Uusia ideoita juhliin

Uusia ideoita juhliin – näin järjestät ikimuistoiset juhlat

Panostamalla yksityiskohtiin ja aktiviteetteihin, järjestät juhlat, jotka muistetaan pitkään.

Kaipaatko uusia ideoita juhliin? Hyvä, olet oikeassa paikassa. Jo pienillä asioilla teet juhlista ikimuistoiset ja päivänsankarin päivästä erityisen. Olitpa sitten järjestämässä syntymäpäiviä, rippijuhlia, valmistujaisia tai häitä, näistä vinkeistä on sinulle apua.

Arvaa ikä -peli uusia_ideoita_juhliin_ifolor_guess_the_age_game_Mobile

1. Arvaa ikä -peli yhdistää hauskanpidon, muistot ja naurun

Mukavat ja viihdyttävät aktiviteetit kohottavat aina juhlatunnelmaa. Yksi loistava tapa piristää juhlia on järjestää peli, jossa vieraiden tehtävänä on arvata päivänsankarin ikä eri kuvissa. Arvaa ikä -peli on yksinkertainen mutta viihdyttävä, ja se sopii mainiosti juhlaan kuin juhlaan.

Valitse ja teetä retrokuvia päivänsankarin eri elämänvaiheista ja numeroi ne. Numerot voit merkitä retrokuvien alaosassa sijaitsevaan tyhjään tilaan. Vaihtoehtoisesti voit teettää numeroilla tai aakkosilla varustettuja kuvatarroja ja kiinnittää ne kuvien yhteyteen. Kun haluat tehdä todellisen vaikutuksen, suunnittele peliä varten omat arvauskortit. Näyttävän arvauskortin saat teetettyä esimerkiksi klassisesta kuvakortista, jonka taustapuolelle vieraat voivat kirjoittaa vastauksensa.

2. Lisää wau-elementti juhlakakkuun

Ei juhlia ilman kakkua! Mitä jos lisäisit pienen wau-elementin juhlakakkuun suunnittelemalla päivänsankarille oman kakkukoristeen?

Saat luotua helposti näyttävän kakkukoristeen, kun kiinnität kaksi kuvatarraa cocktailtikun ympärille. Kuvatarroihin voit painattaa esimerkiksi päivänsankarin kuvan tai juhlien teemaan sopivan tekstin. Kuvatarroista tehty kakkukoriste muuttaa kakun kuin kakun juhlapöydän keskipisteeksi ja tekee takuulla vaikutuksen.

3. Toteuta kuvakollaasi päivänsankarista

Loistava tapa juhlistaa päivänsankaria on luoda kuvakollaasi, joka esittelee tämän eri elämänvaiheita ja tärkeitä hetkiä. Näihin kuviin voi sisältyä lapsuusmuistoja, nuoruuden seikkailuja sekä aikuisiän saavutuksia. Voit myös pyytää sukulaisia ja ystäviä jakamaan valokuviaan, jotta saat kattavan kokoelman päivänsankarin elämästä. Kun kuvat on valittu, teetä niistä kuvajuliste ja ripusta se juhlapaikalle kaikkien nähtäväksi. Juhlien jälkeen kuvajuliste jää päivänsankarille muistoksi päivästä.

Kuvankaunis kukkakimppu säväyttää juhlapöydässä

4. Kuvankaunis kukkakimppu säväyttää juhlapöydässä

Kuinka saada juhlapöydän kukkakimppu näyttämään entistäkin upeammalta? Tietysti koristelemalla se päivänsankarin kuvalla. Tämä onnistuu helposti, kun teetät päivänsankarista näppärän kokoisia neliökuvia ja kiinnität parhaimman otoksen pitkään grillitikkuun. Valitsemalla kimppuun sankarin lempikukkia tai värisävyjä, teet siitä entistäkin persoonallisemman.

Merkityksellisiä kuvia voi hyödyntää juhlatilan koristelussa myös monella muulla tapaa. Voit toteuttaa valokuvista esimerkiksi näyttävän viirin tai asetella pöytiin kehystettyjä kuvia juhlinnan kohteesta. Anna luovuuden kukkia!

Lue lisää