Kuvakirjat Kuvakirjat

Kuvakirjat Kuvakirjat

Tee aito Ifolorkirja parhaista muistoistasi
netissä tai Designer-ohjelmalla.
Tee aito Ifolorkirja parhaista muistoistasi netissä tai ifolor-sovelluksella.

Lomamatka, häät tai syntymäpäiväjuhlat - kuvakirja on paras tapa tallentaa parhaat hetket. Tiesitkö, että suomalaiset ovat tehneet kanssamme jo 2 miljoonaa Ifolorkirjaa? Kätevimmin teet kuvakirjan ilmaisen Designer-suunnitteluohjelman avulla. Ohjelmassa on runsaasti valmiita mallipohjia ja monipuoliset työkalut kuvakirjojen tekemiseen. Tutustu kuvakirjamalleihimme ja valitse omasi.

Deluxe-kuvakirja

Deluxe-kuvakirja
 • UUTTA! Suurkoko 28 x 28 cm
 • Koot: A4, A3, A5, 21x21 ja 28x28
 • Liimasidonta ja kovat, kiiltolaminoidut kannet
 • Silkkimatta sisäsivut, A4-mallissa nyt myös kiiltävät
alk.   per-item alk.  
Lisätietoa

Deluxe-kuvakirjassa säilytät ja esität rakkaimmat muistosi tyylikkäästi; olipa kyseessä sitten häät, unelmien lomamatka tai muu ikimuistettava tilaisuus. Malleja on viisi: mahtava ja isokokoinen A3 vaaka, suomalaisten suursuosikki A4 pysty, suosiotaan kasvattava A4 vaaka ja trendikäs neliskulmainen 21 x 21cm sekä kätevä ja laadukas A5 vaaka. Valitse oma suosikkisi ja tilaa laadukas Deluxe-kuvakirja helposti ja vaivattomasti! Ikuista nyt elämäsi ikimuistoiset hetken kansiin ja nauti kuvakirjan teosta! UUTTA: A4-mallissa valittavissa nyt myös kiiltävät sisäsivut - kokeile!

Premium-kuvakirja, valokuvapaperi

Premium-kuvakirja, valokuvapaperi
 • Koko: A4 pysty ja vaaka, A3 vaaka, neliö 28 x 28 cm
 • Kiilto- tai mattalaminoidut kannet
 • Sisäsivut: kiiltävä tai matta aito valokuvapaperi
Lisätietoa
UUTTA! Näyttävä Premium-kuvakirja, jossa on aito valokuvapaperi! Kirjan aito valokuvaprosessi antaa kuvillesi huippuluokan terävyyden, kontrastit ja värikylläisyyden. Valokuvapaperi takaa myös kuvien haalistumattomuuden ja kestävyyden. Kirjan erikoistaiton ansiosta saat kuvillesi suurta yhtenäistä tilaa. Sivuja lisäät mutkattomasti kuvakirjan teon aikana. Kuvakirjan kannet ja sisäsivut voit valita joko matta- tai kiiltäväpintaisina. Tee Premium-kuvakirja aidolla valokuvapaperilla ifolor Designer -kuvakirjaohjelmalla ja tilaa!

Soft-kuvakirja

Soft-kuvakirja
 • Koko: A4 pysty
 • Liimasidonta
 • Pehmeät kannet
 • Sivut silkkimattapaperia
alk.   per-item alk.  
Lisätietoa

Soft-kuvakirja on oikea valinta sinulle, joka haluat laadukkaan ja pehmeäkantisen kuvakirjan edulliseen hintaan. Kuvakirja on A4-kokoinen ja tyyliltään pystymallinen. Kerää kirjaan vaikkapa vuoden tärkeimmät tapahtumat ja anna suosittu Soft-kuvakirja lahjaksi. Tilaa kuville ja tekstille on todella reilusti ja sivujakin lisäät tarpeen mukaan kirjan teon aikana. Kauniin lopputuloksen takaa laadukas silkkimattapaperi. Soft-kuvakirja on kestävä ja laadukas, liimasidottu, pehmeäkantinen vaihtoehto kovakantiselle kuvakirjalle.

