Heli Säilä Ifolorin Pohjoismaiden henkilöstöjohtajaksi

Heli Säilä Ifolorin Pohjoismaiden henkilöstöjohtajaksi

Heli Säilä on nimitetty Ifolorin Pohjoismaiden henkilöstöhallinnosta vastaavaksi henkilöksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hänen tehtävänään on kehittää People & Culture -toimintoa Pohjoismaissa.

”Henkilöstökokemus on osa meidän strategisia valintoja ja siksi vahvistamme tiimiämme uudella roolilla. On mahtavaa, että saimme huippuammattilaisen mukaan ifolor-perheeseemme”, Ifolorin Pohjoismaiden toimitusjohtaja Kati Sulin toteaa.

Heli Säilällä on pitkä kokemus henkilöstöhallinnosta ja sen kehittämisestä eri yrityksistä, joissa on omaa tuotantoa ja hallintoa sekä kansainvälisiä toimintoja. Ennen Ifoloria hän on toiminut henkilöstöjohtajana Suomen Rahapajalla ja Rapala VMC konsernissa.

Heli Säilä aloitti tehtävässään 9.8.2021.

”Olen todella iloinen päästessäni kehittämään ifolorilaisten ammatillista osaamista, hyvinvointia ja yhteistä kulttuuria. Hienoa, että Ifolorilla tähän panostetaan. Kuva-ala on minulle uusi, mutta otan paljon kuvia omaksi ilokseni. Kuvissa merkityksellisintä on tärkeiden hetkien ja tunnelmien tallentaminen, ja näitä hetkiä haluan mahdollistaa myös työyhteisössä”, sanoo Heli Säilä.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöjohtaja Heli Säilä, Ifolor Oy, 050 505 8012, heli.saila@ifolor.fi

Enemmän iloa lempikuvista. Me ifolorilla olemme olleet mukana tallentamassa suomalaisten elämän huippuhetkiä vuodesta 1926, ja täällä meidät on aiemmin tunnettu Helioksena, Kuva-Sampona ja Ifinä. Kymppikuva on ympäri maailmaa levinnyt keksintömme, ja nykyään kehitämme erityisesti digitaalisia palveluitamme. Laatu ja asiakkaidemme tyytyväisyys ovat meille kunnia-asioita. Tänä päivänä meitä ifolorilaisia kuva-asiantuntijoita on Suomessa 70 ja joulusesonkina henkilöstön määrä kaksinkertaistuu. Keravan kuvatehtaallamme syntyy vuosittain tilauksesta yli miljoonaa uniikkia kuvateosta ja -tuotetta, jotka ilahduttavat asiakkaitamme ympäri Suomen. Haemme vahvaa kasvua muista Pohjoismaista, ensisijaisesti Ruotsista. Perheomisteisen konsernin pääkonttori sijaitsee Sveitsissä ja toimimme kaikkiaan 15 maassa.

Lue lisää