• Voita valitsemasi Helsinki Cup -tuote

  Arvonta

  Osallistu ja voita valitsemasi Helsinki Cup -tuote

  Helsinki Cup lähestyy kovaa vauhtia ja sen kunniaksi arvomme nyt kahdelle (2) teistä vapaavalintaisen Helsinki Cup -tuotteen omalla kuvalla.

  Osallistuminen on päättynyt, kiitos kaikille!

  Arvonta suoritetaan kaikkien osallistuneiden kesken. Osallistumisaikaa on 26.6.2022 asti. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti puhelimitse 27.6. Lähetämme palkinnon lunastamisohjeet voittaneille erikseen sähköpostilla.

  Mikäli arpaonni ei tällä kertaa osuisikaan omalle kohdallesi, tilaa tuotteet varmuudeksi täältä 26.6. mennessä, jotta ne ehtivät perille ennen kesän vauhdikkainta turnausta!

  Onnea arvontaan!

  Kampanjan säännöt

  1. Järjestäjä

  Ifolor Oy, Posliinitehtaankatu 1, 04260 Kerava.

  2. Osallistumiskelpoisuus

  Osallistujien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. Osallistumiseen saa käyttää vain omaa sähköpostiosoitetta.

  3. Kampanja-aika

  Kampanja-aika on 6.-26.6.2022.

  4. Kuinka osallistua arvontaan

  Arvontaan voi osallistua kertomalla oman Helsinki Cup -suosikkituotteensa ja täyttämällä yhteystietonsa osoitteessa ifolor.fi/arvonta.

  5. Palkinnot ja ehdot

  Palkintona arvotaan yksi vapaavalintainen ifolor x Helsinki Cup -tuote kahdelle (2) osallistujalle. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

  Voittajat arvotaan viikolla 26. Voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta puhelimitse. Mikäli voittajia ei tavoiteta 14 vrk kuluttua voiton ilmoittamisesta, jää palkinto lunastamatta. Ohjeet palkinnon lunastamiseen toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

  Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittajat vahvistavat täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

  Kaikki kampanjaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kampanjan Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

  Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

  6. Arpajaisvero

  Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

  7. Henkilötietojen käsittely ja säilytys

  Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain (523/1999) ja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena koko kampanjan ajan.

  Arvontaan osallistuneiden yhteystiedot poistetaan 31.7.2022.

  8. Lisätietoa kilpailusta

  Ifolorin markkinoinnista sähköpostiosoitteesta inspiraatio@ifolor.fi.

  Tilaa ifolorin uutiskirje
  Haluan tilata uutiskirjeen