• Neliökuvat narulla

  Valokuvaseinä juhliin

  Juhlat tulossa, koristeluideat hukassa? Juhlatilan koristelun ei tarvitse olla monimutkaista – yksinkertaisimmillaan siihen tarvitaan vain nippu kauniita valokuvia. Kokosimme yhteen ideat miten ripustat kuvat esille juhlapaikkaan, oli sitten kyseessä syntymäpäivät, ristiäiset, rippijuhlat, häät tai jokin muu juhlapäivä.

  Retrokuvat pyykkinarulla

  Retrokuvat pyykkinarulla

  Juhlavaa vai arkisempaa? Kuvat pyykkinarulla on hauska idea synttäreille tai tupareihin. Tarvitset vain nämä: retrokuvia, juuttinarua, pieniä pyykkipoikia tai klipsejä sekä sopivan paikan kuvamuistojesi ripustamiseen. Asettele parilla naulalla seinälle tai laita roikkumaan hyllyn reunalta toiselle. Näyttävämmän valokuvaseinän saat, kun ripustat kuvia muutamaan kerrokseen.

  Photo booth -kuvat seinäkoristeina

  Photo booth -kuvat seinäkoristeina

  Monta muistoa yhdessä liuskassa – photo booth -kuvilla voit luoda juuri sellaista juhlatunnelmaa kuin haluat. Tässä tuotteessa reunan värivaihtoehtoja löytyy runsaasti ja yhdestä pakkauksesta saat viisi kuvaliuskaa koristeiden tekemiseen. Tykkäisitkö valkoisesta reunasta, vai olisiko pinkki, tummanvihreä tai ehkä kuviollinen sinun makuusi? Kokeile!

  Sydämenmuotoinen kollaasi

  Sydämenmuotoinen valokuvakollaasi

  Askarteluteipillä kiinnitetty kollaasi toimii katseenvangitsijana silloin, kun kaipaat vain tilapäistä koristusta juhliin. Päivänsankarin tietämättä järjestetyille yllätyssynttäreille tämä idea sopii mainiosti! Neliökuvat voit tilata joko valkoisella reunalla tai ilman, ja 24 kappaleen setti riittää hyvin ison sydämen muotoiluun. Kun juhlat on juhlittu, voi neliökuvat pakata takaisin omaan rasiaansa ja antaa lahjaksi päivänsankarille.

  Neliökuvat valosarjassa

  Yhdessä koettuja elämän kohokohtia parrasvaloissa

  Kun juhlat järjestetään sisätiloissa, voi valokuvia ripustaa valonauhaan. Tämä on tunnelmallinen tapa virittää fiilis vaikka baby showereille, polttareihin tai pyöreitä vuosia täyttävän juhliin, etkä tarvitse lainkaan teippiä, nauloja tai vasaraa. Minimalistinen ratkaisu on nostaa muutama kuva valokeilaan klipseillä, mutta juhlavampi valokuvaseinä syntyy, kun valonauhaa ja kuvia on runsaammin. Mitä tähtihetkiä sinä valikoisit parrasvaloihin?

  Kivoja tapoja laittaa valokuvat esille

  Valokuvat esille ympäri juhlatilaa

  Valikoimastamme löydät sekä perinteiset valokuvat että kymppikuville tarkoitetut valokuvakehykset. On olemassa monta tapaa laittaa kuvia esille mm. hääjuhliin. Aulaan tai hiljaisempaan nurkkaukseen voi pystyttää pariskuntakuvalla koristetun lahjapöydän. Kehystetyistä kuvista voi tehdä upean valokuvaseinän häiden jälkeen kotiin muistoksi.

  Kaipaatko lisää ideoita kuvien käyttöön juhlissa? Teimme videomuotoisen ohjeen miten tehdään photo booth -kuvista värikäs kollaasi kehykseen. Katso ohje tästä.

  Lue lisää