• Jouluiset kuvatarraideat

  Kivat kuvatarrat jouluaskarteluihin ja lahjoihin

  Hauskoilla kuvatarroilla on jouluvalmistelujen aikaan runsaasti käyttöä. Kuvatarrat ovat kiva lisä jouluaskarteluihin ja erityisen kauniisti ne viimeistelevät lahjapaketit ja joulutervehdykset. Voit valita 12 tai 16 tarran setteihin kaikkiin joko saman kuvan tai iloitella jokaisessa tarrassa erilaisella kuvalla ja aiheella.

  Kuvatarra koristaa lahjapaketin

  Personoi joulupaketti kuvatarralla

  Joululahjassa myös lahjapaketti on osa kaunista kokonaisuutta. Mukavaa henkilökohtaisuutta joulupaketteihin saat kiinnittämällä niihin valitsemistasi kuvista tehtyjä kuvatarroja. Voit vaikka nimen sijaan osoittaa kuvatarralla, kenelle lahja on tarkoitettu. Voi sitä lapsen ilmettä, kun lahjapaketin päällä tarrassa onkin hänen oma kuvansa!

  Tarrat joulukuusen koristelussa

  Nyt kuusenkoristeita somistaakin tarra

  Yksi ihanimmista jouluvalmisteluista on valita ja askarrella joulukoristeita lasten kanssa. Uusi kiva askarteluidea jouluksi on tehdä kuusenkoristeita, joihin liimataan erilaisia kuvatarroja. Valitkaa joulukuun yhteisissä puuhahetkissä koristeisiin sopivia kuvia: perheenjäseniä, lemmikkieläimiä, lomakuvia, mitä vaan kivaa tai hassua. Lapset voi ottaa mukaan myös tilauksen tekemiseen ja näyttää, miten ensin valitaan kuvat ja asetellaan ne tietokoneella ja jonkin ajan päästä valmiit kuvatarrat saapuvat postissa ihailtavaksi ja liimattavaksi kuusenkoristeisiin.

  Kuvatarra kirjeensulkijana

  Sulje joulukortit ja -kirjeet näyttävästi

  Kuvatarra on pientä ja kivaa extraa, joka antaa joulukorttien kuoriin sen viimeisen silauksen. Hyvin valittu kuvatarra kirjeensulkijana osoittaa, kuinka paljon välität vastaanottajasta ja kuinka tärkeää sinulle on viimeistellä juuri hänen joulutervehdyksensä ihan viimeisen päälle.

  Tarroja voi liimata kortin sisäpuolelle

  Kuka lähettää kortin? Kerro se kuvatarralla!

  Kuvatarraa voi koristaa kuva joulusta, luonnosta tai kauniista hetkestä. Lisäksi kuvatarra on hauska keino kertoa, keneltä kortti on. Yksi kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kiinnitä korttiin kivat kuvat lapsista, koko perheestä tai vuoden paras selfie sinusta itsestäsi – vastaanottaja jää varmasti ihastelemaan korttia koristavaa kuvatarraa.

  Kuvatarra paketin saajan kuvalla

  Nimikoi joulukalenterin pussit kuvatarroilla

  Itse tehty joulukalenteri ja päivittäiset yllätyspussit ovat kiva tapa seurata joulun lähestymistä. Jos perheessä on useampi lapsi ja heille tehdään yhteinen, vuorotellen kunkin lapsen avattava kalenteri, voi kalenterin pussukat merkitä kuvatarroilla. Lapsi, jonka kuva on pussin päällä, saa sinä päivänä ilon avata jouluisen kalenteriyllätyksen.

  Valitse 12 tai 16 kätevää tarraa

  Tarraseteissä on joko 12 pyöreää tai 16 suorakulmaista tarraa ja jokaisessa tarrassa voi olla eri kuva. Tarra kiinnittyy helposti eri materiaaleihin, kuten liukkaisiin lahjapapereihin. Hauskoilla kuvatarroilla ilahdutat perhettä ja läheisiäsi tänä jouluna pienellä mutta huomiota herättävällä tavalla!

  Lue lisää