Kuvakirjakilpailu 2020
Kuvakirjakilpailu 2020

Vuoden kuvakirja 2020 -kilpailu nyt käynnissä!

Minkälaisen tarinan sinä olet kertonut kuvakirjalla? Osallistu tekemälläsi Ifolorkirjalla kilpailuun ja voit voittaa jopa 2 000 euron arvoisen Superlahjakortin! Jo kahdeksannen kerran järjestettävä ifolorin Vuoden kuvakirjakilpailu on avoin kaikille, niin ensikertalaisille kuin kokeneemmille kuvakirjan tekijöille. Tule rohkeasti mukaan!

Palkinnot:

Vuoden kuvakirja 2020 valitaan ifolor-raadin valitsemien 10 kuvakirjan joukosta yleisöäänestyksellä. Voittaja saa pääpalkinnon: 2 000 euron lahjakortin, loput yhdeksän palkitaan 300 euron lahjakorteilla.

Täytä nimesi, kirjasi tilausnumero (8 merkkiä) ja sähköpostiosoitteesi.
Kuvakirjakilpailun eteneminen

Vuoden kuvakirja 2018 -kilpailun finalistit

Voittajia edellisiltä vuosilta

Vuoden kuvakirja 2018

Vuoden kuvakirja 2017

Vuoden kuvakirja 2016

Vuoden kuvakirja 2015

Ensimmäistä kertaa kuvakirjan teossa?

Aloittelijan kuvakirjaopas

Kilpailun säännöt

Kuvakirjakilpailun järjestäjä:

Ifolor Oy
Posliinitehtaankatu 1
04260 Kerava

Osallistumisohjeet

Osallistumisohjeet

Vuoden kuvakirja 2020 -kilpailuun voi osallistua Ifolorilta tilatulla kuvakirjalla*.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake osoitteessa www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu. Tarvittavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, kilpailuun osallistuvan kuvakirjan tilausnumero**, kuvakirjan nimi ja lyhyt kuvausteksti kirjan sisällöstä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei voida huomioida. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Yksi henkilö voi osallistua useammalla kuvakirjalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

*) Huomioithan, että osallistuminen edellyttää, että kirja on tilattu max. 30 päivää sitten, jotta kirjan tiedot löytyvät järjestelmästämme. Jos kirja on tilattu sitä aiemmin, kilpailuun osallistumiseksi kirjatilaus täytyy tehdä uudestaan.

**) Tilausnumero on 8-numeroinen ja se löytyy sähköpostiin lähetetystä tilausvahvistuksesta ja laskusta. Tilausnumero löytyy myös kuvakirjan takakannesta; silloin täytyy jättää ensimmäinen (0) ja viimeinen numero pois.

Osallistumiskelpoisuus

Vuoden kuvakirja 2020 -kilpailuun voivat osallistua kaikki 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät kuitenkaan voi osallistua kilpailuun.

Osallistumalla tähän kilpailuun ja arvontaan osallistuja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot sekä vapauttavansa Järjestäjän vastuusta, joka liittyy palkintoihin ja niiden käyttöön.

Osallistumisen peruuttaminen

Kilpailuosallistumisen voi peruuttaa 21.1.2020 klo 24 asti lähettämällä peruutuspyyntö sähköpostitse osoitteeseen ifolor-kuvakirjakilpailu@ifolor.fi.

Oikeus kuvakirjoissa käytettyihin valokuviin

Osallistuja/kilpailija vastaa siitä, että hänellä on kuviin täydet oikeudet eli oikeudet kuvan käyttämiseen ja levittämiseen ja että kuvissa olevat tunnistettavat henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien julkaisemiseen. Kilpailuun osallistuvien kuvakirjojen kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Järjestäjän oikeudet kuvien käyttöön

Osallistumalla kuvakirjakilpailuun käyttäjä luovuttaa korvauksetta julkaisuluvan lähettämälleen materiaalille Järjestäjän nettisivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja muissa markkinointimateriaaleissa Vuoden kuvakirja -kilpailuun liittyvän markkinoinnin yhteydessä. Sarjavoittajien kuvakirjat julkaistaan Järjestäjän nettisivuilla ja Järjestäjä painattaa niistä kuvakirjat mallikirjoiksi. Järjestäjä ei käytä yksittäisiä kuvia kuvakirjoista, ainoastaan koko kirjaa. Mikäli kirjoja käytetään muussa yhteydessä, Järjestäjä kysyy erikseen luvan kuvakirjan lähettäjältä.

Äänestysohjeet

Loppukilpailun äänestys tapahtuu valitsemalla oma suosikkikirja sekä ilmoittamalla oma nimi sekä sähköpostiosoite kilpailusivulla olevan lomakkeen kautta. Yhdellä sähköpostiosoitteella voi äänestää ainoastaan kerran. Mikäli samalla sähköpostiosoitteella osallistutaan useita kertoja, vain viimeisin ääni jää voimaan.

Kilpailun aikataulu ja palkinnot

Osallistumisaika

3.1.2020 klo 10:00 – 21.1.2020 klo 24:00. Kilpailuun ei voi osallistua osallistumisajan ulkopuolella.

Loppukilpailun äänestysaika

29.1.2020 klo 8:00 – 9.2.2020 klo 24:00. Äänestäminen tapahtuu osoitteessa www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu olevan lomakkeen kautta. Yksi henkilö voi äänestää yhden (1) kerran.  

Voittajat

Ifolorin raati valitsee kaikista kilpailuun osallistuneista kymmenen (10) kuvakirjaa loppukilpailuun.

Kaikille voittajille ilmoitetaan voitosta heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden päivän sisällä, valitaan uusi voittaja.

Palkinnot

Pääpalkinto: 2 000 euron Superlahjakortti.

Kilpailun voittaja on eniten ääniä saaneen kuvakirjan tekijä. Voittaja julkaistaan 14.2.2020.

Muut loppukilpailuun valittujen kuvakirjojen tekijät (9 kpl) palkitaan 300 euron Superlahjakortilla.

Äänestäneiden kesken arvotaan 1 000 euron Superlahjakortti viikolla 7.

Palkintojen voimassaoloaikaa ei voi pidentää.

Järjestäjä maksaa arvontavoittojen postituskulut. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkinnon veronalaisuus

10 loppukilpailuun valittujen palkinnot (9 kpl 300 € arvoista lahjakorttia sekä pääpalkinto 2 000 euron lahjakortti) ovat voittajalle veronalaista tuloa. Palkinnon lunastamisesta mahdollisesti aiheutuvasta veroseuraamuksesta (veronalainen tulo) vastaa palkinnon voittaja itse.

Äänestäneiden kesken arvotusta 1 000 euron palkinnon arpajaisverosta vastaa Ifolor Oy.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän ja kaikki kilpailun suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet yritykset sekä muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Osallistuneiden yhteystietoja ei käytetä ilman erillistä suostumusta suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

Sääntöjen ja Järjestäjän päätösten noudattaminen

Osallistumalla Vuoden kuvakirja 2020 -kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä sekä kilpailun ja sen palkintoja koskevia Järjestäjän päätöksiä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tutustu Ifolorin rekisteriselosteeseen tästä.

Kysyttävää kuvakirjakilpailusta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen ifolor-kuvakirjakilpailu@ifolor.fi.