⭐ Kampanjan tähtituote: minitaulu nyt -50 % ⭐

 • Alumiinitaulut rappukäytävässä

  Näin asettelet taulut seinälle kauniisti

  – katso kätevät vinkit!

  Rakkaimmat muistot pääsevät arvoonsa valokuvissa, ja rakkaimmat valokuvat pääsevät arvoonsa sisustustauluissa. Seinälle nostettuna elämäsi tärkeimmät ihmiset ja hetket ovat läsnä jokaisessa päivässäsi. Lue kuusi vinkkiä, joiden avulla asettelet sisustustaulut seinälle erityisen kauniisti. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen tilaan!

  Neljä eri kokoista taulua seinällä kollaasina

  1. Neljä eri kokoista taulua = täydellinen neliö

  Onko sinulla useampi eri kokoinen pikkutaulu, jotka haluaisit ripustaa harmoniseen muodostelmaan? Asettele taulut kuvitteellisen neliön sisälle. Esimerkiksi kahdesta 20 x 30 cm kokoisesta taulusta ja kahdesta 30 x 40 cm kokoisesta taulusta, saat kauniin, silmää miellyttävän kokonaisuuden. Tarkka sisustaja mittaa neliön sivut ensin mittanauhan kanssa ja merkkaa kulmien kohdat lyijykynällä – tällä tekniikalla saat taatusti tasaisen muodostelman.

   

  Panoraama-akryylilasitaulut ifolorin ruokalassa

  2. Matkusta muistoihin panoraama-asettelulla

  Jos kotonasi tai työpaikallasi on pitkä seinä, voit hyödyntää sen mahtavalla panoraama-asettelulla. Tähän asetteluun sopivat luonnollisesti panoraamakuvista tehdyt taulut, joita kannattaa piristää sujauttamalla väleihin neliönmallisia tauluja. Pitkulainen rivi valokuvatauluja on kuin aikamatka muistoihisi! Näyttävän kokonaisuuden saat aikaan 40 x 100 cm kokoisilla panoraamatauluilla ja 40 x 40 cm neliönmallisilla tauluilla. Ota mallia ifolorin toimiston kahvihuoneesta, jossa tämä asettelu toteutettiin kauniin kiiltävillä akryylilasitauluilla.

  Ifolorin portaikko sai väriä neliönmallisista alumiinitauluista.
  Ifolorin portaikko sai väriä neliönmallisista alumiinitauluista.

  3. Tee portaiden kiipeämisestä hauskaa

  Portaita tulee noustua monta kertaa päivässä, mutta portaikot ovat usein vähän tylsiä, koska niiden sisustaminen on hankalaa. Mikset tekisi portaiden kiipeämisestä hauskempaa? Se onnistuu värikkäillä pikkutauluilla. Sommittele taulut porraslinjan mukaan, tasaa kaksi sivua. Kollaasiin kannattaa valita värikkäitä kuvia esimerkiksi lomamatkoilta, jolloin portaikko herää eloon aivan uudella tavalla. Esimerkkinä toimii ifolorin toimiston portaikko, joka muuttui työntekijöiden ottamilla lomakuvilla valjusta vinkeäksi.

  Kissa-aiheinen canvas-taulu tauluhyllyllä

  4. Laiskan naulaajan pelastus

  Jos et jaksa naulata jokaista taulua erikseen seinään, ota avuksesi tauluhylly. Siihen asettelet eri kokoiset taulut mukavasti ja voit yhdistää sommitelmaan myös kukkia tai koriste-esineitä. Tämä sommitelma on helppoa vaihtaa vaikka joka viikko! Tauluhyllyjä ja -listoja saa huonekaluliikkeistä ja sisustuskaupoista.

  Mustavalkoiset taulut tauluhyllyllä ja vieressä happiness-tekstitarra

  5. Tekstit taulujen kaveriksi

  Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että kehyksissä oleviin valokuviinkin voi yhdistää kuvatekstit? Se käy helposti tekstitarroilla, joita saa sisustuskaupoista. Kuva-asetelmat nousevat uuteen valoon, kun yhdistät muutaman valokuvan ja kauniin tekstin, joka kuvaa niitä. Mikähän teksti kuvaisi parhaiten vaikkapa rakkaita lapsiasi tai lapsenlapsiasi?

  6. Taulut löytävät paikkansa pahvinpalojen avulla

  6. Taulut löytävät paikkansa pahvinpalojen avulla

  Jos jaksat nähdä hieman vaivaa ja sommitella seinälle monta kuvaa, saat aikaan todella upean kollaasin, joka ilostuttaa pitkään. Etenkin eri kokoisten taulujen sommittelu vaatii tarkkuutta ja harkintaa, joten naulaamista ei kannata aloittaa, ennen kuin jokaisen taulun paikka on mietitty. Näppäränä apuna toimivat pahvin palaset, jotka leikkaat kunkin taulun kokoiseksi. Pahvinpalat on helppo kiinnittää seinään teipillä tai sinitarralla, ja voit rauhassa hahmotella kollaasia ja vaihdella pahvien paikkoja keskenään, kunnes löydät täydellisen yhdistelmän. Sitten vain nakuttelet taulut helposti oikeille paikoilleen. Voilà!

  Tutustu ifolorin tauluvalikoimaan ja tilaa!

  Lue lisää