Valokuvaseinä juhliin

Näin tehdään valokuvaseinä juhliin

Juhlat tulossa, koristeluideat hukassa? Juhlatilan koristelun ei tarvitse olla monimutkaista – yksinkertaisimmillaan siihen tarvitaan vain nippu kauniita valokuvia. Kokosimme yhteen ideat miten ripustat kuvat esille juhlapaikkaan, oli sitten kyseessä syntymäpäivät, ristiäiset, rippijuhlat, häät tai jokin muu juhlapäivä.

Neliö- tai retrokuvat pyykkinarulla

Kuvat pyykkinarulla on hauska idea synttäreille tai tupareihin. Tarvitset vain nämä: ifolorin neliökuvia tai retrokuvia, juuttinarua, pieniä pyykkipoikia tai klipsejä sekä sopivan paikan kuvamuistojesi ripustamiseen. Asettele parilla naulalla seinälle tai laita roikkumaan hyllyn reunalta toiselle. Näyttävämmän valokuvaseinän saat, kun ripustat kuvia muutamaan kerrokseen.

Photo booth -kuvat korkkitaululla synttärijuhlaan

Photo booth -kuvat juhlateeman mukaan

Monta värintäyteistä muistoa yhdessä liuskassa – ifolorin photo booth -kuvilla voit luoda juuri sellaista juhlatunnelmaa kuin haluat! Kokeile kiinnittää kuvia vaikka korkkitaululle. Kiiltäväpintaisissa photo booth -kuvissa reunan värivaihtoehtoja löytyy runsaasti ja yhdestä pakkauksesta saat viisi kuvaliuskaa juhlakoristeiden tekemiseen. Tykkäisitkö valkoisesta reunasta, vai olisiko pinkki, tummanvihreä tai ehkä kuviollinen sinun makuusi? Testaa mikä on suosikkisi!

Sydämenmuotoinen valokuvakollaasi

Sydämenmuotoinen valokuvakollaasi seinäkoristeena

Askarteluteipillä kiinnitetty kollaasi toimii katseenvangitsijana silloin, kun kaipaat vain tilapäistä koristusta juhliin. Päivänsankarin tietämättä järjestetyille yllätyssynttäreille tämä idea sopii mainiosti! Neliökuvat voit tilata joko valkoisella reunalla tai ilman, ja 24 kappaleen setti riittää hyvin ison sydämen muotoiluun. Kun juhlat on juhlittu, voi neliökuvat pakata takaisin omaan rasiaansa ja antaa lahjaksi päivänsankarille.

Valokuvat esille juhliin kehystettynä ja kehyskuvana

Valokuvat esille ympäri juhlatilaa

Ifolorin valikoimasta löydät sekä perinteiset valokuvat että kymppikuville tarkoitetut valokuvakehykset, joita on saatavilla tammen, mustan ja valkoisen värisenä. On olemassa monta tyylikästä tapaa laittaa kuvia esille juhliin, ja esimerkiksi kehyskuvalla koristetun lahjapöydän keskiössä voi olla söpö pariskuntakuva kihla- tai hääparista. Kehystetyistä kymppikuvista ja kehyskuvista voi tehdä upean valokuvaseinän juhlien jälkeen kotiin muistoksi.

Valokuvaseinä juhliin

Yhdessä koettuja elämän kohokohtia parrasvaloissa

Juhlavaa vai arkisempaa? Kun juhlat järjestetään sisätiloissa, voi valokuvia ripustaa monella tavalla, vaikkapa näyttävästi vanhan taulun raameihin tai pitkin valonauhaa. Tämä on tunnelmallinen tapa virittää fiilis ristiäisiin, baby showereille, polttareihin tai vaikka pyöreitä vuosia täyttävän juhliin. Minimalistinen ratkaisu on nostaa muutama kuva valokeilaan klipseillä, mutta juhlavampi valokuvaseinä syntyy, kun kuvia on runsain mitoin. Löytyykö sinunkin varastostasi esimerkiksi joulukuusen valonauha, joka odottaa pääsyä juhlan keskipisteeksi muulloinkin kuin jouluna?

Kaipaatko lisää ideoita kuvien käyttöön juhlissa? Teimme videomuotoisen ohjeen miten tehdään photo booth -kuvista värikäs kollaasi kehykseen. Katso ohje tästä.

Lue lisää