web_PDP_conf_PC_YP_60x40_1280x805-FI.jpg
web_PDP_Detail5_FK_YP_1280x805-FI.jpg
web_PDP_Detail4_FK_YP_1280x805-FI.jpg
web_PDP_Detail6_FK_YP_1280x805-FI.jpg

Vuosikalenteri 60x40 cm (A2)

alk. 11.95 alk. per-item
alk. 11.95 alk. per-item
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.

40x30 cm (A3)

60x40 cm (A2)

80x60 cm (A1)

alk. 11.95 alk. per-item
alk. 11.95 alk. per-item
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.
Tämä tarjoushinta on viimeisen 30 päivän alin hinta.

9-13

arkipäivää

Tyytyväisyystakuu

Annamme kaikille ifolorin tuotteille tyytyväisyystakuun. Mikäli
tilaamassasi tuotteessa on
suunnittelu- tai valmistusvirhe, tai
kuljetuksen aikana syntynyt vaurio,
saat uuden vastaavan tuotteen
tilalle.

Tuotetiedot
  • Koot: 40x30, 60x40 ja 80x60 cm
  • Valitse aloituskuukausi vapaasti
  • Paperin paino 290 g/m² (40x30 cm)
  • Paperin paino 230 g/m² (60x40 cm, 80x60 cm)
  • Matta paperi
Etukoodi {{VNAME_PLACEHOLDER}} on jo ostoskorissasi.

Tuotetiedot

Ifolorin A2-kokoisesta (60x40 cm) vuosikalenterista näet koko vuoden menot kätevästi kerralla. Lisää valitsemaasi kalenteripohjaan lempivalokuvasi ja sinulla on ainutlaatuinen kalenteri. Vuosikalenterissa on kaksi erilaista mallipohjaa, yksi johon mahtuu hyvin merkintöjä päiväkohtaisesti ja toinen, jossa on tilaa enemmän omille kuville. Laadukas painojälki mattapintaisessa kalenterissa saa kuviesi värit loistamaan.

Hinnasto

Vuosikalenteri A2 (60x40 cm)

alk.
40x30 cm (A3)
Vuosikalenteri, 40x30 cm
Erikoishinta
alk.
norm.
60x40 cm (A2)
Vuosikalenteri, 60x40 cm
Erikoishinta
alk.
norm.
80x60 cm (A1)
Vuosikalenteri, 80x60 cm
Erikoishinta
alk.
norm.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.

Tilaa vuosikalenteri vuodelle 2024

Vuosinäkymä yhdellä silmäyksellä

Vuosinäkymä yhdellä silmäykselläVuosikalenteri on vaakasuuntainen ja se painetaan vain yksipuolisena. Tämä kalenteri sopii mainiosti työpöytäsi eteen seinälle, niin töissä kuin kotona. Helppoa, näet kaikki menot kerralla. Ja lomatkin tähän merkitsee näppärästi. Kalenterin saa viikkonumeroilla, joten niitäkään ei tarvitse mistään metsästää. Lempikuvilla varustettu vuosikalenteri herättää myös ne parhaat hetket henkiin ja saa sinut hymyilemään joka päivä. Kalenterin aloituskuukausi on vapaasti sinun valittavissasi.

Kestävä arjen apuri

Kestävä arjen apuriVuosikalenterimme kestää tiheämpääkin käyttöä. Se on valmistettu vahvasta mattapaperista 290 g/m² koossa 40x30 cm ja 230 g/m² ko’oissa 60x40 ja 80x60 cm. Laadukas painojälki saa kuvasi loistamaan. Mattapintaiseen kalenteriin on helppo kirjoittaa muistiinpanoja.

Kolme kokoa ja kaksi erilaista mallipohjaa

Kolme kokoa ja kaksi erilaista mallipohjaaVuosikalenteria on saatavilla kolmea kokoa. Olipa seinätilasi iso tai pieni, niin meiltä löydät sopivan kokoisen vuosikalenterin. Saatavilla olevat koot ovat A3 (40x30 cm), A2 (60x40 cm) tai A1 (80x60 cm). Päivänäkymien mallipohjia on kaksi, toisessa on reilusti kirjoitustilaa omille merkinnöille ja toisessa selkeä kuukausinäkymä (viikkonumerointi valittavissa), joka tarjoaa enemmän tilaa omille kuville. Molemmissa malleissa kuvasi siirtyvät automaattisesti kollaasiksi eli kokoelmaksi, mutta voit itse siirrellä kuvia haluamaasi järjestykseen.

Ja enää ei tarvitse erikseen etsiä nimi- tai pyhäpäiviä. Jos kaipaat niitä, ne ovat valittavissa "Kollaasi ylhäällä" -kalenterimallissa.

Juuri niin yksilöllinen kuin sinäkin:

Personoitu kalenteri avuksi töihin

Personoitu kalenteri avuksi töihin

Vuosikalenterista näet kätevästi tärkeät menot ja deadlinet. Merkitse siihen lomat, tapaamiset ja yhteiset lounaat. Ja tietysti läheisten merkkipäivät, ettei kukaan ei unohtuisi. Oman työpöydän eteen tulevaan kalenteriin luonnollisesti iloa nostattavia kuvia niistä hauskoista hetkistä elämässä. Tiimin yhteiseen kalenteriin sopisi ehkä kuvat tiimipäivästä tai jos uskallat, niin pikkujouluista... Kalenteriin voi halutessaan lisätä myös yrityksen logon tai sloganin.

Kodin arki rullaamaan

Kodin arki rullaamaan

Vuosikalenteri on mainio koko perheen tai kimppakämpän kalenteri. Merkitse juhlat, syntymäpäivät, lääkärit, harrastukset tai vaikka siivousvuorot. Yhdellä silmäyksellä nähtävissä kaikki tärkeät asiat, helpottaa kummasti kaikkien kiireistä arkea.

Web_PDP_UC3_FK_YP

Koululaisen tai opiskelijan valinta

Moni koululainen ja opiskelija pohtii miten muistaisi kaikki tarpeelliset päivämäärät. On kokeita, retkiä ja ryhmätöitä. Ja tottakai myös lomia. Merkkaa omilla kuvilla varusteltuun vuosikalenteriin päivämäärät talteen ja pysyt paremmin kärryillä. Ammattilaisen vinkki: valitse sellaiset kuvat, jotka ilahduttavat monta kertaa pitkin vuotta nostaen leveän hymyn huulillesi. Opiskelusta tulee heti mukavampaa.