Kuvakirjakilpailu 2018

Äänestä Vuoden kuvakirja 2018 -kilpailussa ja voita 500 euroa!

Finalistit ovat tässä: kymmenen kuvakirjaa, jotka hurmasivat ifolor-raadin! Mikä niistä hurmaa sinut? Äänestä omaa suosikkiasi kymmenen finalistikirjan joukosta. Eniten ääniä saanut ifolorkirja voittaa! Äänestysaikaa on 18.9. asti - kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 500 euron Superlahjakortti.

Aatu ja Sihteeri

Lintukirja

Minä elän!

Mökkielämää ja saaristolais-romantiikkaa

My body is my journal

Peikkojen kesäretki

Pysähtymisiä

Rakkauskirje Venetsialle

Ruskean sävyjä

Traktorimiehen syyskiireet

Äänestä täyttämällä lomake!

Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme 500 euron lahjakortin

Valitse suosikkisi finalisteista ja täytä lomake. Äänestysaikaa on 18.9.2018 asti.
Valitse näistä suosikkisi ja osallistu arvontaan:
Kuvakirjakilpailun eteneminen

Selaa kuvakirjoja:

Timo Kangas

Aatu ja Sihteeri

Aatun ja Sihteerin tarina muodostuu näkemykseen, jossa ihmishenkilön ja eläimen välinen vuorovaikutus on tallennettu autenttisina kohtaamisina. Aatun omaa yksilöllistä ja valloittavaa persoonaa unohtamatta. Minimalistinen teksti avaa kuvan tarinaa hiukan, jättäen katsojalle kuitenkin tilaa omaan tulkintaan. (Kyseiset tekstit avautuvat todenmukaisesti vain läsnäolleille.)

Marjatta Huuskonen

Lintukirja

Kirja kertoo ilosta, minkä lintujen tarkkailu tuo arkeen. Nuoruuden lintuharrastus elpyi eläkeiässä. Kuljen kamera ja kiikari olalla kotipihalla, lähipoluilla ja rannoilla, myös kaukomatkoilla. Havainnoista syntyy digipiirroksia ja pastellimaalauksia.

Sini Yrjänä

Minä elän!

Kuvakirja on voimauttavan valokuvan periaatteella toteuettu voimauttava kuva- ja runokirja. Kuvaajana on toiminut prosessin aikana Sini Yrjänä ja runot ovat kaikki kuvatun Laura Ojan omia runoja. Kirja on siis yhteistyönä syntynyt voimauttava taidekirja.

Mika Julin

Mökkielämää ja Saaristolaisromantiikkaa

Kuvakirja jossa vasemman sivun pienet kuvat kuvaavat perheeni mökkielämää ja oikean sivun suuret kuvat ovat taiteellisempia saaristolaisromantiikkaa kuvaavia maisemakuvia.

Johanna Kaisjoki

My body is my journal

Merkittyjä naisia ja miehiä, jotka ovat ylpeitä kuvista ihollaan. Upeita ja rohkeita henkilöitä kuvattuna tatuointien näkökulmasta, ihmistä unohtamatta. #Tattooproject2016 is still on!

Tuula Kotila

Peikkojen kesäretki

Kirjassa on tarina nukketaloissa asuvien peikkoperheitten retkestä Koillismaan kauniissa luonnossa.

Henna-Kaisa Sivonen

Pysähtymisiä

Kaikki näyttää erilaiselta, kun seisahtuu ihmettelemään, havainnoi lähempää, kyykistyy tarkkailemaan tai nostaa katseensa ylös. Pienessä luontokuvakirjassa pysähdytään luonnon ihmeiden äärelle ja tallennetaan kauneutta ja ohikiitäviä hetkiä kuviin. Valo ja vuodenajat piirtävät aina uusia ulottuvuuksia aivan lähiluontoonkin.

Terhi Hursti

Rakkauskirje Venetsialle

Olen oleillut Venetsiassa useita kertoja ja siitä on tullut hyvin rakas kaupunki minulle. Olen unohtanut kaikki turistit ja olen kuunnellut kaupungin sykettä. Olen antanut kaupungin tulla luokseni ja olen päässyt näkemään kaupungin sielun. Venetsia on vienyt sydämeni. Oli pakko kirjoittaa kirje rakkaalle kaupungilleni. Kiitokseksi.

Tuula Fagerholm

Ruskean sävyjä

Ruskea on upea väri, ei ollenkaan tylsä ja arkipäiväinen. Kuvakirjani sisältää vain ruskeasävyisiä kuvia.

Leena Herttua

Traktorimiehen syyskiireet

Idea lähti siitä, kun seurasin lapsenlapsen suurta innostusta traktoreita, puimureita ym. koneita kohtaan. Heti pienestä ollaan niin innoissaan. Ja, kun hän itsekin pääsi joskus mukaan puintireissulle, olihan se hänelle suurta juhlaa. Mitkään paalitkaan eivät häneltä jää huomaamatta, nekin ovat tärkeitä. Myös omilla traktoreilla leikkii ja on muutenkin reipas ja iloinen kaveri. Pitää myös luonnossa liikkumisesta.

Kilpailun säännöt

Kuvakirjakilpailun järjestäjä:

Ifolor Oy
Posliinitehtaankatu 1
04260 Kerava

Osallistumisohjeet

Osallistumisohjeet

Vuoden kuvakirja 2018 -kilpailuun voi osallistua Ifolorilta tilatulla kuvakirjalla*.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake osoitteessa www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu. Tarvittavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, kilpailuun osallistuvan kuvakirjan tilausnumero**, kuvakirjan nimi ja lyhyt kuvausteksti kirjan sisällöstä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei voida huomioida. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Yksi henkilö voi osallistua useammalla kuvakirjalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

*) Huomioithan, että osallistuminen edellyttää, että kirja on tilattu max. 30 päivää sitten, jotta kirjan tiedot löytyvät järjestelmästämme. Jos kirja on tilattu sitä aiemmin, kilpailuun osallistumiseksi kirjatilaus täytyy tehdä uudestaan.

