• Nopeat yhden kuvan lahjaideat

  Nopeat yhden kuvan lahjaideat

  Hauskimpia lahjoja ovat ne, joissa on tarina mukana. Tarina, joka yhdistää lahjan saajaa ja antajaa. Se voi olla muisto menneiltä vuosilta tai aivan tuore kuva lahjansaajasta, sinusta ja yhdessä koetusta hetkestä. Yksikin kuva riittää kertomaan koko tarinan: olet tärkeä minulle!

  Listasimme helppoja yhden kuvan lahjaideoita jouluksi:

  Nopeat yhden kuvan lahjaideat: taulu rakkaalle

  Rakkaalle: Herkkä taulu yhteisestä muistosta

  Mikä on teidän yhteinen kuva, joka saa sydämenne sykkyrälleen? Tee siitä taulu lahjaksi rakkaallesi! Ihanat muistot tulevat mieleen yhä uudestaan, kun taulun näkee makuuhuoneessa heti herättyään tai eteisessä kesken arkikiireiden.
   

  Nopeat yhden kuvan lahjaideat: muki opettajalle

  Opettajalle: Kuvamuki jouluvärssyllä

  Joka joulu sama mietintä: mitä lahjaksi lapsen opettajalle? Joulumuki ilahduttaa kahvitauolla ja erottuu opettajanhuoneessa. Jouluisen tekstin voit lainata värssypankistamme.
   

  Nopeat yhden kuvan lahjaideat: kehyskuva

  Lahjavinkki ukille: Kehyskuva kolmesta polvesta

  Samaa sukua, samaa näköä. Löytyykö kuva, jossa vaikkapa suvun miehet ovat kolmessa polvessa? Anna suvun vanhimmalle lahjaksi kuva valmiiksi kehyksissä. Tällaiselle lahjalle löytyy aina paikka ukin kirjahyllystä.

  Lahjavinkki mummille: Hiirimatto

  Kalenteria tarvitaan aina, ja paras paikka sille löytyy tietokoneen ääreltä. Tässäpä siis käytännöllinen ja kiva lahjaidea some-mummolle: kalenteri omalla kuvalla. Kuva mummin lempiasioista tuo hymyn huulille.

  Nopeat yhden kuvan lahjaideat: canvas-taulu

  Lahjavinkki isälle: Autotaulu

  Mitä muuta isälle pakettiin kuin kirja ja uudet kalsarit? Jos isä on automiehiä, voi autokuvista tehdä taulun vaikkapa elokuva- ja harrastehuoneen seinään. Sisustustaulu miehen makuun!

  Nopeat yhden kuvan lahjaideat: palapeli

  Lahjavinkki lapselle: Palapeli

  Kuva-arvoitus lahjapaketissa! Mikä eläintarharetkellä kuvattu eläin syntyy palapelissä? Jouluaattona palapelin parissa on mukava muistella, mitä retkellä nähtiin ja koettiin, ja suunnitella vaikkapa tulevan kesän lomareissua.

  Nopeat yhden kuvan lahjaideat: jättikortti

  Lahjavinkki hoitotädille: Jättikortti

  Miten ilahduttaa perheesi arjen pelastavaa hoitotätiä, auttavaista naapuria tai päiväkodin opea? Ota käyttöön kuva tai pari ja kirjoita kiitokset kuvakorttiin.

  Nopeat yhden kuvan lahjaideat: kuvamuki

  Lahjavinkki matkaseuralle: Muki

  Oliko tämän vuoden piristävin juttu ystävien järjestämä yllätysmatka tai romanttinen viikonloppu lempikaupungissasi?

  Nopeat yhden kuvan lahjaideat: puhelimen suojakuori

  Lahjavinkki nuorelle: Puhelimen suojakuori

  Valmiita kännykänkuoria on netti pullollaan. Astetta persoonallisemman saat, kun suunnittelet kännykkäkuoret itse – joko jostain kivasta kuvasta tai omasta piirustuksesta. Skannaa tai ota kuva piirustuksesta ja sovita tuotteeseen. Upea, uniikki lahja iPhonen käyttäjälle!

  Nopeat yhden kuvan lahjaideat: lahjakortti

  Lahjavinkki ahkeralle valokuvaajalle: Lahjakortti

  Nuoret ottavat paljon, toinen toistaan hienompia kuvia. Ifolorin lahjakortti on hyödyllinen lahja ahkeralle kuvaajalle. Lahjansaaja voi itse valita, tekeekö kuvistaan Ifolorkirjan, sisustustaulun vai kuvakollaasin huoneensa seinälle.

  Lue lisää