Nopeat yhden kuvan lahjaideat

Nopeat yhden kuvan lahjaideat

Kirjoittaja ifolor,

Hauskimpia lahjoja ovat ne, joissa on tarina mukana. Tarina, joka yhdistää lahjan saajaa ja antajaa. Se voi olla muisto menneiltä vuosilta tai aivan tuore kuva lahjansaajasta, sinusta ja yhdessä koetusta hetkestä. Yksikin kuva riittää kertomaan koko tarinan: olet tärkeä minulle!

Listasimme helppoja yhden kuvan lahjaideoita jouluksi:

Nopeat yhden kuvan lahjaideat: taulu rakkaalle

Rakkaalle: Herkkä taulu yhteisestä muistosta

Mikä on teidän yhteinen kuva, joka saa sydämenne sykkyrälleen? Tee siitä taulu lahjaksi rakkaallesi! Ihanat muistot tulevat mieleen yhä uudestaan, kun taulun näkee makuuhuoneessa heti herättyään tai eteisessä kesken arkikiireiden.
 

Nopeat yhden kuvan lahjaideat: muki opettajalle

Opettajalle: Kuvamuki jouluvärssyllä

Joka joulu sama mietintä: mitä lahjaksi lapsen opettajalle? Joulumuki ilahduttaa kahvitauolla ja erottuu opettajanhuoneessa. Jouluisen tekstin voit lainata värssypankistamme.
 

Nopeat yhden kuvan lahjaideat: kehyskuva

Lahjavinkki ukille: Kehyskuva kolmesta polvesta

Samaa sukua, samaa näköä. Löytyykö kuva, jossa vaikkapa suvun miehet ovat kolmessa polvessa? Anna suvun vanhimmalle lahjaksi kuva valmiiksi kehyksissä. Tällaiselle lahjalle löytyy aina paikka ukin kirjahyllystä.

Nopeat yhden kuvan lahjaideat: hiirimatto

Lahjavinkki mummille: Hiirimatto

Kalenteria tarvitaan aina, ja paras paikka sille löytyy tietokoneen ääreltä. Tässäpä siis käytännöllinen ja kiva lahjaidea some-mummolle: vuoden 2018 kalenterilla varustettu hiirimatto. Lahjan kruunaa hymyn huulille tuova kuva mummin lempiasioista.

Nopeat yhden kuvan lahjaideat: canvas-taulu

Lahjavinkki isälle: Autotaulu

Mitä muuta isälle pakettiin kuin kirja ja uudet kalsarit? Jos isä on automiehiä, voi autokuvista tehdä taulun vaikkapa elokuva- ja harrastehuoneen seinään. Sisustustaulu miehen makuun!

Nopeat yhden kuvan lahjaideat: palapeli

Lahjavinkki lapselle: Palapeli

Kuva-arvoitus lahjapaketissa! Mikä eläintarharetkellä kuvattu eläin syntyy palapelissä? Jouluaattona palapelin parissa on mukava muistella, mitä retkellä nähtiin ja koettiin, ja suunnitella vaikkapa tulevan kesän lomareissua.

Nopeat yhden kuvan lahjaideat: jättikortti

Lahjavinkki hoitotädille: Jättikortti

Miten ilahduttaa perheesi arjen pelastavaa hoitotätiä, auttavaista naapuria tai päiväkodin opea? Ota käyttöön kuva tai pari ja kirjoita kiitokset kuvakorttiin.

Nopeat yhden kuvan lahjaideat: kuvamuki

Lahjavinkki matkaseuralle: Muki

Oliko tämän vuoden piristävin juttu ystävien järjestämä yllätysmatka tai romanttinen viikonloppu lempikaupungissasi?

Nopeat yhden kuvan lahjaideat: puhelimen suojakuori

Lahjavinkki nuorelle: Puhelimen suojakuori

Valmiita kännykänkuoria on netti pullollaan. Astetta persoonallisemman saat, kun suunnittelet kännykkäkuoret itse – joko jostain kivasta kuvasta tai omasta piirustuksesta. Skannaa tai ota kuva piirustuksesta ja sovita tuotteeseen. Upea, uniikki lahja iPhonen käyttäjälle!

Nopeat yhden kuvan lahjaideat: lahjakortti

Lahjavinkki ahkeralle valokuvaajalle: Lahjakortti

Nuoret ottavat paljon, toinen toistaan hienompia kuvia. Ifolorin lahjakortti on hyödyllinen lahja ahkeralle kuvaajalle. Lahjansaaja voi itse valita, tekeekö kuvistaan Ifolorkirjan, sisustustaulun vai kuvakollaasin huoneensa seinälle.

Lue lisää