• Ylioppilaskutsut valokuvasta

  Ylioppilaskutsut helposti valmiilla korttipohjilla!

  Persoonalliset kutsukortit eivät aina vaadi askartelua tai vaativia kuvankäsittelytaitoja. Valmiit korttipohjat helpottavat suunnittelua. Suunnittele omista kuvista kauniit yo-kutsut – se onnistuu kätevästi valmiilla korttipohjilla!

  Lyyra, lakki, ruusu tai pullo kuohuvaa? Valikoimastamme löytyy paljon valmistujaisiin sopivia korttipohjia.

  Ideoita ylioppilaskutsujen korttikuviin:

  1. Kuva ylioppilaasta lapsenaNäkyikö tuoreen ylioppilaan persoona selvästi jo lapsena? Selaamalla lapsuuskuvia löydät varmasti juhlasankarin luonnetta kuvaavan kuvan ylioppilaskutsuun.

  2. Ennen ja nyt -kuvat juhlasankaristaVanhemmista ja juhlavieraista voi tuntua, että kouluaika on mennyt hurjan nopeaan. Vastahan hän aloitti ensimmäisen luokan ja nyt jo ylioppilas!

  3. Kuva yo-lakin sovituksestaOta kuva nuoresta sovittamassa lakkia peilin edessä.

  4. Kuva ylioppilaslakistaKutsukortin kuvana voi olla lähikuva lakista. Ota kuva itse tai lataa tästä kuva. Kutsu-tekstin lisääminen kuvan päälle onnistuu kätevimmin Designer-ohjelmalla.

  Ylioppilasjuhlien kutsukortti: kuva ylioppilaslakista

  Lataa tästä ilmaiseksi käyttöösi kuvia ylioppilasjuhlien kutsu- ja onnittelukortteihin:

  Tyylikäs kuvaidea voi olla näinkin simppeli – lempikukka ja väritausta! Kuvaksi sopii myös pihan kukkiva omenapuu, kukkakimppu tai muu kaunis luontokuva. Tällainen kuva on helppo ottaa. Kortin yleisilmeestä tulee kiva, kun tekstin värit valitsee kuvassa esiin nousevista väreistä.

  Kutsukortti ilman kuvaa

  Meiltä löytyy ylioppilaskutsuihin myös valmiita korttipohjia ilman kuvaa. Taustapuolelle voit kirjoittaa tiedot juhlien ajankohdasta ja paikasta. Ei aivan yhtä persoonallinen kuin kuvallinen kortti, mutta helppo ja aina persoonallisempi kuin pelkkä sähköinen viesti.

  Etiketti: Milloin ylioppilaskutsut lähetetään? Kutsukortit on postitettava viipymättä, kun tieto ylioppilaskokeen tuloksista tulee. Suunnittele ja tilaa kutsut valmiiksi, niin saat ne nopeasti vieraille!

  Lue lisää