Ettei tähtihetket unohtuisi -kuvakisan finalistit on valittu

Ettei tähtihetket unohtuisi -kuvakisan finalistit on valittu

Urheilumuseo ja ifolor käynnistivät helmikuun puolivälissä Ettei tähtihetket unohtuisi -kuvakisan, jonka tarkoituksena oli tallentaa urheilu- ja liikuntakulttuurin tähtihetkiä sekä ajankuvaa. Urheiluhetket herättävät tunteita monella eri tavalla, se näkyy suomalaisten lähettämissä kuvissa. Kisakuvien joukosta on nyt valittu kahdeksan finalistia.

Ettei tähtihetket unohtuisi -kuvakisa etenee nyt seuraavaan vaiheeseen. Kahdeksan finalistin kilpailukuvat ovat esillä 20.4.–8.5.2022 Urheilumuseon näyttelyssä sekä osoitteessa kuvakisa.ifolor.fi, jossa yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan. Eniten ääniä saanut palkitaan yleisön suosikkina.

Kisan voittajan valitsee nimekäs raati, johon kuuluu ex-ammattinyrkkeilijä ja taiteilija Eva Wahlström, ex-keihäänheittäjä ja valokuvaaja Hannu Siitonen, valokuvaaja Jere Hietala, ifolorin laadunvalvoja Otto Parkkonen ja Urheilumuseon johtaja Jukka-Pekka Vuori.

Jukka-Pekka Vuori iloitsee suomalaisten osallistumisesta hankkeeseen:
– Saimme mahtavan ajankuvan siitä, mitä ihmiset pitävät tärkeänä ja mitä ikimuistoisia hetkiä urheilu -ja liikunta ovat heille tarjonneet. Tervetuloa tutustumaan kuvakisan finalisteihin ja uudistuneeseen Urheilumuseoon.

Ettei tähtihetket unohtuisi -kuvakisan voittaja julkistetaan Urheilumuseossa 18.5.2022. Voittajan kuva ikuistetaan urheilu- ja liikuntakulttuurin kansalliskokoelmaan Urheilumuseoon.

Katso kuvakisan finalistit ja äänestä suosikkiasi: kuvakisa.ifolor.fi
 

LISÄTIETOJA:
Sanna Laine
ifolor, brändi ja viestintä
sanna.laine@ifolor.fi
puh. 040 553 2669

Samuli Vasala
Urheilumuseo, myynti- ja asiakkuusjohtaja
samuli.vasala@urheilumuseo.fi
puh. 044 358 6578

 

Me ifolorilla autamme ja innostamme ihmisiä ikuistamaan elämänsä merkityksellisimmät hetket. Ifolorilaisia kuva-asiantuntijoita on yli 60, ja Keravan kuvatehtaallamme syntyy vuosittain tilauksesta yli 32 miljoonaa uniikkia valokuvaa ja kuvatuotetta. Ifolor Oy on vuodesta 2006 alkaen ollut osa sveitsiläistä ifolor-konsernia, joka toimii kaikkiaan 15 maassa. www.ifolor.fi

Urheilumuseo on ainutlaatuinen kokonaisuus. Tallennamme, tutkimme ja esittelemme suomalaista liikuntakulttuuria huikeista menestyshetkistä aina arkiliikunnan iloon. Uudistettu pysyvä näyttely kertoo kävijöille Suomea rakentaneita urheilun tarinoita suurten tunteiden ja uusien näkökulmien kautta. Nahasta nanoon -erikoisnäyttelyssä liikutaan teknologian kehityksen matkassa 1900-luvun alusta nykypäivään. www.urheilumuseo.fi

Lue lisää