• Kuvakirja-aukeama: isä ja tytär

  Mitä lahjaksi lapselle?

  5 merkityksellistä ideaa

  Valokuvista innostuminen ei katso ikää. Yhteisiin muistoihin on aina ihana palata. Aloita siis jouluvalmistelut selaamalla vuoden mittaan otettuja kuvia kännykästäsi. Kun yhdistät parhaat muistot eri tuotteisiin, saat toden totta ikimuistoisen lahjan.

  Tässä muutama idea valokuvista tehdyistä lahjoista lapselle:

  Best of -kuvakirja vuoden kohokohdista

  Isän ja tyttären yhteinen mökkireissu. Serkusten leipomishetki mummolassa. Ihan tavalliset leikit. Niistä on tehty lahja, joka takuulla säilytetään. Se on idea, jonka voi toteuttaa vaikka joka joulu ja synttäripäivä. Pienen kuvakirjasen tekeminen onnistuu myös suoraan kännykästä. Lataa ifolor-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.
   

  Best of -kuvakirja vuoden kokokohdista

  Tarrajuliste lastenhuoneeseen

  Tämä juliste ei tarvitse erillisiä kehyksiä tai sinitarraa, vaan kiinnittyy seinään kuin itsestään ja mikä parasta, julisteen paikkaa voi vaihtaa mielensä mukaan.
   

  Tarrajuliste lastenhuoneen seinällä

  Oma kalenteri seinälle

  Toinen lastenhuoneeseen sopiva sisustustuote on kuvakalenteri. On hauskaa nähdä joka kuukausi uusi muisto, kenties jotain jota tehtiin tasan vuosi aiemmin. Samalla lapsi opettelee kirjoittamaan omat menot ja ystävien synttärijuhlat kalenteriin.
   

  Kalenteri lahjaksi lastenhuoneeseen

  Pino parhaita valokuvia

  Aina ei tarvita kallista lahjaa. Kuvien teettäminen omasta kamerasta paperikuviksi varmistaa, etteivät kuvat unohdu kännykän kätköihin. Muutaman sentin valokuva tuo valtavasti iloa. Kuvien mukaan voi paketoida akryylikehyksen, johon saa kuvia esille tai perinteisen albumin tai kansion, josta lapsi voi askarrella kuvista vaikka hauskan skräppialbumin.
   

  Pino valokuvia joululahjaksi

  SIGG-juomapullo lemmikin kuvalla

  Meillä on myös paljon yhden kuvan tuotteita, kuten tämä hyödyllinen SIGG-juomapullo. Pullo on kätevä kerhon retkillä tai harrastuksissa. Kuvitukseksi sopii vaikkapa suloinen kuva lemmikistä tai joku muu ihana muisto. Jos haluat lisätä kuvan päälle lapsen nimen tai muuta tekstiä, tee tilaus Designer-ohjelmalla.
   

  SIGG-juomapullo lemmikin kuvalla

  Lue lisää