• Nuoret selaavat kuvakirjaa sohvalla

  Kuvakirja on lahja täynnä muistoja

  Kuvakirja on lahja, joka sopii jokaiselle juhlapäiväänsä viettävälle. Keräämällä kauniit, tärkeät ja hauskat muistot kuvina kansien väliin annat päivänsankarille lahjan, joka koskettaa syvältä ja jonka pariin palataan yhä uudestaan.

  Pyöreitä vuosia täyttävälle:

  Kaveriporukan tekemä muistelokirja

  Muistatko sen Italian-reissun kymmen vuotta sitten? Tai polttarit kahdenkymmenen vuoden takaa? Jos kuulut niihin onnekkaisiin, joilla on vanha ystäväporukka, mahtuu yhteisen taipaleenne varrelle hurja määrä yhteisiä muistoja. Nämä ihmiset tuntevat sinut todella hyvin! Olette matkustaneet yhdessä, myötäeläneet ilot ja surut, juhlineet toistenne häät ja lasten rippijuhlat, kenties olette toistenne lasten kummeja? Pitkää ystävyyttä on syytä juhlia! Kun jollekulle tulee mittariin vaikkapa 50 vuotta, on siinä hyvä syy kaivaa esiin kuvakavalkadi vuosien, ehkä jopa vuosikymmenten ajalta ja koota ne kansien väliin. Ystäväporukan hauskimmat hetket, pääosassa päivänsankari. Tässä lahja, jota selatessa kannattaa pitää nenäliinat esillä!

  Syntymäpäivälahjakirja

  Lahja rippijuhlaa tai valmistujaisia viettävälle:

  Kuvakirja lapsuusvuosilta

  Ensimmäiset askeleet. Koulun alku. Lapsuuden joulut, kesälomat, harrastukset, lemmikit, ilot ja ylpeydenaiheet. Lapsuusvuodet ovat täynnä merkittäviä hetkiä! Kun ne kootaan yhteen kuvatarinaksi, nuorikin huomaa, että hän on ehtinyt kokea elämässään jo monenlaista. Kuvakirja, joka alkaa lapsuudesta ja ulottuu aikuisuuden kynnykselle on kaunis ja arvokas lahja omalle tai vaikkapa kummilapselle rippipäivänä. Valmistuipa nuori peruskoulusta, lukiosta tai ammattikoulusta, kuvakirja hänen elämänsä kohokohdista ja arjen riemuista osoittaa, että hän on tärkeä ja juhlimisen arvoinen.

  Kuvakirja lahjaksi ylioppilaalle

  Lue lisää