaatuiselle taidekankaalle painettu kuva lemmikistäsi tuo hyvää mieltä arkeen ja juhlaan.

Canvas-taulu lemmikistä joululahjaksi

6. Hiirimatto perheen työmyyrälle

Perhe on paras! Netissä surffailu on mukavampaa kuin koskaan, kun omat lapset ovat lähellä. Joskus vilkaisu hiirimaton kuvaan voi lempeästi muistuttaa, että on muutakin elämää kuin koneen ääressä notkuminen.

Hiirimatto joululahjaksi

7. Elämänohjetaulu huumorinystävälle

Liho, lorvi, laiskottele. Elämällä herkuttele. Älä liian vakavaksi mennä anna, vain hyvää mieltä tupaan kanna. Nasevat neuvot ja mainiot mietelauseet voit koota vaikka näppäräksi, canvas-tauluksi ja viereen kehystää kuvat mielenmaisemistanne.

Elämänohjetaulu lahjaksi huumorin ystävälle

8. Palapeli koko perheelle

Levällään on 196 palaa, ehkä vielä et lopputulosta ratkaista osaa. Nyt tarkasti palat paikoilleen yhdistä, ja kaikki ovat yhtä hymyä – perheen oma lemmikkihän se siellä!

Palapeli lahjaksi koko perheelle

9. Nimikkomuki jokaiselle

Kivalla kuvalla ja tekstillä somistettu kuvamuki sopii hyvin niin kahvittelijalle kuin teen nauttijallekin. Ja jouluglögikin maistuu persoonallisesta mukista varmasti vieläkin maukkaammalta. Mikä muki on kenenkin? Sen näkee kuvasta!

Joululahjaksi kuvamuki

10. Lahja siskolle: Omat emojikuvatarrat

Sikahauskat ja superlaadukkaat kuvatarrat ovat nyt täällä! Väännä pärstä rullalle ja tilaa rakkaalle siskolle joulun hauskin lahja edullisesti! Tyyliin paras joululahja ever.

Omat emojitarrat

Hauskaa joulunaikaa koko perheelle!

Lue lisää