⭐ Kampanjan tähtituote: muistipeli nyt -50 % ⭐

 • Näin teet canvas-taulun

  Näin teet canvas-taulun

  Minkä kuvasi haluat seinällesi? Canvas-taulu on kätevä tapa sisustaa. Jos nikkarointi ei ole sinun juttusi, tässä vinkit todella helpon canvas-taulun tekoon. Vain muutama klikkaus riittää.

  Voit tilata canvas-tauluja meiltä kahdella tavalla: 

  1. Tietokoneella ifolorin nettisivuilta.

  2. iPadilla/iPhonella tai Android-laitteella → Lataa ensin Photo Service -niminen sovellus AppStoresta tai Google Playsta. Sovelluksella voit tilata kokoja 20x30 cm ja 30x40 cm.

  Tee canvas-taulu netissä

  Tee canvas-taulu netissä

  Valitse kuva, josta haluat taulun. Mihin huoneeseen se sopii aiheeltaan tai väritykseltäään? Mihin haluat sen ripustaa? Minkä mallinen – pysty, vaaka tai neliö – tai minkä kokoinen taulu kyseiseen kohtaan sopii?   

  Valitse kehykset

  Valitse kehykset

  Mallivaihtoehtoja on yli 260. Kokokuva on suosituin: siinä kuvasi kulkee taulun reunasta reunaan. Voit myös valita tauluun kuvitetut kehykset ja useampia kuvia.

  Kuvien lataaminen on helppoa

  Kuvien lataaminen on helppoa

  Voit ladata kuvat suoraan tietokoneeltasi.

  Riittääkö kuvan resoluutio?

  Riittääkö kuvan resoluutio?

  Vedä lataamasi kuva canvas-taulun kuvapaikan päälle. Järjestelmä ilmoittaa, riittääkö kuvatiedoston resoluutio haluamasi kokoiseen tauluun. Esimerkiksi 40 x 60-senttiseen canvas-tauluun suosittelemme jpg-muotoista kuvatiedostoa, jonka tiedostokoko on noin 3 MB. Kuvatiedostossa ei kannata olla mitään tärkeää aivan sen reunoilla, sillä tässä Kokokuva-mallissa osa kuvasta taittuu taulun taakse.

  Jos merkkivalo näyttää keltaista, taulu voidaan valmistaa, mutta lopullinen kuva voi näyttää epätarkalta. Se ei välttämättä ole ongelma, jos taulua ei ole tarkoitus katsella läheltä. Muissa tapauksissa käytä suurempikokoista kuvatiedostoa – tai vaihda pienempään taulukokoon.

  Rajaa

  Rajaa

  Voit rajata kuvaa paremmaksi. Klikkaa hiirellä canvas-taulun kuvapaikan päällä. Aukeavassa ikkunassa voit säätää kuvan rajausta. 

  VINKKI

  Voit halutessasi lisätä Kokokuva-malliin useita kuvia sekä tekstiä.

  Katso tästä ohjeet kuinka sen teet »

  Tarkasta taulu huolella

  Huom: Koko kuvan canvas-taulussa tulostus ulottuu koko pinnalle, jolloin osa kuvasta taittuu kehyksen reunan yli. Tarkistathan, että mitään tärkeää rajaudu pois.

  Kun olet tyytyväinen, paina Lisää ostoskoriin -painiketta ja tee tilaus loppuun. Toimitamme canvas-taulusi ripustusvalmiina muutamassa päivässä.

  alk. alk. per-item

  Lue lisää