Lahjavinkit puolisolle

Lahjavinkit puolisolle: Yhteiset hetket yhdistävät

Kirjoittaja ifolor,

Mitä lahjaksi omalle kullalle? Jotain tosi persoonallista, huumorin sävyttämää, jotain joka kuvaa meitä… Hyvän lahjan salaisuus ei ole sen kauempana kuin omassa kamerassasi. Kuvat saavat hymyn huulille ja rakkaus senkun vahvistuu. Tässä muutama vinkki, miten loihdit kuvasta uniikin lahjan rakkaallesi:

Muki yhteisiin kahvihetkiin

Kahvin ääressä rakkaus rakennetaan. Takuuvarma joululahja jokaiselle kahvinlipittäjälle. Persoonallinen kuppi on paras kuppi. Tunnelmallisiin glögihetkiin sopii jouluisempi kuosi.

Seinäkalenteri

Aforismeja, kannustusta, kuvia tai ihan vaan päättömiä lauseita vuoden jokaiselle kuukaudelle. Omintakeinen kalenteri lahjaksi kaikille arjen sankareille.

Seinäkalenteri keittiössä

Kuvakirja yhteisistä hetkistä

Kaikki on ohikiitävää, jos et koskaan pysähdy ja nää.
Ympärillesi katsele, kuuntele ja tarkkaile.
Sydämeesi kurkista, tähtihetket ikuista.
Hetket rakkaat mieleen paina,
kauniit kuvat muistaa aina.

Teetä kaunis kuvakirja muistuttamaan puolisoasi rakkaimmista hetkistänne.

Kuvakirja puolisolle lahjaksi

Canvas-taulu oman elämän aforismilla

Liho, lorvi, laiskottele. Elämällä herkuttele. Älä liian vakavaksi mennä anna, vain hyvää mieltä tupaan kanna. Nasevat neuvot ja mainiot mietelauseet voit koota vaikka canvas-tauluksi tai kiiltäväpintaiseksi metallitauluksi. Monta eri kokoa.

Canvas-taulu aforismilla seinällä

Lomakuvataulu

Se lomareissu Kreetalla ei unohdu ikinä. Patikointiretki luonnon helmassa ja hyvässä seurassa on elämää parhaimmillaan. Ikimuistoiset hetket lomalta ja arjesta on helppo tuoda myös kodin sisustukseen.

Lomakuvataulu lahjaksi rakkaalle

Hiirimatto

Perhe on paras! Netissä surffailu on mukavampaa kuin koskaan, kun omat lapset ovat lähellä. Ahkera työmyyrä taas saattaisi tykätä kalenterikuvasta hiirikäden alla. Hiirimatto on käytännöllinen lahja, se on pelkkää plussaa.

Hiirimatto perheen kuvalla joululahjaksi

Kuvakirja kotikaupungista

Täällä synnyin ja täällä kasvoin. Täältä löysin sinut ja täällä haluan vanheta kanssasi. Tänne kuulumme ja tänne jäämme. Tämä on kotikaupunkimme. Fiilistele kotikaupunkisi kuvia ja tee kuvakirja itsellesi, puolisollesi tai teille molemmille.

Kuvakirja kotikaupungista joululahjaksi

Juliste

Kännykän näytöltä katsot sitä ehkä kerran. Seinällä joka päivä. Korkeatasoiset kuvajulisteet tulostetaan kiiltävälle paperille. Helppo laittaa kehyksiin. Tämän julisteen koko 60 x 90 cm.

Kuvajuliste joululahjaksi

Viesti palapelissä

Teetä veikeä palapeli haluamastasi kuvasta. Tai sisällytä kuvaan vaikka koodi, joka selviää vasta palapelin valmistuttua. Miten olisi vaikka kosinta jouluaattona… Will you marry me? ;)

Palapeli joululahjaksi

Viimeistele lahjat kuvatarroilla

Kukkiiko suhteessanne huumorinkukka? Tästäpä oiva joululahjan paketointivinkki teille: kuvatarrojen kanssa mielikuvitus pääsee valloilleen ja lopputuloksena voi olla vaikka ihmisemojeja.

Viimeistele lahjapaketit kuvatarroilla

Lue lisää