Näin teet canvas-taulun

Näin teet canvas-taulun

Minkä kuvasi haluat seinällesi? Canvas-taulu on kätevä tapa sisustaa. Jos nikkarointi ei ole sinun juttusi, tässä vinkit todella helpon canvas-taulun tekoon. Vain muutama klikkaus riittää.

Voit tilata canvas-tauluja meiltä kahdella tavalla: 

1. Tietokoneella ifolorin nettisivuilta.

2. iPadilla/iPhonella tai Android-laitteella → Lataa ensin Photo Service -niminen sovellus AppStoresta tai Google Playsta. Sovellyksella voit tilata kokoja 20x30 cm ja 30x40 cm.

Tilaa canvas-taulu netissä

Tee canvas-taulu netissä

Valitse kuva, josta haluat taulun. Mihin huoneeseen se sopii aiheeltaan tai väritykseltäään? Mihin haluat sen ripustaa? Minkä mallinen – pysty, vaaka tai neliö – tai minkä kokoinen taulu kyseiseen kohtaan sopii?   

Valitse taulun koko ja kehykset.

Valitse kehykset

Mallivaihtoehtoja on yli 260. Kokokuva on suosituin: siinä kuvasi kulkee taulun reunasta reunaan. Voit myös valita tauluun kuvitetut kehykset ja useampia kuvia.

Lataa kuvat

Kuvien lataaminen on helppoa

Voit ladata kuvat suoraan joko tietokoneeltasi sekä Facebook- tai OneDrive-tileiltäsi.

Näet oikean alanurkan ikonista riittääkö kuvan resoluutio

Riittääkö kuvan resoluutio?

Vedä lataamasi kuva canvas-taulun kuvapaikan päälle. Oikean alanurkan ikonista näet, riittääkö kuvatiedoston resoluutio haluamasi kokoiseen tauluun. Esimerkiksi 40 x 60-senttiseen canvas-tauluun suosittelemme jpg-muotoista kuvatiedostoa, jonka tiedostokoko on noin 3 MB. Kuvatiedostossa ei kannata olla mitään tärkeää aivan sen reunoilla, sillä tässä Kokokuva-mallissa osa kuvasta taittuu taulun taakse.

Jos merkkivalo näyttää keltaista, taulu voidaan valmistaa, mutta lopullinen kuva voi näyttää epätarkalta. Se ei välttämättä ole ongelma, jos taulua ei ole tarkoitus katsella läheltä. Muissa tapauksissa käytä suurempikokoista kuvatiedostoa – tai vaihda pienempään taulukokoon.

Voit rajata kuvaa ja laittaa kuvakorjailu-asetuksen päälle.

Rajaa ja paranna kuvaa

Voit rajata kuvaa paremmaksi. Klikkaa hiirellä kynä-painiketta (kuva 1) canvas-taulun kuvapaikan päällä. Aukeavassa ikkunassa voit säätää kuvan rajausta sekä lisäksi kääntää, peilata ja muuttaa kuvan mustavalkoiseksi tai seepiansävyiseksi. Mikäli olet jo muokannut kuvaa  kuvakäsittelyohjelmalla, suosittelemme ottamaan kuvakorjailu-asetuksen pois päältä (kuva 2).

Koko kuvan canvas-taulussa tulostus ulottuu koko pinnalle, jolloin osa kuvasta taittuu kehyksen reunan yli. Tarkistathan, että mitään tärkeää rajaudu pois.

Esikatselu

Suurennuslasista pääset esikatselunäkymään, jossa voit vielä tarkastella canvas-tauluasi. Huom: Koko kuvan canvas-taulussa tulostus ulottuu koko pinnalle, jolloin osa kuvasta taittuu kehyksen reunan yli. Tarkistathan, että mitään tärkeää rajaudu pois.

Kun olet tyytyväinen, paina Jatka-painiketta ja tee tilaus loppuun. Toimitamme canvas-taulusi ripustusvalmiina muutamassa päivässä.

alk.   per-item alk.  

Lue lisää