**) Tilausnumero on 8-numeroinen ja se löytyy sähköpostiin lähetetystä tilausvahvistuksesta ja laskusta. Tilausnumero löytyy myös kuvakirjan takakannesta; silloin täytyy jättää ensimmäinen (0) ja viimeinen numero pois.

Osallistumiskelpoisuus

Vuoden kuvakirja 2018 -kilpailuun voivat osallistua kaikki 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät kuitenkaan voi osallistua kilpailuun.

Osallistumalla tähän kilpailuun ja arvontaan osallistuja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot sekä vapauttavansa Järjestäjän vastuusta, joka liittyy palkintoihin ja niiden käyttöön.

Osallistumisen peruuttaminen

Kilpailuosallistumisen voi peruuttaa 30.8.2018 klo 24 asti lähettämällä peruutuspyyntö sähköpostitse osoitteeseen kuvakirjakilpailu@ifolor.fi.

Järjestäjän oikeudet kuvien käyttöön

Osallistumalla kuvakirjakilpailuun käyttäjä luovuttaa korvauksetta julkaisuluvan lähettämälleen materiaalille Järjestäjän nettisivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja muissa markkinointimateriaaleissa Vuoden kuvakirja -kilpailuun liittyvän markkinoinnin yhteydessä. Sarjavoittajien kuvakirjat julkaistaan Järjestäjän nettisivuilla ja Järjestäjä painattaa niistä kuvakirjat mallikirjoiksi. Järjestäjä ei käytä yksittäisiä kuvia kuvakirjoista, ainoastaan koko kirjaa. Mikäli kirjoja käytetään muussa yhteydessä, Järjestäjä kysyy erikseen luvan kuvakirjan lähettäjältä.

Oikeus kuvakirjoissa käytettyihin valokuviin

Osallistuja/kilpailija vastaa siitä, että hänellä on kuviin täydet oikeudet eli oikeudet kuvan käyttämiseen ja levittämiseen ja että kuvissa olevat tunnistettavat henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien julkaisemiseen. Kilpailuun osallistuvien kuvakirjojen kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Äänestysohjeet

Loppukilpailun äänestys tapahtuu valitsemalla oma suosikkikirja sekä ilmoittamalla oma nimi sekä sähköpostiosoite kilpailusivulla olevan lomakkeen kautta. Yhdellä sähköpostiosoitteella voi äänestää ainoastaan kerran. Mikäli samalla sähköpostiosoitteella osallistutaan useita kertoja, vain viimeisin ääni jää voimaan.

Kilpailun aikataulu ja palkinnot

Osallistumisaika

17.8.2018 klo 8:00 – 30.8.2018 klo 24:00. Kilpailuun ei voi osallistua osallistumisajan ulkopuolella.

Loppukilpailun äänestysaika

5.9.2018 klo 8:00 – 18.9.2018 klo 24:00. Äänestäminen tapahtuu osoitteessa www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu olevan lomakkeen kautta. Yksi henkilö voi äänestää yhden (1) kerran.

Ifolorin raati valitsee kaikista kilpailuun osallistuneista kymmenen (10) kuvakirjaa loppukilpailuun.

Kaikille voittajille ilmoitetaan voitosta heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden päivän sisällä, valitaan uusi voittaja.

Mikäli voittoilmoitus palautetaan virheellisen osoitteen tai muun toimitusesteen vuoksi, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjä maksaa arvontavoittojen postituskulut. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkinnot

Pääpalkinto: 1 000 euron Superlahjakortti.

Kilpailun voittaja on eniten ääniä saaneen kuvakirjan tekijä. Voittaja julkaistaan 24.9.

Muut loppukilpailuun valittujen kuvakirjojen tekijät (9 kpl) palkitaan 200 euron Superlahjakortilla.

Äänestäneiden kesken arvotaan 500 euron Superlahjakortti viikolla 38.

Palkintojen voimassaoloaikaa ei voi pidentää.

Palkinnon veronalaisuus

10 loppukilpailuun valittujen palkinnot (9 kpl 200 € arvoista lahjakorttia sekä pääpalkinto 1000 euron lahjakortti) ovat voittajalle veronalaista tuloa. Palkinnon lunastamisesta mahdollisesti aiheutuvasta veroseuraamuksesta (veronalainen tulo) vastaa palkinnon voittaja itse.

Äänestäneiden kesken arvotusta 500 euron palkinnon arpajaisverosta vastaa Ifolor Oy.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän ja kaikki kilpailun suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet yritykset sekä muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Osallistuneiden yhteystietoja ei käytetä ilman erillistä suostumusta suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

Sääntöjen ja Järjestäjän päätösten noudattaminen

Osallistumalla Vuoden kuvakirja 2018 -kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä sekä kilpailun ja sen palkintoja koskevia Järjestäjän päätöksiä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tutustu Ifolorin rekisteriselosteeseen tästä.

Kysyttävää kuvakirjakilpailusta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kuvakirjakilpailu@ifolor.fi.

Ensimmäistä kertaa kuvakirjan teossa?

Aloittelijan kuvakirjaopas

Vinkkejä kuvakirjan tekoon