Toteuta häämuistolaatikko elämäsi tärkeimmästä päivästä

Toteuta häämuistolaatikko elämäsi tärkeimmästä päivästä – nämä aarteet siinä kannattaa säilyttää!

Muistolaatikon avulla voit kokea hääpäivän rakkaat hetket uudelleen. Riittää, kun avaat vain kannen.

Häät ovat yksi elämän ikimuistoisimmista päivistä: täynnä rakkautta, iloa ja unohtumattomia hetkiä. Häämuistolaatikko on oivallinen tapa säilyttää yhdessä paikassa hääpäivän tärkeimmät aarteet ja muistot. Koostimme tähän artikkeliin vinkit, miten voit toteuttaa oman muistojen laatikkosi ja mitä kaikkea sen sisään kannattaa tallettaa.

Teetä hääkuvalla varustettu metallirasia muistojen aarrearkuksi

Koska muistolaatikossa säilytetään rakkaimpia muistojasi, haluat sen varmasti olevan erityinen. Hääkuvalla personoitu metallirasia on tyylikäs ja kestävä valinta tähän tarkoitukseen. Mikä parasta, metallirasian kanteen voi painattaa hääkuvan ohella myös sinun ja rakkaasi nimet sekä hääpäivämäärän. Jotta mahdollisimman moni muisto mahtuisi rasiaan, suosittelemme valitsemaan suorakulmaisen tai neliön mallisen rasian.

Ideoita! Säilytä nämä häämuistolaatikossa

Säilytä häämuistot ifolorin metallirasiassa

Häiden kutsukortti

Hääkutsu on ensimmäinen kosketus rakkauden juhlaan, ja sen suunnitteluun käytetään usein paljon aikaa. Säilyttämällä hääkutsun voit palata takaisin odotuksen ja jännityksen täyteiseen aikaan ennen suurta päivää.

Valokuvia polttareista ja häävalmisteluista

Kuvat polttareista ja häiden valmisteluista ovat tärkeä osa yhteistä matkaanne kohti avioliittoa ja tuovat mukanaan paljon iloa ja naurua. Koska polttareissa kuvausvastuu on yleensä järjestäjillä, pyydä polttareihin osallistuneita jakamaan otoksensa sinulle.

Itse tehty vieraskirja

Vieraskirja on ihana muisto häistä ja ansaitsee paikkansa muistojen laatikossa. Jos kaupoissa myytävät vieraskirjat tuntuvat persoonattomilta, voit suunnitella sellaisen myös itse. Parhaiten se onnistuu tekemällä Spiral-kuvakirjan, jonka silkkimattapaperille häävieraiden on helppo kirjoittaa tervehdyksensä ja onnittelunsa. Voit luoda kirjaan valmiita kysymyksiä tai antaa vieraille täysin vapaat kädet.

Hääalbumin tarinaa täydentävä kuvakirjanen

Monesti häihin liittyy valtava määrä kuvamateriaalia, josta vain osa valikoituu hääalbumiin. Jotta hääalbumin ulkopuolelle jääneet kuvatkaan eivät unohtuisi, niistä kannattaa tehdä kompaktin kokoinen kuvakirjanen. Siihen voit ikuistaa hääkuvaajan ottamien kuvien ohella myös omia otoksia tai ystävien ja sukulaisten lähettämiä kuvia juhlapäivästä.

Onnittelukortit

Onnittelukortit ovat tärkeitä muistoja suuresta päivästä. Kortit saattavat sisältää myös lämpimiä sanoja, elämänviisauksia ja vinkkejä avioliittoon, joihin on ilo palata esimerkiksi häiden vuosipäivinä.

Häämuistolaatikko säilyttää häiden onnittelukortit

Kiitoslahja vieraille

Sisällytä muistolaatikkoon myös vieraille antamasi kiitoslahja. Se voi olla pieni kuvatarralla varustettu lahjarasia, jonka sisällä on avaimenperä rakkaussitaatilla tai pussillinen kukkien siemeniä. Huomioi kuitenkin, että syötäväksi tarkoitettuja lahjoja ei muistolaatikossa kannata säilyttää.

Menu- ja ohjelmakortti

Ruoka ja ohjelma ovat tärkeä osa suurta päivää. Jotta herkulliset ruokamuistot ja viihdyttävät ohjelmanumerot eivät unohtuisi, kannattaa häiden menu- ja ohjelmakortti säilyttää.

Näiden ideoiden ohella laatikossa voi säilyttää myös monia muita merkityksellisiä muistoja. Mieti puolisosi kanssa, mitkä asiat ovat teille tärkeitä ja ansaitsevat paikkansa häämuistolaatikossa.

Häämuistolaatikko tallettaa kaikki juhlamuistot

Lue lisää