Kesäkuvakampanja – osallistu ja voita ilmaiset kesäkuvat Kesäkuvakampanja – osallistu ja voita ilmaiset kesäkuvat

Ikuinen kesä – osallistu ja voita ilmaiset kesäkuvat

Kesä on ihmisen parasta aikaa. Se on täynnä aurinkoa, jätskiä ja ystäviä, riemua, uimista ja laiskottelua. Ja kesä voi jatkua ikuisesti, kun sen parhaat hetket tallentaa ifolorin valokuviin, kuvakirjoihin tai vaikka sisustustauluun.

Jaossa on kaikkiaan 10 kpl 100 euron arvoisia ifolor-lahjakortteja. Yhdellä lahjakortilla voit teettää jopa 1000 valokuvaa sun kesästä!

Ikuinen kesä – osallistu ja voita ilmaiset kesäkuvat

Kesä on ihmisen parasta aikaa. Se on täynnä aurinkoa, jätskiä ja ystäviä, riemua, uimista ja laiskottelua. Ja kesä voi jatkua ikuisesti, kun sen parhaat hetket tallentaa ifolorin valokuviin, kuvakirjoihin tai vaikka sisustustauluun.

Osallistu arvontaan

Jaossa on kaikkiaan 10 kpl 100 euron arvoisia ifolor-lahjakortteja. Yhdellä lahjakortilla voit teettää jopa 1000 valokuvaa sun kesästä!

Kampanjan säännöt

1. Järjestäjä

Ifolor Oy, Karhumäenkuja 2, 01530 Vantaa.

2. Osallistumiskelpoisuus

Osallistujien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. Osallistumiseen saa käyttää vain omaa sähköpostiosoitetta.

3. Kampanja-aika

Kampanja-aika on 20.6.–31.7.2024

4. Kuinka osallistua arvontaan

Arvontaan voi osallistua täyttämällä yhteystietonsa osoitteessa ifolor.fi/kampanja.

5. Palkinnot ja ehdot

Palkintona arvotaan kymmenen (10) 100 euron arvoista ifolor-lahjakorttia. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Voittajat arvotaan viikolla 31. Voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta sähköpostitse. Mikäli voittajia ei tavoiteta 14 vrk kuluttua voiton ilmoittamisesta, jää palkinto lunastamatta.

Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittajat vahvistavat täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

Kaikki kampanjaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kampanjan Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Henkilötietojen käsittely ja säilytys

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain (523/1999) ja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena koko kampanjan ajan.

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja (nimi, sähköpostiosoite) säilytetään 31.10.2024 asti, minkä jälkeen ne poistetaan. Henkilötietoja käytetään vain voittajien yhteydenottamiseen.

Osallistujien yhteystietoja ei käytetä ilman erillistä suostumusta suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön (pois lukien arvonnan toteuttamiseen osallistuvat yritykset).

8. Sääntöjen ja Järjestäjän päätösten noudattaminen

Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tutustu Ifolorin rekisteriselosteeseen tästä.

Mikäli sinulla on kysyttävää arvontaan liittyen, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen inspiraatio@ifolor.fi.

Neljä tapaa tehdä kesästä ikuinen

Lisää inspiraatiota kesäkuvien ikuistamiseen

Valokuvien teettäminen digikuvista

Paperikuvien vetovoima on uskomaton. Muistot heräävät eloon käsin kosketeltavassa muodossa, kuvia on ihana katsella yhdessä ja kuvat säilyvät vuosikymmeniä.

Askartele lomakuvista skräppialbumi

Lomalla ja reissussa kuvien lisäksi matkaan tarttuu lippuja, karttoja, pääsylippuja, kuitteja ja muita muistoja. Tee niistä valokuvien kanssa leikekirja ja fiilistele upeaa matkaasi!

Sisustusvinkki: Lomakuvista iloa arkeen!

Mitä jos voisit palata lomatunnelmiin kesken arkiaskareiden? Matkakuvia voi käyttää monella tavalla – katso inspiroivat vinkkimme miten sisustat kotia lomakuvilla.