Vuoden kuvakirja 2017 -kilpailu

kuvakirjakilpailu2017-ifolor10v-logo

Juhlavuoden kuvakirjakilpailussa upeat palkinnot - osallistu sinäkin!

Palkinnot

Tänä vuonna etsimme tarinoita! Voit osallistua 30 päivää sitten tilatulla kuvakirjalla tai suunnitella kilpailua varten uuden kirjan. Joukossa voi olla niin arjen oivalluksia kuin satumaisia hetkiä ikuistettuna Ifolorkirjaan. Tule sinäkin mukaan juhlavuoden inspiroivimpaan kilpailuun ja vakuuta ifolor-raati omannäköisellä, koskettavalla tai hauskan erilaisella kuvakirjaideallasi!

Vuoden kuvakirja 2017 -kilpailu alkaa 18.8.
Kuvakirjakilpailun eteneminen
Osallistu kuvakirjakilpailuun
Täytä nimesi, kirjasi tilausnumero (8 merkkiä) ja sähköpostiosoitteesi.

Upeat palkinnot!

Näin onnistut kuvakirjan teossa

Lataa Designer-kuvakirjaohjelma

Kikkoja ja vinkkejä kuvakirjan tekemiseen

Inspiraatiota kuvakirjan tekemiseen:

Edellisten vuosien voittajakirjat

Vuoden kuvakirja 2016

Vuoden kuvakirja 2015

Vuoden kuvakirja 2014

Lisää kuvakirjaideoita

Kalligrafinen keittokirja

Suvun yhteinen kesämuisto

Lemmikin tarina kuvina

Kilpailun säännöt

Kuvakirjakilpailun järjestäjä:

Ifolor Oy
Posliinitehtaankatu 1
04260 Kerava

Osallistumisohjeet

Osallistumisohjeet

Vuoden kuvakirja 2017 -kilpailuun voi osallistua Ifolorilta tilatulla kuvakirjalla*.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake osoitteessa www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu. Tarvittavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, kilpailuun osallistuvan kuvakirjan tilausnumero**, kuvakirjan nimi ja lyhyt kuvausteksti kirjan sisällöstä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei voida huomioida. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Yksi henkilö voi osallistua useammalla kuvakirjalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

*) Huomioithan, että osallistuminen edellyttää, että kirja on tilattu max. 30 päivää sitten, jotta kirjan tiedot löytyvät järjestelmästämme. Jos kirja on tilattu sitä aiemmin, kilpailuun osallistumiseksi kirjatilaus täytyy tehdä uudestaan.

**) Tilausnumero on 8-numeroinen ja se löytyy sähköpostiin lähetetystä tilausvahvistuksesta ja laskusta. Tilausnumero löytyy myös kuvakirjan takakannesta; silloin täytyy jättää ensimmäinen (0) ja viimeinen numero pois.

Osallistumiskelpoisuus

Vuoden kuvakirja 2017 -kilpailuun voivat osallistua kaikki 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät kuitenkaan voi osallistua kilpailuun.

Osallistumalla tähän kilpailuun ja arvontaan osallistuja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot sekä vapauttavansa Järjestäjän vastuusta, joka liittyy palkintoihin ja niiden käyttöön.

Osallistumisen peruuttaminen

Kilpailuosallistumisen voi peruuttaa 31.8.2016 klo 24 asti lähettämällä peruutuspyyntö sähköpostitse osoitteeseen kuvakirjakilpailu@ifolor.fi.

Järjestäjän oikeudet kuvien käyttöön

Osallistumalla kuvakirjakilpailuun käyttäjä luovuttaa korvauksetta julkaisuluvan lähettämälleen materiaalille Järjestäjän nettisivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja muissa markkinointimateriaaleissa Kuvakirjakilpailuun liittyvän markkinoinnin yhteydessä. Sarjavoittajien kuvakirjat julkaistaan Järjestäjän nettisivuilla ja Järjestäjä painattaa niistä kuvakirjat mallikirjoiksi. Järjestäjä ei käytä yksittäisiä kuvia kuvakirjoista, ainoastaan koko kirjaa. Mikäli kirjoja käytetään muussa yhteydessä, Järjestäjä kysyy erikseen luvan kuvakirjan lähettäjältä.

