Viralliset kampanjasäännöt

1. Järjestäjä

Ifolor Oy

2. Osallistumiskelpoisuus

Interflora-arvonta on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille Suomessa asuville henkilöille. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittajat vahvistavat täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Arvonnan aika

Arvonta alkaa 25.1.2019 ja päättyy 5.2.2019.

4. Kuinka osallistua arvontaan

Arvontaan voi osallistua ostamalla kuvatuotteita Ifolorin ystävänpäiväkampanjan (25.1.-5.2.2019) aikana Ifolorin verkkokaupassa tai Ifolorin tilausohjelmilla- tai sovelluksilla.

5. Palkinnot ja ehdot

Palkintona on kolme (3) kpl Interfloran 30 euron arvoista lahjakorttia. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Voittajat arvotaan 6.2. ja palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Voittajille ilmoitetaan voitosta samaan sähköpostiin millä tilaus ifolorilta on tehty. Voittajan henkilötietoja ei tallenneta.

Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Arvonta ei ole Instagramin tukema tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen lisäksi Järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagram -palveluja koskevia sääntöjä.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Lisätietoa arvonnasta

Ifolorin markkinoinnista sähköpostiosoitteesta inspiraatio@ifolor.fi