• Ylioppilaskutsut valokuvasta

  Ylioppilaskutsut helposti valmiilla korttipohjilla!

  Persoonalliset kutsukortit eivät aina vaadi askartelua tai vaativia kuvankäsittelytaitoja. Valmiit korttipohjat helpottavat suunnittelua. Kuvita kutsukortti juhlasankarin kuvalla tai valitse kortti, johon riittää pelkkä kutsuteksti.

  6 ideaa ylioppilaskutsujen korttikuviin:

  Ylioppilaskutsu yhdellä lapsuuskuvalla

  Millainen tuore ylioppilas oli lapsena? Riittikö vauhtia ja vaarallisia tilanteita? Poseerasiko mielellään kameralle? Selaamalla lapsuuskuvia löydät varmasti persoonaa kuvaavan kuvan ylioppilaskutsuihin. Valitse kuvaan sopiva pohja korttivalikoimastamme. Huomaa, että monet valmiit korttipohjat ovat saatavilla sekä pysty- että vaakamallisena.

  Kuvakollaasi kasvamisesta

  Vanhemmista ja juhlavieraista voi tuntua, että kouluaika on mennyt hurjan nopeaan. Vastahan hän aloitti ensimmäisen luokan ja nyt jo ylioppilas! Etsi 2-3 kuvaa eri ikävuosilta ja tee hauska kuvakollaasi kouluajoilta. Valmiita korttipohjia löytyy useammallekin kuvalle runsaasti.

  Tuoreella kuvalla

  Nuoret osaavat poseerata kameran edessä. Millainen kuva hänestä sopisi parhaiten kutsukortin kanteen? Selaa korttimalleja etukäteen ja valitse suosikkisi. Seuraavaksi voitte suunnitella, millainen kuva siihen sopii ja kuvata kuvan varta vasten korttiin. Tästä tulee hauska yhteinen valokuvausprojekti!

  Kuva ylioppilaslakista

  Kutsukortin kuvana voi olla lähikuva lakista. Ota kuva itse tai lataa tästä kuva. Kutsu-tekstin lisääminen kuvan päälle onnistuu kätevimmin Designer-ohjelmalla.

  Ylioppilasjuhlien kutsukortti: kuva ylioppilaslakista

  Lataa tästä ilmaiseksi käyttöösi kuvia ylioppilasjuhlien kutsu- ja onnittelukortteihin:

  Kauniilla kukkakuvalla

  Tyylikäs kuvaidea voi olla näinkin simppeli – lempikukka ja väritausta! Kuvaksi sopii myös pihan kukkiva omenapuu, kukkakimppu tai muu kaunis luontokuva. Tällainen kuva on helppo ottaa. Kortin yleisilmeestä tulee kiva, kun tekstin värit valitsee kuvassa esiin nousevista väreistä.

  Kutsukortti pelkällä tekstillä

  Meiltä löytyy ylioppilaskutsuihin myös valmiita korttipohjia ilman kuvaa. Taustapuolelle voit kirjoittaa tiedot juhlien ajankohdasta ja paikasta. Ei aivan yhtä persoonallinen kuvallinen kortti, mutta helppo ja aina parempi kuin pelkkä sähköinen viesti.

  Etiketti: Milloin ylioppilaskutsut lähetetään? Kutsukortit on postitettava viipymättä, kun tieto ylioppilaskokeen tuloksista tulee. Suunnittele ja tilaa kutsut valmiiksi, niin saat ne nopeasti vieraille!

  Lue lisää