Oikeus kuvakirjoissa käytettyihin valokuviin

Osallistuja/kilpailija vastaa siitä, että hänellä on kuviin täydet oikeudet eli oikeudet kuvan käyttämiseen ja levittämiseen ja että kuvissa olevat tunnistettavat henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien julkaisemiseen. Kilpailuun osallistuvien kuvakirjojen kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Äänestysohjeet

Loppukilpailun äänestys tapahtuu valitsemalla oma suosikkikirja sekä ilmoittamalla oma nimi sekä sähköpostiosoite kilpailusivulla olevan lomakkeen kautta. Yhdellä sähköpostiosoitteella voi äänestää ainoastaan kerran. Mikäli samalla sähköpostiosoitteella osallistutaan useita kertoja, vain viimeisin ääni jää voimaan.

Kilpailun aikataulu ja palkinnot

Osallistumisaika

18.8.2017 klo 8:00 – 31.8.2017 klo 24:00. Kilpailuun ei voi osallistua osallistumisajan ulkopuolella.

Loppukilpailun äänestysaika

6.9.2017 klo 8:00 – 19.9.2017 klo 24:00. Äänestäminen tapahtuu osoitteessa www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu olevan lomakkeen kautta. Yksi henkilö voi äänestää yhden (1) kerran päivässä.

Voittajat

Ifolorin raati valitsee kaikista kilpailuun osallistuneista kymmenen (10) kuvakirjaa loppukilpailuun.

Kaikille voittajille ilmoitetaan voitosta heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta yhden viikon sisällä, arvotaan uusi voittaja.

Mikäli voittoilmoitus palautetaan virheellisen osoitteen tai muun toimitusesteen vuoksi, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjä maksaa arvontavoittojen postituskulut. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkinnot

Pääpalkinto: 1 000 euron lahjakortti. Vaihtoehdot: Aurinkomatkat, Restel tai Verkkokauppa.com

Kilpailun voittaja on eniten ääniä saaneen kuvakirjan tekijä.

Muut loppukilpailuun valittujen kuvakirjojen tekijät (9 kpl) palkitaan 150 euron S-ryhmän tai Restelin lahjakortilla.

Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kymmenen (10) ifolor-lahjakoodia (arvo 100 €/kpl).

Äänestäneiden kesken arvotaan 500 euron lahjakortti. Vaihtoehdot: Aurinkomatkat, Restel tai Verkkokauppa.com sekä kymmenen (10) ifolor-lahjakoodia (arvo 50 €/kpl).

Palkintojen voimassaoloaikaa ei voi pidentää.

Palkinnon veronalaisuus

10 loppukilpailuun valittujen palkinnot (9kpl 150 € arvoista lahjakorttia sekä pääpalkinto 1000 euron lahjakortti) ovat voittajalle veronalaista tuloa. Palkinnon lunastamisesta mahdollisesti aiheutuvasta veroseuraamuksesta (veronalainen tulo) vastaa palkinnon voittaja itse.

Muiden palkintojen osalta Ifolor Oy vastaa arpajaisverosta.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän ja kaikki kilpailun suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet yritykset sekä muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Osallistuneiden yhteystietoja ei käytetä ilman erillistä suostumusta suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

Sääntöjen ja Järjestäjän päätösten noudattaminen

Osallistumalla Vuoden kuvakirja 2017 -kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä sekä kilpailun ja sen palkintoja koskevia Järjestäjän päätöksiä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tutustu Ifolorin rekisteriselosteeseen tästä.

Kysyttävää kuvakirjakilpailusta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kuvakirjakilpailu@ifolor.fi

Vuoden Kuvakirja 2017

Kaikille avoin kilpailu käynnistyy 18.8.2017 – osallistu sinäkin!

Jo kuudennen kerran järjestettävä Vuoden kuvakirjakilpailu käynnistyy pian. Tällä kertaa etsimme erityisesti tarinoita! Voit osallistua vielä 30 päivää sitten tilatulla kuvakirjalla tai suunnitella kilpailua varten uuden kirjan. Kaiva luovuutesi esiin ja pysy kuulolla!

Luonto-sarja:

Luontokuvavuosi 2015

Aku Kankaanpää
Premium-kuvakirja 28 x 28 cm, mattakannet, 72 sivua

Vuoden 2016 kuvakirjakilpailu on päättynyt, ja yleisöäänestyksen voitti Aku Kankaanpään upea luontokuvakirja.

Sarjavoittajat

Ensimmäistä kertaa kuvakirjan teossa?

Aloittelijan kuvakirjaopas