• Rippikutsut valokuvasta

  Rippikutsut valokuvasta

  – katso 6 ideaa

  Valokuvasta tehty kutsukortti on tämän kesän juttu! Rippikutsun kuvan voi suunnitella ja ottaa itse tai sitten voi kaivaa juhlasankarista otetut kuvat arkistoista. Kokosimme erilaisia tapoja käyttää valokuvaa rippikutsukorteissa.

  6 ideaa rippikutsujen korttikuviin:

  1. Rippikutsu yhdellä lapsuuskuvalla

  Millainen tuleva rippikoululainen oli lapsena? Tykkäsikö hän autoleikeistä? Oliko koko suvun prinsessa vai raisu rämäpää? Selaa lapsuuskuvia. Jos joku kuvista esittää parhaiten juhlasankarin luonnetta, kuva on nappivalinta rippikutsukorttiin. Valitse kuvaan sopiva pohja korttivalikoimastamme. Huomaa, että monet valmiit korttipohjat ovat saatavilla sekä pysty- että vaakamallisena. 

  2. Kuvakollaasi kasvamisesta

  Vanhemmista ja juhlavieraista voi tuntua, että 15 vuotta on mennyt hurjan nopeaan. Vastahan hän syntyi ja nyt jo rippikoulussa! Etsi 2-3 kuvaa eri ikävuosilta ja tee hauska kuvakollaasi kasvamisesta. Valmiita korttipohjia löytyy useammallekin kuvalle runsaasti.

  Rippikutsussa lapsuuskuva ja tuore kuva

  Ruusugrafiikoilla luot tyylikkään kokonaisuuden rippijuhlan kaikkiin kortteihin. Katso idea » 

  3. Tuoreella kuvalla

  Nuoret osaavat poseerata kameran edessä. Millainen kuva hänestä sopisi parhaiten kutsukortin kanteen? Selaa korttimalleja etukäteen ja valitse suosikkisi. Seuraavaksi voitte suunnitella, millainen kuva siihen sopii ja kuvata kuvan varta vasten korttiin. Tästä tulee hauska yhteinen valokuvausprojekti!

  Rippikutsussa tuore kuva nuoresta

  4. Kuva rippirististä ja kotikirkosta

  Kutsukortin kuva voi olla juhlaan sopiva yksityiskohta – mummin vanha rippiristi nuoren kädessä kuvattuna tai tuleva rippikirkko.

  5. Kauniilla kukkakuvalla

  Tyylikäs kuvaidea voi olla näinkin simppeli – lempikukka ja väritausta! Kuvaksi sopii myös pihan kukkiva omenapuu, kukkakimppu tai muu kaunis luontokuva. Tällainen kuva on helppo ottaa. Kortin yleisilmeestä tulee kiva, kun tekstin värit valitsee kuvassa esiin nousevista väreistä.

  Rippikutsu kukkakuvalla

  6. Kutsukortti pelkällä tekstillä

  Meiltä löytyy rippikutsuihin myös valmiita korttipohjia ilman kuvaa. Taustapuolelle voit kirjoittaa tiedot juhlien ajankohdasta ja paikasta. Ei aivan yhtä persoonallinen kuvallinen kortti, mutta helppo ja aina parempi kuin pelkkä sähköinen viesti.

  Myös kuvien ottamista tulevaa kiitoskorttia varten kannattaa suunnitella etukäteen. Millainen kuva kiitoskorttiin? Katso ideat » 

  Lue lisää