Kuvamukit kukkaruukkuina

Kivoja ideoita kevätkotiin

Kevään edetessä voi sisustusta ja kattausta piristää omista kuvista tehdyillä kuvatuotteilla. Kurkkaa nämä kivat ideat kevätkodin tuunaukseen!


Monesti pääsiäisen aikaan iskee joko sisustusinspiraatio tai siivousvimma – joskus molemmat! Millä reseptillä sitä tänä vuonna laittaisi pöydän koreaksi ja kodin kevätkuntoon? Meillä on montakin ideaa, miten omilla kuvilla voi luoda kauniin pääsiäiskattauksen ja raikkaan sisustuksen.

DIY pääsiäiskoristeet pajunoksaan

Pajunoksista saat hauskan kevätkimpun maljakkoon, esimerkiksi olkkarin hyllylle tai keittiöön kattauksen piristäjäksi. Valokuvista voit leikata pääsiäismunan muotoisia koristeita ja ripustaa niitä oksille langalla. Tämä DIY-idea on sekä edullinen että mutkaton tehdä.

Keväinen kattaus

Vieraita tulossa? Laita tarjolle jotain helppoa ja nopeaa. Samaan henkeen voit suunnitella tarjoiluastiatkin. Kulhot ja mukit on helppo ja nopea tehdä, eikä kuvia tarvita kuin muutaman suosikin verran – valitse kattaukseen keväisiä lemppareita. Lisää kattausvinkkejä kokosimme tänne

Keväinen sisustus kuvatyynyillä

Koti – maailman paras paikka. Millainen sävymaailma on sinun makuusi? Kun suunnittelet koristetyynyt ja viltit omia kuvia hyödyntäen, saat luotua juuri sellaisen tunnelman kuin itse haluat. Tekstiileillä on helppo muokata muuten neutraalin sisustuksen fiilistä. Vinkkejä kuvatyynyn tekemiseen löydät tästä

Canvas-taulu kevätkotiin

Kevätkodin sisustuspäivityksen ei tarvitse olla monimutkaista. Teetä taulu omasta kuvasta. Yksi tärkeä kuva riittää, kun kaipaat canvas-tauluun merkityksellistä aihetta. Perhekuva, pariskuntakuva ja lemmikkikuva sopii sisustustauluun loistavasti.

Pääsiäiskortit omista kuvista

Pääsiäiskorttien lähettäminen on perinne, jota etenkin isovanhemmat arvostavat. Kuvakortteja voi tilata meiltä joko yksittäin tai 10 kappaleen setteinä, ja mukana tulee kirjekuoret. Kuvatarrojen liimaaminen kirjekuoriin ja kortteihin on hauskaa puuhaa etenkin lasten mielestä. Entä mitä muuta sitä keksisi lasten kanssa pääsiäispyhien ajanvietteeksi? Katso tästä 10 vinkkiä kivaan tekemiseen lasten kanssa.

Kevätpuuhien tallentaminen kuvakirjaan

Aika perheen kesken on arvokasta – muista tallentaa hetket kuviin. Liian usein sitä huomaa unohtaneensa kuvien nappaamisen kokonaan, etenkin jos ympärillä riittää temmellystä. Mutta ne parhaat kuvat saattavat tallentua juuri niistä ohikiitävistä tilanteista, kun kukaan ei huomaa kameran läsnäoloa. Ei ole montaa ihanampaa asiaa kuin elää rakkaat muistot uudelleen. Kuvakirja antaa siihen mahdollisuuden.

Lue lisää