Voita kukkakimppu äidille

Mikä on paras lahja äidille?

Kuvat + kukat = täydellinen äitienpäivälahja!  Arvomme vastanneiden ja sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken kolme 50 euron arvoista Interfloran kukkalähetystä, jonka voit halutessasi pyytää joko itsellesi tai lahjaksi äidillesi.

Osallistuminen on päättynyt. Arvomme voittajat 6.5. ja ilmoitamme voitosta henkilökohtaisesti.

Kampanjan säännöt

1. Järjestäjä

Ifolor Oy, Posliinitehtaankatu 1, 04260 Kerava.

2. Osallistumiskelpoisuus

Interflora-arvonta on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille Suomessa asuville henkilöille. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittajat vahvistavat täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kampanja-aika

Arvonta alkaa 24.4.2019 ja päättyy 5.5.2019.

4. Kuinka osallistua arvontaan

Arvontaan voi osallistua osoitteessa www.ifolor.fi/arvonta täyttämällä osallistumislomakkeen kampanja-aikana.

5. Palkinnot ja ehdot

Palkintona on kolme (3) kpl Interfloran 50 euron arvoista lahjakorttia. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Voittajat arvotaan 6.5. ja palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Voittajille ilmoitetaan voitosta samaan sähköpostiin millä tilaus ifolorilta on tehty. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, arpoo Järjestäjä uuden voittajan. Voittajan henkilötietoja ei tallenneta.

Kaikki kampanjaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kampanjan Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Kampanjaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättäää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi

Osallistujien yhteystietoja käytetään ainoastaan voitosta ilmoittamiseen.

8. Lisätietoa kilpailusta

Ifolorin markkinoinnista sähköpostiosoitteesta inspiraatio@ifolor.fi.