Spiral-kuvakirja

Spiral-kuvakirja
 • Koot: A4, A5 (Easy) ja A6 (Pocket)
 • Kierresidonta
 • Etu- ja takakansi kovaa, läpinäkyvää mattamuovia
 • Sivut silkkimattapaperia
alk.   per-item alk.  
Lisätietoa

Tuo digikuvat helposti ja edullisesti esille! Spiral-kuvakirja tarjoaa riittävästi tilaa ja on edullisempi vaihtoehto liimasidotulle kuvakirjalle. Kuvakirjaa on helppo selata, sillä se avautuu kierresidonnan ansiosta kokonaan. Sivuja lisäät mutkattomasti kuvakirjan teon aikana. Tee matka-, lemmikki-, harrastus-, remontti- ja puutarhakirja! Spiral-kuvakirjaa on kolme eri kokoa ja se on tyyliltään vaaka- tai pystymallinen. Tilaa helposti selattava Spiral-kuvakirja!

Kuvakirjanen

Kuvakirjanen
 • Saatavilla Android- ja IOS-sovelluksissa
 • Koko 13 x 13 cm
 • 20-100 sivua
 • Aitoa valokuvapaperia
 • Lahjapakkaus sisältyy hintaan
 • Hinta alkaen 14,95
alk.   per-item alk.  
Lisätietoa

Loistava lahjaidea kokoaa kuvat laadukkaisiin kansiin, ja sisäsivut ovat aidosta valokuvapaperista. Loppusilauksen lahjalle antaa upea lahjapakkaus, johon Kuvakirjanen on pakattu. Tämän helpompaa ei lahjan tekeminen ja antaminen enää voi olla!

Monipuolinen kuvakirjavalikoima

Asiakasarviot

Tätä mieltä asiakkaamme ovat kuvakirjoistamme.

5-tahtea
Kuvakirjojen laatu

❰❰ Vaihtoehtoja kuvasivujen koostamiseen on paljon. Kirjoja olen tilannut jo yli 10 vuotta, kuvat ovat kirkkaita edelleen. ❱❱Maritta, Lahti

5-tahtea
Tekemisen helppous

❰❰ Kirja oli helppo tehdä. Ohjeita löytyy tarpeen mukaan. Plussaa siitä, että ohjelma ilmoitti, jos alkuperäinen kuva ei ollut tarkkuudeltaan riittävä. Valmis tuote oli korkealaatuinen ja tuli nopeasti. ❱❱

Merja, Helsinki

5-tahtea
Designer-ohjelma

❰❰ Designer-ohjelma on helppokäyttöinen ja monipuolinen. Antaa tekijälleen halutessaan vapaat kädet suunnitella ja toteuttaa omannäköinen, uniikki kuvakirja.  ❱❱


Mirja, Espoo

Paras tapa luoda kuvakirjoja

Ilmainen suunnitteluohjelma

Designer-ohjelmassa on runsaasti valmiita suunnittelupohjia ja -elementtejä, joiden avulla teet unelmiesi kuvakirjan helposti omalla koneellasi! Saatavilla Macille ja Windowsille.

Vinkkejä kuvakirjan tekoon

Kuvakirjaopas aloittelijalle

Lisävinkkejä kuvakirjan tekoon

Inspiraatiota kuvakirjoihin

6 vinkkiä matkakuvakirjan tekoon

Kuvakirjojen kestoaihe on matkustelu. Kokosimme parhaat vinkit tyylikkäiden matkakuvakirjojen tekemiseen.

Kuvakirja siskolle syntymäpäivälahjaksi

Lahjaksi saatu kuvakirja on todellinen aarre! Taidolla ja tunteella tehdyn kirjan aineksina ovat vanhempien ottamat lapsuuskuvat.

Satukirja saariketusta ihastuttaa kaikenikäisiä

Kokkolainen Hannu Moilanen otti ainutlaatuisen kuvasarjan saariketusta. Kuvista syntyi satukirja, joka ilahduttaa lapsia ja vanhuksia.

Vuoden kuvakirja -kilpailu

Vuoden kuvakirja -kilpailua olemme järjestäneet vuodesta 2012 lähtien. Yleisöäänestyksellä valittava Vuoden kuvakirja on innostanut ihmisiä kertomaan heille tärkeitä tarinoita luontokirjoina, runoteoksina tai oman elämän dokumentointina. Vuonna 2020 Vuoden kuvakirjaksi valittiin Jukka Risikon Luontohetkiä.

Usein kysyttyä kuvakirjoista

Kuinka monta kuvaa kuvakirjaan mahtuu?

Soft- ja Deluxe -kuvakirjoissa suurin sivumäärä on 132 sivua. Premium-kuvakirjan maksimisivumäärä on 72 sivua, ja Spiral-kuvakirjan 84 sivua. Lahjakirjaan mahtuu enintään 100 kuvaa.

