• Häävieraat poseeraavat photo booth -kojulla

  Ikuista juhlasi monipuolisesti - Photo booth on hauska lisä juhlapäivän dokumentointiin

  Kesällä juhlitaan: koulun loppumista, valmistujaisia, häitä – mitä vain! Mutta mitä muistoja vauhdikkaista juhlista jää? Juhlia on saatettu suunnitella pitkään, mutta itse juhlapäivä suhahtaa usein hetkessä.

  Siksi juhlien huolellinen dokumentointi onkin tärkeää. Juhlakuvaaminen on usein uskottu ammattilaiselle tai puoliammattilaiselle, joka ikuistaa tunnelmia juhlapäivän eri tilanteissa. Täydentämällä juhlien dokumentointia Photo booth -kuvauspisteellä voit kuitenkin antaa vieraidesi ikuistaa itsensä myös juuri sellaisina kuin he haluavat jäädä muistojesi arkistoihin.

  Photo boothin järjestäminen onnistuu ilman ammattilaista varusteineen. Tarvitaan vain hyvälaatuinen kamera. Tärkeintä on valita sijainti ja käytetty rekvisiitta huolellisesti. Persoonallisista kuvista on myös helppo jalostaa paitsi muistokirja itselle, myös personoituja kiitoskortteja tai muita pieniä muistamisia vieraille jälkikäteen teetettäviksi! Näin iloiset hetket säilyvät sekä sinun että ystäviesi muistoissa ja mielessä.

  Muisto ei katoa, kun sen säilöö. Aina on aikaa hyville muistoille.

  Ifolorin vinkit onnistuneen kuvauspisteen järjestämiseen:

  1. Sijainti, sijainti, sijainti. Kuvauspisteen on hyvä olla rauhallisessa paikassa, mutta samalla myös ”silmän alla” niin, että vieraat varmasti muistavat käydä kuvaamassa itsensä.

  2. Viimeistele olosuhteet. Jalustalle asetettu, valmiiksi säädetty järjestelmäkamera sekä kuvauspistettä varten viimeistelty valaistus takaavat laadukkaan lopputuloksen. Tarvittaessa kuvauksen voi hoitaa myös älypuhelimella.

  3. Kuka kuvaa? Kun kuvauspisteen olosuhteet on toteutettu harkiten, periaatteessa kuka vain voi ottaa kuvat itse. Kannattaa kuitenkin harkita kuvauspisteen miehittämistä erillisellä kuvaajalla, on hän sitten vaikka serkkupoika – ainakin riehakkaammissa juhlissa erillinen kuvaaja voi olla paikallaan!

  4. Rekvisiitta ratkaisee! Kuvauspisteeseen on hyvä varata erilaista juhlien teemaan tai vaikka juhlan päätähteen liittyvää rekvisiittaa. Kehykset, päähineet, vaatteet, erilaiset taustat… vain mielikuvitus on rajana kuvauspisteen tuunaamisessa!

  Photo booth -koju

  Lue lisää