Häiden kiitoskortit

Häiden kiitoskortti on kaunis muisto tärkeästä päivästä

Kiitoskortti häistä on kaunis viesti läheisille siitä, kuinka ihanaa oli jakaa tärkeä päivä juuri heidän kanssaan. Kun häistä on kulunut yksi tai useampi kuukausi, on kiva taas katsoa kaikki hääkuvat läpi häiden kiitoskorttia varten. Kokosimme tähän vinkkejä tuon pienen muistolahjan tekemiseen – kiitoskuvat ja kaunis teksti välittävät tärkeän sanoman häävieraille.

Kiitoskortti jatkaa häiden taikaa

Vieraat tekevät juhlan; kaikki läheiset, ystävät, sukulaiset, lapset. Heidän tukensa ja läsnäolonsa elämän merkityksellisellä hetkellä kertoo rakkaudesta ja vahvoista siteistä. Hääpäivänä läheisten kamerat räpsyvät ja myöhemmin kuvat onnellisesta hääparista täyttävät somen. Hääpäivä on kuitenkin niin ainutlaatuinen tapahtuma elämässä, että se ansaitsee pysyvämmän muiston. Eikä vain perinteiden vuoksi, vaan siksi, että paperinen, laadukas hääkortti on arvostettu ja konkreettinen muistolahja läheisille. Hääkortti säilyy ja halutaan säilyttää.

Häiden kiitoskortit

Anna luovuuden ja rakkauden näkyä kiitoskortissa!

Hääkorttien suunnittelussa vain oma mielikuvitus on rajana. Voit valita täysin valkoisen pohjan ja täyttää sen hääkuvilla ja teksteillä. Tai käytä valmiita häihin liittyviä kauniita mallipohjia, joita löytyy jokaisessa korttimallissa. Voit leikitellä väreillä ja fonteilla ja valita korttiin yhden tai useamman ihanan hääkuvan.

Korttimalleissakin riittää valinnanvaraa. Sopisiko teidän hääkortiksi postikortti tai kenties näyttävä A4-kokoinen jättikortti? Perinteitä suosiva voi valita tyylikkään avattavan taitekortin. Kaikkein suosituin omasta valokuvasta tehty kortti on ifolorin klassinen kuvakortti, joka sopii mainiosti kiitoskortiksi häistä. Kaikkien hääkorttien painatus tehdään korkealaatuiselle kartongille.

Ifolor kiitoskortti – helppo ja kiva tehdä, jopa puhelimella

Joku saattaa lykätä häiden kiitoskortin tekemistä kuvitellen sen olevan hankalaa. Netissä kiitoskortin tekeminen onnistuu kuitenkin helposti. Ifolorilta löydät runsaasti valmiita mallipohjia hääkortteihin – sinun tarvitsee lisätä vain kuva ja lyhyt teksti.

Jos haluat kiirehtiä, voit tilata kiitoskortit puhelimella. Jos haluat syventyä hääkortin suunnitteluun kaikessa rauhassa, tee kortti kätevästi tietokoneella. Designer-ohjelmaa käyttäen näet kortin ja kuvat isommassa koossa ja suunnittelu on helpompaa.

Klassiset hääkiitoskortit

Myös kirjekuoret mukana – helppous ennen kaikkea!

Jotta hääkorttien lähettäminen olisi sinulle mahdollisimman mukava ja stressitön homma, monen korttimallin mukana tulee myös kirjekuoret. Säästyt ylimääräiseltä kauppareissulta, kun saat esimerkiksi taitekorttien tai klassisten kuvakorttien kanssa samassa tilauksessa kirjekuoret. Useimmat kortit myydään kätevissä 10 kappaleen seteissä.

Häiden kiitoskortit: jättikortti

Jättikortti on iso kiitos läheiselle

Olisiko joitain kaikkein läheisimpiä tai häihin suurella sydämellä osallistuneita mukava muistaa vähän isommalla hääkortilla? Kaasoille, vanhemmille tai muille kaikkein rakkaimmille on ihana antaa häiden jälkeen erityinen A4-kokoinen jättikortti. Siihen mahtuu yksi upea hääkuva tai monta erikokoista kuvaa hääpäivästä – ja jättisuuret kiitokset! Kiva arvostuksen osoitus on valita yksilölliseen jättikorttiin kuvia, joissa kortin vastaanottaja on itsekin mukana. Jos taas teetät samanlaisia jättikortteja useamman, saat hinnasta määräalennusta.

Kiitoskortit häiden jälkeen

Häiden kiitoskortti viimeistelee juhlan

Kiitoskortin tekeminen on kivaa puuhaa: saa taas katsoa kaikki ihanat hääkuvat läpi, valita parhaat ja sommitella tekstin. Lyhyimmillään tekstiksi riittää kiitos ja hääparin nimet. Vaikka nimet saa korttiin valmiiksi painettuna, voi hääkorttien henkilökohtaisuutta lisätä kirjoittamalla nimet käsin. Kiitoskortin teksti voi olla myös kokonaan käsin kirjoitettu.

Häiden kiitoskortti on yhteinen muisto suuren seikkailun aloittamisesta – tai jatkumisesta, mutta sormuksin sinetöitynä. Kiitoskortti on pieni konkreettinen ele, joka kertoo tarinaa rakkaudesta, ystävyydestä ja jakamisen ilosta.

Mitä tekstiksi häiden kiitoskorttiin?

Lainaa tästä runo hääkiitoskorttiin:

Teitte päivästämme ikimuistoisen, siksi lausumme kauneimman kiitoksen.

Tärkeintä elämässä ovat rakkaat, nyt ja tässä.

Kera lämpimän halauksen annamme kauneimman kiitoksen.

Moni on kiitoksen arvoinen, teistä ihan jokainen.

Juhla on silloin vasta todellinen, kun sen voi jakaa kanssa läheisten.

Saimme toisemme – nyt päivästä ihanasta kiittää tahdomme.

Lue lisää