Ylioppilaskutsut valokuvasta

Näin tilaat ylioppilaskutsut helposti valmiilla korttipohjilla

Persoonalliset kutsukortit eivät aina vaadi askartelua tai vaativia kuvankäsittelytaitoja. Valmiit korttipohjat helpottavat suunnittelua. Tilaa omista kuvista kauniit yo- tai valmistujaiskutsut – se onnistuu kätevästi valmiilla korttipohjillamme.

Lyyra, valkolakki, ruusu tai lasillinen kuohuvaa? Valikoimastamme löytyy paljon valmistujaisiin sopivia kutsukorttimalleja. Tässä artikkelissa kerromme miten tehdään tyylikkäät ylioppilaskutsut helposti valmista mallia käyttämällä.
 

Ylioppilaskutsut valokuvasta

Ideoita ylioppilaskutsujen korttikuviin:

1. Nuoren oma suosikkikuva Ehkäpä varmin tapa valita korttikuva, joka on nuoren mieleen, on kysäistä häneltä itseltään minkä kuvan hän haluaisi kutsuun. Sellainen otos kuvastaa valmistuvan persoonaa osuvasti.

2. Kuva ylioppilaasta lapsena Näkyikö tuoreen ylioppilaan persoona selvästi jo lapsena? Selaamalla lapsuuskuvia löydät varmasti juhlasankarin luonnetta kuvaavan kuvan ylioppilaskutsuun.

3. Ennen ja nyt -kuvat juhlasankarista Vanhemmista ja juhlavieraista voi tuntua, että kouluaika on mennyt hurjan nopeaan. Vastahan hän aloitti ensimmäisen luokan ja nyt jo ylioppilas!

4. Kuva yo-lakin sovituksesta Ota kuva nuoresta sovittamassa lakkia peilin edessä.

5. Kuva-aiheena ylioppilaslakki Meiltä löydät valmiita malleja kutsuihin, joissa on mukana ylioppilaslakki. Samaa korttimallia voi käyttää sekä kutsu- että kiitoskortteihin. Kortin kuvana voi olla myös lähikuva lakista – ota kuva itse tai lataa kuva alempaa.

Lataa tästä ilmaiseksi käyttöösi kuvia ylioppilasjuhlien kutsu- ja onnittelukortteihin:

Kutsukortti ilman kasvokuvaa

Jos juhlasankari ei innostu kasvokuvasta, voi kortissa olla myös tunnelmakuva tai pelkkä teksti. Kutsu-tekstin lisääminen kuvan päälle onnistuu Designer-ohjelmalla tai käyttämällä valmista korttimallia: Kokokuva, teksti kuvan päällä.

Meiltä löytyy ylioppilaskutsuihin myös valmiita korttipohjia ilman kuvaa. Taustapuolelle voit kirjoittaa tiedot juhlien ajankohdasta ja paikasta. Ei aivan yhtä persoonallinen kuin kuvallinen kortti, mutta helppo ja aina persoonallisempi kuin pelkkä sähköinen viesti.

Etiketti: Milloin ylioppilaskutsut lähetetään? Kutsukortit on postitettava viipymättä, kun tieto ylioppilaskokeen tuloksista tulee. Suunnittele ja tilaa kutsut valmiiksi, niin saat ne nopeasti vieraille!

Lue lisää