Valokuvien teettäminen digikuvista

Valokuvien teettäminen digikuvista: Tunne aitojen paperikuvien lumo!

Paperikuvien vetovoima on uskomaton. Muistot heräävät eloon käsin kosketeltavassa muodossa, kuvia on ihana katsella yhdessä ja kuvat säilyvät vuosikymmeniä. Anna itsesi taas ihastua: tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa kuvat helposti netistä!

Vertailu digikuvien ja paperivalokuvien välillä voi askarruttaa, sillä molemmat ovat upeita ja molempia tarvitaan. Paperikuvan lumo on sen konkreettisuudessa. Voit pidellä kädessäsi ja tunnustella fyysistä valokuvaa, ja muistot suorastaan tulvivat mieleesi. Tässä artikkelissa kerromme millaisia ominaisuuksia valokuvillamme on, ja jaamme myös asiakkaidemme kokemuksia ifolorilta tilattujen kuvien laadusta.

Asiakkaidemme kokemukset valokuvista ovat iloista luettavaa vuodesta toiseen.

”Melkein 20 vuoden kokemuksella voin suositella. Aina yhtä hienot, loistavat ja laadukkaat tuotteet. Olipa kysymyksessä kuvakirja, valokuvat tai mikä tahansa valokuvista tehty tuote. Tunnen itseni jopa hyväksi valokuvaajaksi.”

”Edullinen ja luotettava.”

Kymppikuvat mattapinnalla

Aidot valokuvat säilyvät todella pitkään

Kun teetät rakkaimmista digikuvistasi paperikuvia, niissä on tunnearvoa – sitä samaa, mitä koet ihastellessasi isovanhempiesi valokuvia. Valokuvat ovat hyvä keino siirtää tietoa ja tarinoita sukupolvelta toiselle. Ne dokumentoivat tätä hetkeä ja kertovat perheen historiasta, juhlista ja merkittävistä tapahtumista. Jaa parhaat paperikuvat läheisillesi, he nauttivat niistä nyt ja tulevaisuudessa.

Iloa itselle ja läheisille edullisesti

Valokuvia katsellessa voit palata ajassa taaksepäin ja muistella menneitä hetkiä lämmöllä. Mikäs sen mukavampi lahja itselle ja läheisille! Valokuvat ovat henkilökohtaisia lahjoja, jotka kertovat läheisestä suhteesta ja yhteenkuuluvuudesta. Mikä parasta, ifolorilla kuvien laatu on huippuluokkaa, teettäminen on edullista ja saat paljousalennusta, kun tilaat kuvia kerralla reilumman määrän.

”Tilasin 78 kuvaa, kaikki niistä tuli täydellisinä. Loisto kuvien laatu, juuri sellaisia kuin halusinkin.”

”Saa sitä mitä tilaa. Hyviä tarjouksia. Hyvät ja tarkkapiirtoiset värit.”

Minkä kokoisia kuvia voi teettää?

Saat valokuvia juuri sen kokoisena kuin tarvitset: albumiin kymppikuvia, kehyksiin isoja kuvia ja lahjaksi vaikka rasiallisen trendikkäitä neliökuvia.

Perinteisten valokuvien koot ovat

• 10 x 10–15 cm
• 11 x 11–17 cm
• 13 x 13–19 cm ja
• 20 x 20–30 cm.

Tilausvaiheessa voit valita kuvan lyhyemmän sivun mitan. Tutustu eri kuvasuhteisiin ja -kokoihin sekä millaisia paperikuvia niistä tulee. Netissä tilatessa voit myös päättää haluatko valokuviesi kääntöpuolelle merkinnän päivämäärästä vai tiedostonimestä – on myös mahdollista valita ihan oman teksti (max. 30 merkkiä).

”Kuvat olivat laadukkaita ja vastasivat sitä mitä lähdin tilaamaan, olen tyytyväinen.”

”Edullinen, helppo ja nopea tilaus. Hyvä laatu.”

Neliökuvat

Kiiltäviä vai mattapintaisia kuvia?

Molemmille on kannattajansa. Kiiltävä pinta toistaa upeasti värit ja kontrastit, ja se sopii hyvin värikkäisiin kuviin ja muotokuviin. Kiiltävässä pinnassa sormenjäljet saattavat tosin näkyä herkemmin ja pinta heijastelee valoa. Hillitympi mattapinta voi antaa kuvalle ammattimaisen vaikutelman, kun värit toistuvat pehmeämpinä. Kumman valitsetkin, ifolorin valokuvat valotetaan ensiluokkaiselle valokuvapaperille, joka toistaa värit erinomaisesti. Juuri perinteisistä valokuvista saamme jatkuvasti hyvää palautetta ja kiitosta asiakkailtamme. Molempia pintaviimeistelyjä tilataan meiltä paljon.

Ifolorin neliö- ja retrokuvat ovat aina kiiltäväpintaisia, kun taas photo booth -kuvissa on tyylikäs, kiiltoa antava lakkaviimeistely.

Retrokuvat

Trendikkäät neliökuvat ja retrokuvat kuin suoraan Instasta

Instagram ja some ovat totuttaneet meidät neliökuviin. Mitä jos tulostaisit rakkaimmat muistosi myös aidoiksi paperikuviksi tutussa neliömuodossa? Neliökuvat ja retrokuvat ovat molemmat kooltaan 10 x 10 cm. Jos haluat, saat neliökuviin valkoiset reunat. Retrokuvissa on kuvan alalaidassa vähän leveämpi valkoinen reuna, johon omat merkinnät mahtuvat mukavasti.

”Laatu on hyvä, ja tuotteet saapuivat suht nopeasti. Kiva rasia jossa tuote saapui!”

VINKKI: Jos mietit kivaa lahjaa ystävällesi, teetä yhteisistä hetkistänne 24 parasta kuvaa valokuviksi! Sekä neliökuvien että retrokuvien mukana tulee kaunis säilytyslaatikko, joten lahjasi on valmis annettavaksi. Tai kokeile hauskoja photo booth -liuskoja, joissa samaan liuskaan mahtuu jopa neljä kuvaa.

Photo booth -kuvat

Valokuvat netistä helposti – paras tapa ikuistaa muistot

Saat valokuvat netistä helposti ja nopeasti. Ifolorin valokuvat tulostetaan laadukkaalle matta- tai kiiltäväpintaiselle valokuvapaperille, joka toistaa värit upeasti ja säilyttää muistot kauniina vuosikymmeniä.

Kuvapussit – niitä emme valitettavasti käsittele nykyään, sillä ifolor ei enää kehitä valokuvia filmistä / filmirullista.

Lue lisää