Arjen iloksi: Mainio perhekalenteri tai muuta kivaa koulun aloitukseen!

Arjen iloksi: Mainio perhekalenteri tai muuta kivaa koulun aloitukseen!

Olipa kyseessä sitten ensimmäisiä kertoja koulutielle asteleva ekaluokkalainen tai koulutaipaletta jo pidempään askeltanut konkari, piristää omista kuvista tehdyt koulutarvikkeet varmasti! Meiltä löytyy monenmonta kivaa ideaa, joilla arjen käyttötavarat voi personoida omannäköisiksi.

Aloita arki ilolla. Suunnittele omista kuvistasi perhekalenteri arjen menoihin ja niiden arkisten hetkien muistamiseen. Viikottainen kalenterointi helpottaa perheen menojen hallintaa ja kaiken kivan ehtii tehdä mainiosti!

Narureppu menossa mukana

Kamat kasassa koululiikkaa varten? Narureppu kulkee kätevästi mukana koulutiellä, harrastuksissa ja retkillä. Reppuja on kahta kokoa ja tuote on konepestävä. Kuvapainatuksen saa narurepun molemmille puolille. Oman repun ja juomapullon tunnistaa helposti omakseen, kun se on omalla kuvalla tai nimellä varustettu.

Arjen klassikko: Magneetit jääkaapin ovessa

Kuka siivoaa keittiön? Kenen vuoro laittaa ruokaa? Tässä kaikkia ilahduttava idea vaikkapa kotitöiden jakamiseen: omista kuvista tehdyt magneetit. Yhdessä paketissa on 12 magneettia, joten iloisia ilmeitä voi valita useamman ja vaihdella kuvia oman mielen mukaan.

Avaimenperä – suosikkikuva aina mukana

Avaimet kuuluvat arkeen. Mitäpä jos joka kerta, kun nappaat avaimet käteesi, joku pieni asia muistuttaisi sinua ihanasta muistosta? Omista kuvista voi tehdä tunnistettavan avaimenperän jokaiselle perheenjäsenelle ja avaimelle – hauska arkea piristävä juttu!

Personoi säilytysrasia koulutavaroille

Kynät, kumit, viivottimet ja muut tärkeät esineet pysyvät hyvässä tallessa, kun niillä on oma paikka. Puhelimen kuvista löytyy takuulla monta kivaa kuvaa koristamaan koulutarvikkeiden säilytysrasiaa. Etsi suosikkisi ja valitse neljästä eri malleista sopivankokoinen metallirasia tavaroillesi!

Kuvatarroilla personoit koululaisen tavarat

Pientä kuin isompaakin koululaista ilahduttavat omista kuvista teetetyt tarrat, joiden avulla tunnistaa helposti vaikka oman reppunsa, penaalinsa tai liikuntakamansa. Lisää ideoita kuvatarrojen käyttöön löydät täältä.

Piristä työpöytääsi iloa tuottavilla muistoilla

Meiltä löytyy monta erilaista ideaa, joilla piristää etätyöpistettä tai tuoda toimiston työpisteelle ripaus persoonallista ilmettä. Katso kivoja vinkkejä työpisteen tuunaamiseen niin kotona kuin toimistollakin.

Lue lisää