Ifolor x Robin Packalen -tuoteperhe laajenee: joulukalenterin luukuista avautuu virtuaalisia sisältöjä

Ifolor x Robin Packalen -tuoteperhe laajenee: joulukalenterin luukuista avautuu virtuaalisia sisältöjä

Joulukuussa tarjolla on suklaaherkkujen lisäksi päivittäistä silmänamia, kun ifolor x Robin Packalen -joulukalenterin luukuista avautuu artistin itsensä tuottamaa virtuaalista sisältöä. Yhteistyö artistin kanssa ulottuu aina Ruotsiin asti.

Ifolorin ja Robin Packalenin yhdessä ideoima, huippuvalokuvaajien kuviin perustuva tuoteperhe laajenee, kun Robin Packalen -joulukalenteri tulee myyntiin ifolorin verkkokauppaan 6. lokakuuta. Jokaisen kalenteriluukun takaa löytyy paitsi laadukasta Fazerin suklaata myös QR-koodi, jolla pääsee katsomaan artistin itse tuottamaa videosisältöä. Koodit aktivoituvat 1.12. alkaen.

”Joulu on meille vuoden kiireisintä aikaa, sillä kuvatuotteemme ovat suosittuja lahjoja. Yhdessä Robin Packalenin kanssa toteuttamamme joulukalenteri on mahtava lisä joulun tuotevalikoimaamme, ja tuo aivan uudenlaista jännitystä joulun odotukseen. Robin Packalenin kanssa tehty yhteistyö ensin valokuvatauluissa ja nyt suklaakalentereissa tuo aivan uuden twistin myös fanituotteisiin, yhteyden ylläpitämiseen artistin ja yleisön välillä sekä musiikkimuistojen säilyttämiseen. Näillä tuotteilla todella on merkitys yleisölleen”, ifolor Nordicsin toimitusjohtaja Kati Sulin sanoo.

Robin Packalenin on kalenteriin kuvannut huippuvalokuvaaja Julius Konttinen. Kalenterit tehdään ifolorin Keravan kuvatehtaalla, ja niissä yhdistyy kuvanpainamisen uusin teknologia ja kotimainen pakkausosaaminen. Joulukalenterit ovat myös vastuullinen valinta, sillä ne eivät sisällä lainkaan muovia. Ifolor x Robin Packalen -tuotteet erottuvatkin laadullaan ja läpinäkyvällä tuotantoketjullaan.

”Koko arvoketjumme on Suomessa: materiaalihankinta, tuotanto, logistiikka, asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi. Kilpailijamme toimivat Keski-Euroopassa ja vain monistavat omia palveluitaan Pohjoismaihin. Meidän palvelussamme näkyy se, että keskitymme juuri tälle markkinalle”, Kati Sulin sanoo.

Yhdessä Ruotsin valloitukseen

Myös ruotsalaiset voivat laskea päiviä jouluun Robin Packalenin seurassa. Yhtiö on Suomessa selvä markkinaykkönen, mutta Ruotsissa haastajan asemassa. Packalenilla on länsinaapurissa jo vakiintunut fanikunta, joten yhteistyötuotteet ovat yksi keihäänkärki ifolorin Ruotsin-valloituksessa.

”Haemme vahvaa kasvua Ruotsin markkinoilta. Uskon, että yhteistyö Packalenin kanssa antaa meille vauhtia, mutta tuo myös hänelle lisää ruotsalaisia faneja”, Kati Sulin sanoo.

ifolor x Robin Packalen -tuotteet: ifolor.fi/robin

Lisätietoja:
Kati Sulin, toimitusjohtaja, ifolor
puh. 040 5858 488
kati.sulin@ifolor.com

Lue lisää