Valmiissa mallipohjissa kuvapaikkoja on jopa kahdeksalle valokuvalle per sivu. Voit siis laittaa kirjaan jopa yli 1 000 kuvaa. Voit myös vapaasti suunnitella kuvakirjan sivut ja asetella kuva- ja tekstipaikkoja haluamallasi tavalla.

Suurin kuvakirja on A3, jossa on 132 sivua.

Voiko kuvakirjan tilata lahjaksi?

Kuvakirja on ihana lahjaidea!

Jos haluat, että lähetämme kuvakirjan suoraan lahjansaajalle, lue ohjeet täältä.

Tiesithän, että voit tilata meiltä kauniin lahjapakkauksen A4-, A3- ja 28 x 28 cm:n kokoisille Deluxe- ja Premium-kuvakirjoille.

Kuvakirjanen on pieni kuvakirja, jonka voit tilata kätevästi puhelimella. Kuvakirjasen mukana saat kivan lahjapakkauksen. Lataa ifolorin sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.

Mikä on kuvakirjan toimitusaika?

Tarkista kuvakirjojen toimitusajat.

Jos haluat kuvakirjan mahdollisimman nopeasti, valitse kirjamalliksi Spiral.

Liimasidottujen kuvakirjojen (Premium, Deluxe, Soft) teko vaatii mm. liimasidonnan kuivumisen, josta syystä valmistusaika on Spiral-kuvakirjaa pidempi.

Jos asut lähellä Keravaa ja haluat noutaa tuotteen palvelupisteestämme, katso ohjeet.

Mikä kuvakirja sopii mihinkin tilanteeseen?

Jos haluat valokuvapaperille tehdyn kuvakirjan, valitse Premium-kuvakirja. Tämä tyylikäs, kovakantinen kuvakirja sopii erityisesti korkealaatuisille kuville, joille haluat kirkkaimman värintoiston ja tarkkuuden. Premium-kuvakirjassa on layflat-sidonta, jolloin aukeamat avautuvat kokonaan.

Deluxe-kuvakirja on kovakantinen kirjamalli, jonka sivut tulostetaan painokoneella. Voit valita sisäsivut joko silkkimattana tai kiiltävänä. Sopii lahjakirjaksi ja myös kirjoille, jossa on kuvien lisäksi paljon tekstiä.

Soft-kuvakirja on nimensä mukaisesti pehmeäkantinen kirja.

Spiral-kuvakirjoissa on kierresidonta, siksi se sopii erityisesti lasten käsiin ja käytännöllisille ideoille, kuten resepti- tai yhteislaulukirjaksi.

Mitä jos kuvakirjaan jää tyhjiä sivuja?

Ennen tilaamista ohjelma varoittaa tyhjistä sivuista ja kuvapaikoista. Jos haluat jättää sivut tyhjiksi, se ei ole ongelma. Myöskään tyhjät kuva- tai tekstipaikat eivät tulostu kirjaan. Kuvakirjan tyhjät sivut jäävät valkoisiksi - tai sillä taustavärillä, jonka olet valinnut. Tyhjille sivuille voit myöhemmin liimata vaikkapa irrallisia valokuvia tai muistilappuja.

Voiko kuvakirjaa muokata yhdessä toisen ihmisen kanssa?

Kuvakirjaa ei voi muokata samanaikaisesti kahdella eri koneella. Voit kuitenkin jakaa tekemäsi kuvakirjan ystävillesi tai perheenjäsenillesi ennen tilaamista Designerissa "Jaa kuvakirja" -toiminnolla.

Jos toinen henkilö haluaa osallistua kuvakirjan tekoon, voit siirtää Designer-ohjelmalla tehdyn kuvakirjan toisen henkilön tietokoneelle esimerkiksi muistitikun avulla. Tällöin tietokoneiden käyttöjärjestelmien on oltava samat eli kuvakirjatiedostojen siirto onnistuu vain Windows-Windows tai Mac- ja Mac-tietokoneiden välillä.

Voinko tilata tekemäni kuvakirjan uudestaan?

Kun kuvakirja on valmistunut, saat sähköpostiisi tuotteen valmistumisviestin. Se sisältää uudelleentilauslinkin, jonka kautta voit tilata kuvakirjasta lisäkappaleita 30 päivän ajan. Et voi kuitenkaan tehdä muutoksia kuvakirjaan.

Jos olet tehnyt kuvakirjan Designer-ohjelmalla, voit tilata kuvakirjan uudestaan ohjelman kautta. Voit myös muokata kirjaasi ennen tilaamista.